12

Анонимен

преди 1 година

Запомнете икономическата мисъл на Зрънчо Зрънчев: "Евтиното е пазарна аномалия, скъпото е пазарна икономика"

11

Ужас

преди 1 година

Европа се самоубива по заповед от сащ. Украйна унищожава и политически и икономически Европа а те им дават пари и оръжие?!?!?!

10

баба мара

преди 1 година

след като има свръхпредлагане защо не падат цените на брашното и яицата отлатвия защо да се спира вноса нали искаме пазарна икономика конкуренция защоискате нпрекъснато субсидии категорично съм против раздаването на пари такабезконтролно не се знае за какво се използват

9

Анонимен

преди 1 година

Украинското жито влиза на цена 60% от българската изкупна цена. Украинците не получават субсидии като нашите и си плащат торовете по международните цени, освен това има и транспорт 20% от стойността на товара в камиона. Нещо не мога да разбера кой е ощетен. Украйна дето води война или нашите зърнопроизводители дето карат "Бентлита"

8

Анонимен

преди 1 година

Кога ще падне цената на брашното, миналата година 1кг брашно за козунак беше 89 стотинки сега е двойно, рано или късно ще се наложи да ги намалите или ще трябва да изхвърляте житото мили спекуланти.

7

Анонимен

преди 1 година

Що ще това зърно в Европа нали западняците чрез този износ щяха да спасяват гладуваща Африка?.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво значи може бееее?Веднага ей каруцар какво значи може бееее ,ти осъзнаваш ли при тези бомби там където удрят какво е това зърно ?Може на @@@@@ @@ @ @@@@@@

5

тя

преди 1 година

Не "може" , задължително трябва да спре ! Залети сме с олио от украински слънчоглед , по тая причина спрях да купувал "Калиакра" , но знам ли другото какво е ?!

4

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да спира вносът на украинско зърно,за да продължим да пълним ненаситните гуши на родните зърнари,затова ли?

3

Мънго джери

преди 1 година

Ще спре ама друг път. Всеки има право на избор. Тия кого лъжат.

2

Анонимен

преди 1 година

Може ама Киро жендъра иска да ни вкарва само гадното зърно от Чернобил - хем да се тровим, хем да фалира нашите производители, хем да изпълни заповедите на Козяк и да им целуне ...

1

Анонимен

преди 1 година

Украйна плаща за военната помощ със зърно. Затова Европа е залята от Украинско жито!