49

Анонимен

преди 1 година

според мен е отишъл защото не знае как да борави с химикалка ....

48

Амонимен

преди 1 година

Има ли право той да гласува в друга секция по негов избор?! Мисля че не. Или за някои по-специални хора може. Като не работи машината и той не иска да гласува хартиено, да не гласува хич.

47

Радослав

преди 1 година

При положение, че почти всички членове на ЦИК са от хартиената коалиция е нормално да има саботажи, диверсии и всякакви други комунистически похвати за саботаж на машинното гласуване. Машината все пак при опит да подменят вота отказва да работи и казва, че някой се е опитал да и подмени резултатите, а хартията казва само: благодаря за подмяната на вота.

46

Бай Иван 2

преди 1 година

Герб и дпс чко схеми,не случайно първо си гласуваха хартията.

45

Ахмед и Бойко

преди 1 година

Нещо взеха много рязко да се развалят машините, ще има яко схема при бороенето

44

Ако

преди 1 година

имаше някакъв морал в политиката в България,още с показването на среден пръст в парламента,това на снимката трябваше да изчезне завинаги от публичния небосклон.За оскверняване на един от символите на републиката.Да, ама няма как

43

Мхм

преди 1 година

Този пискливия сигурно е изпаднал в страшна дилема какво да прави. Момченца с година стаж във фирмите на майките си, докарахте да управляват държава. После се чудите защо е зле. Какво да е.

42

Деди

преди 1 година

Защо бе, Ники требе да верваш на хартийката! То бива елементарна пропаганда, ама чак до там ли падна! Машини, хартии - едно е ясно няма да ви огрее отново слънцето!

41

Анонимен

преди 1 година

Развалят машините и така принуждават избирателите да гласуват на хартия. Явно е умишлено щом и резервна няма. Би трябвало да има поне по две работещи машини и резервни в секция.

40

Анонимен

преди 1 година

не можа ли да си вземе една хартиена бюлитина или пернишкото комунистическо отроче, на което комунистите са убили дядо му, знае машината ще отчете повече

39

Мистър хикс

преди 1 година

Тоя с какво е толкова специален, че да гласува на работеща машина?

38

Умрех от смех

преди 1 година

Никола Минчев случи на дефектна машина,Асен Василев в Хасково - също! Съдбата и техниката сякаш се присмиват на Промяната и тяхната основна "партитура" в процеса за честни избори:-))

37

Майора

преди 1 година

Манин Минчев , така не става , вие доставихте машините на Мадуро и чрез кода познат на Донос България спечелихте! Нищо не става от такива като вас тотално провалили се и фалирали държавата , с афери и далавери , подкрепени от олигарси и олигарсибегълци с цел прикриване истинските по Магнитски в това число Кирчо и Кокорчо!

36

според мен

преди 1 година

Днес е единствения ден в годината когато българския народ може съвсем легално да води война със САЩ, като гласува за антиамериканските партии!

35

Анонимен

преди 1 година

Повредените машини вдигат резултата на герб и бсп. Затова е цялата каша. Българските политици могат да саботират и космическа програма, ако ще им попречи на келепира!

34

Хмм...

преди 1 година

Ама това законно ли е или за някои може, за други не!

33

неработеща машинка

преди 1 година

Според Минчев това не е случайно. :) кой е виновен бе кольо , Борисов , нинова ? а и как така ше гласуваш в друга секция в която не си регистриран ?

32

запознат

преди 1 година

Всеки глас за възраждане отдалечава американското посолство от българския парламент и правителство! Ако от мен зависи бих ги преместил на Марс!

31

Анонимен

преди 1 година

Този ще ходи в 5-6 секции да гласува докато си намеи работеща машина. Над 1000 машини в цяла България са извън строя. Съсипаха България , сега машините отиват за скрап, язък за милионите пари за машини. Тези от ПъПъ и ДъБъ са за затвора.

30

Анонимен

преди 1 година

Умишлен саботаж на машинното гласуване. Как така изведнъж машините отказват? Малко крем на чипа и после като я вкараш в гнездото-ядец! Ама аз съм спокоен - флашката с резултатите се пази в американското посолство, така че руската намеса е изключена. Радвам се, че се превърнахме в колония на САЩ! Сега е време да ни отговорят с рога на изобилието и да станем поне малко американци!