21

Анонимен

преди 1 година

Ние сега само с въглища произвеждаме електричество госпожо, нали отрязахме рашките и требва миньорите да си влошават здравето :)))

20

Анонимен

преди 1 година

"В нея има 4 ядрени блока, но има 12 000 MW слънце, има 4000 MW вятър, има 5000 MW електролизерни инсталации, 2000 MW ПАВЕЦ, два ПАВЕЦ-а по 1000 MW. Има много други системи, които да съхраняваш енергия по различен начин".:))) аз до сега не съм чул някъде да е направен ПАВЕЦ с 1000 МВ, може да пропускам нещо ама дори и да има някъде такъв то в България няма воден ресурс за подобен, а па да не говорим за 2:) въобще тоя човек, толкова глупости наприказва за няколко минути че......

19

Анонимен

преди 1 година

Вярвам ви последните 30-тина години направо се развинтихме от развитие та чак нищо не остана сал един АЕЦ, но и на него са му хвърлили око.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Давай с полезната руска пропаганда че съм много загорял за нея.

17

Boko

преди 1 година

Тоя е голямо "търчи-лъжи" и шмекер от висша класа. Питат го къде ще складираме отпадъците от АЕЦ-а, а той ми говори че имаме два фонда! Къде го чукаш, къде се пука! Та и приказките на тоя шмекер-председател на Булатом толкова струват.

16

Анонимен

преди 1 година

Много секси ми е водещата, интелигентна също, ама стига с американската пропаганда :)))

15

Анонимен

преди 1 година

Такива мастодонти от юрската ера като АЕЦ Козлодуй нямат бъдеще и до 2050 година ще бъдат закрити.

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

До От Козлодуй Аец Козлодуй ще я Има

13

Анонимен

преди 1 година

До До 13 Да особено през нощта ще се ползва произведения водород.

12

До 13

преди 1 година

Аха. И особено през нощта, нали?

11

До 8

преди 1 година

Така е. Лошото е, че през 2027 и 2031 ще приключим с нашата АЕЦ. Защото удължаване срока на експлоатация на блоковете може да стане само с подпис от генералния конструктор, а той е...руснак. И сами не можем да го направим, защото тогава не ЕК, а МААЕ ще ни ги затвори. Тъжно, но факт...

10

Анонимен

преди 1 година

До От Козлодуй Дори и 5000 MW, се равняват на повече от два АЕЦ като Козлодуй.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Твоят проблем е че вярваш на всеки самообявил се за професор. А вярваш защото тоя т.н. професор изказва правилното русофилско мнение.

8

Анонимен

преди 1 година

Уестингхаус не изкупуват отработеното гориво,а ще го заравят тук.Да живей демокрейшън по американски .Тровете България ,която е нашата Родина.Дреме им на янките,като гледате ,че към 700хиляди украинци са под земята,дали ги интересува ,за някакви си българи!?

7

От Козлодуй

преди 1 година

" Както виждате, тя няма да стигне. Защото 12 000 MW слънце ще направят 15 000 MW електроенергия, която ще произведе водорода".Манчев, забравил си уроците по физика - че двигател от първи род дори и теоретично не е възможен. А от тези 12000 МW соларки можем да получим реално не повече от 5000 МW при среден КПД на соларките около 25%. Колкото до резервните части - тези за реактора и циркулационните помпи просто няма кой да ти ги произведе без да има ноу-хауто от рашките - колкото и да искаме!

6

Анонимен

преди 1 година

Другаря Манчев е хвърлил кърпата в борбата за Русия. Сам заявява че до 2-3 години ще приключи с вечната дружба. Тези които не могат да прежалят съветския мирен атом ще трябва да се преселят в Сибир.

5

ДО МАНЧЕВ

преди 1 година

Пич , не бързай да слагаш каруцата пред Коня .САЩ идва прави АЕЦ Ебели го кой, Къде ще се съхранява отработеното ядрено гориво ?Да те е,, бе..м и специалиста . От такива като този неграмотен човек , сме на такова дередже - още използваме Продуктите на Бай Тошо в Енергетиката .

4

Еее

преди 1 година

БРАВО най накрая

3

Адам

преди 1 година

За какво преговарят вече не се знае.

2

Анонимен

преди 1 година

Планът е да се закрие, а не да се развие.