14

баба мара

преди 1 година

и това било намаление я се гръмнете няма нищо намалено наи много е поскъпналатоал хартия

13

Олимпий Панов

преди 1 година

То 1 април вчера беше

12

Леле Мале

преди 1 година

С тия "спадове " на цените спасението е едно - смело на село и градинката.

11

Име

преди 1 година

Напротив - едвам свързваме краищата, при това - се мъкнем по различни магазини, да спестим половин лев и това е мега-тъпо. Да - избор - голям - чушки, мушки, дефицит няма - ама като овършееш рафтовете по магазините - става ти зле на касата. А сме живели и по-приятно. Разбира се това не променя политически нищо.

10

@3

преди 1 година

Миналата седмица на пазара в града ми:Зелени чушки за пълнене 4лв, дългите Сиврия 3.50лв, червени чушки нямаше, розови домати 3.80-4.50лв, червени домати 2.00-3.20лв, краставици 2.00-3.50лв. тиквичките за готвене и пържене бяха поскъпнали от 3.50 до 4лв, но пък бяха брани по-малки, не са ги чакали 1-2 дни повече да натрупат тегло.

9

Пешо

преди 1 година

Ще ядем на Урсула дъртата минджа.

8

Жиката

преди 1 година

Една евтиния е настъпила.Ти да видиш.

7

Анонимен

преди 1 година

Само дето се трепаха за олио пенсиите преди време. Всичко е било напразно.

6

Аз

преди 1 година

Я идете в магазините да видите спадат ли! Лъже промоции по всички големи вериги, малките магазинчета , гледат от тях и също дерат здраво българина, решил да похарчи някой лев.

5

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте тоя спад?

4

Анонимен

преди 1 година

Тая статия е само лъжи и измама.Нищо не е паднало

3

Анонимен

преди 1 година

Съвсем други са цените, незнам откъде да в статията от борсите ли, но хората повечето го интересува в магазина. Чушки зелени 6 лв., червени 6,50, домати розови 4,80, краставици 3,80, лук 3,20 лева. моркови 1,80 лева. Хляб Симид в Кауфланд вече е 2,30, кое намалят точно.

2

IQ 3.14

преди 1 година

вие нормални ли сте или вадите статии от архива? в магазина до нас вдигнаха цените с 40 процента за 4 дена, кв спад? кръвното ше ви падне от толко кръкане земете се подайте малко навън

1

Глупости

преди 1 година

Идете по магазините и вижте цените и тогава ще си говорим. Стига с тия глупости, че нещо било намалено и т.н. Да благодарим на зеления чорап за инфлацията!