11

истината

преди 1 година

Реагират на радиоактивни отпадъци или склад. Пояснявам . Движите с 12 мили на път и изведнъж скоростта пада на 3 мили и не иска повече. Зареждате бая време и пак не иска чак след няколко дена се съвзема. Защото е на принципа на електро магнитната индукция и има насищане или изкривяване на електромагнитното поле. Трябва да ги продават със сензори за замърсяване за да могат водачите да са защитени.

10

Алекс

преди 1 година

Дано ги разкарат от Париж,а след това и от София.

9

Анонимен

преди 1 година

От 8 до 12 - Крайнолевите са така. Щом те нямат достъп до нещо, никой не трябвало да има. Всеки да ползва по-скапаната версия.

8

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Lol джиендър, сър!

7

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Нито пред работата ми има спирка, нито пред дома ми. Няма време, да обикалям и чакам по спирки. Гредският е по-нередовен от цикъла първата ми жена, няма място, където да си остави човек кафето, константа какафония е, мръсно и пълно с хора, които редовно ти дърпат телефона и лаптопа. 5000 лева - толкова ми струваше компютъра, като го октраднаха преди 3 години. И това са дребните неща. Не мога да си нося тежки неща, обира ли са ме, като са ми вадили нож ...

6

Костов

преди 1 година

Напълно логичен избор. Огромна анархия настъпва на пътя, когато се появят криволичещите скутери и мотори. Нарушава се ритъма.

5

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Защо ще ограничаваш автомобилите в града? Съвременният град е немислим без моторизиран транспорт. Скутерите са играчка в момента.

4

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Думите са взаимно заменяеми. Скутер и мотопед са чуждици, като скутер може да се ползва и за дветете.

3

Анонимен

преди 1 година

Скутерите са синсупер, ако са лични и се карат отговорно.

2

СЛЕЗНАЛИ ОТ ДЪРВОТО

преди 1 година

И СА ДОШЛИ У ЕВРОПАТА.

1

Анонимен

преди 1 година

Електрически скутери няма да подобрят средата в Париж. Той е един ужасно мръсен град. Почти колкото София.