41

Анонимен

преди 1 година

До Владо Вр С русофилски глупости като твоите за България няма никаква надежда.

40

Инж+

преди 1 година

Вече няма на къде....А не можеше ли този процес да започне преди 10 години например? В ЕС и НАТО сме....

39

Европееца

преди 1 година

Най важното е България наистина да скъса с дълбоката руска зависимост във всички области, която е обхванала родината ни като ракови метастази и голямата корупция която винаги е идвала от Русия. Но с това служебно правителство на другаря президент Радев Решетников шанса ни е нулев.

38

Анонимен

преди 1 година

Непостоянните източници на ток, като слънчеви и вятърни мелници ще произвеждат водород, а постоянните ще произвеждат електроенергия.

37

Анонимен

преди 1 година

"Главорезката" разруши целия интересен разговор с безсмислените си прекъсвания на госта и информирането на госта на собственото и мнение.

36

Владо Вр

преди 1 година

Ако преговарят с Франция и Южна Корея, има надежда. Ако е с "Уестнгхаус" - не. Те строят един реактор вече 13 години и края не се вижда. А цената скочи двойно - към 27 млрд $. Колко години ще трябват за довършването му и, колко милиарди, никой не знае.

35

Анонимен

преди 1 година

Западните държави пак ще го купуват от Русия. Както правят и Франция, и Щатите. Всички санкции срещу Русия се обръщат срещу тези, които се опитват да и навредят. Ето днес има материал в др, бълг маедия, че норвежци били загрижени за евентуални разливи на нефт в морето.Защото, видите ли, сега нефтът се превозвал в по-малки и по-стари съдове (поради недостиг, защото забраниха по тръба) и застрагователите не били сигурни.Т,е,застрахователният бизнес, който се е държал на 90% от Запда, губи жестоко.

34

Аз

преди 1 година

Сигурно за да е по-евтино. Малко като евтиния втечнен газ на Петков. Най-евтиния във вселената. Само дето така и не го видяхме. Обикновено в бизнеса преди да смениш доставчика се подсигуряваш с алтернатива. Когато някой е дал едни пари на някой да си купи два апартамента той така действа. Абе и корупцията ни не става. Още от времето на FWW. Когато правителството ни вкарва във войната и веднага след това беж да ги няма в Германия а тук кой как може! Понякога ми е жал!

33

Анонимен

преди 1 година

А пък мене силно ме интересува тези западни страни дето ще заменят Русия откъде аджеба ще вземат всичките тези резервни части и най-вече ядреното гориво, защото да не се окаже като с газта пак купуваме руска газ но по-скъпа през "демократични" посредници.

32

Анонимен

преди 1 година

СССР сега е ес и САЩ, Русия е капитализма, но ти няма как да осъзнаеш това, ако си умнокрасив.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Същите приказки съм ги чувал и за СССР в началото на 90те години на миналия век.

30

Анонимен

преди 1 година

Русия на края на дните си?? Русия едва сега започва, докато ние плуваме в отпадъците от храносмилателна система.

29

Анонимен

преди 1 година

Демократична България вашата родител номер 1 не чисти парчета случайна материя.

28

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам след 2 години република Якутия отломката от чудовището РФ да иска да приема ядрения бокккклук на България.

27

Анонимен

преди 1 година

ненадеждния партньор сега снабдява австрия унгария финландия с евтин газ а българите го копуват същия чрез посредници защото позволиха едни американски мекерета да спрат плащането в рубли - както си плащат гореспоменатите

26

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе Русия е накрая на дните си и не може да се разчита на нея за нищо.

25

Анонимен

преди 1 година

ами скоро ще станем роадиоактивно гробище - руснаците си прибираха отработеното- а тия американците от уестингхаус не са построили и един реактор и оставят отработения материал - строят се в момента - турция 4 руски - унгария 2 руски - финландия руски- та не продължавам - обичате да правите сравнение между москвич и мерцедес- е такова съотношението между уектингхаус и росатом- жалко за свястната ни територия

24

Анонимен

преди 1 година

Ами нормално е. Русия се доказа като ненадежден партньор. Всички помним как ни спряха газа на 27 април и цирковете с турбината лятото. А преди войната и плавното понижаване на доставките, за да ескалират цените. Нищо чудно следващото изнудване да е, да спрат доставките и на урановото гориво.

23

Анонимен

преди 1 година

До До 8, удължаване на срока на реакторите е върпос на вътрешна регулация, у нас е прието това да се прави на 10 години от агенцията за ядрена безопасност, а главния инженер може и въобще да не е жив, ама това не пречи да пишеш глупости и да демонстрираш своята неграмотност.

22

Анонимен

преди 1 година

Атомчиците колкото и да ритат срещу ВЕИ накрая ще се предадат безславно, защото няма нито един разумен аргумент повече да се строят огромни ядрени централи като тази в Козлодуй. Дори и другаря Манчев го е разбрал.