38

Анонимен

преди 1 година

Как отблъскват.... Нали Украйна побеждава?!?

37

ОТАН

преди 1 година

Храбрите фашяги бранят Бахмут ,но няма оръжие ;)

36

Анонимен

преди 1 година

Отново огромна танкова руска колона разбита и пленена до Угледар.А пол.учовеците се хвалеха с танковете си-

35

Анонимен

преди 1 година

До Истината Русия не може да загуби,не го ли разбра?А колкото до жертвите,да има ги,но във всеки такъв конфликт ги има.За украинските никой нищо не казва,а те са десет пъти повече.

34

Анонимен

преди 1 година

Войната е най-голямата глупост в историята. Богатите избиват бедните момчета. Защо не оставят хората намира...

33

Истината

преди 1 година

Русия може да загуби !!!! Но защо да загуби или да спечели трябва да решават невинните човешки жертви на фронта? Другарите политици от Русия трябва да решат по бързо колко искат да спечелят за да разберат всички и колко са загубили. Референдума не печалба, а следствие от останалите живи.

32

операция

преди 1 година

Убиват цивилното население без съд и присъда. Животните имат повече права в Украйна от Хората почти като в Р. България. Защо ли?

31

Анонимен

преди 1 година

С две думи в Австрия депутати са напуснали залата на парламента по време на речта на Зеленски. Това е край.

30

Анонимен

преди 1 година

До по долния цитатчик относно "позора на Зеленски" минус и за теб от мен че не ми се хваща. Плюс за цитата много е точен право в десятката.

29

Анонимен

преди 1 година

"Нафтата..." имаш минус - от мен , че не ми се хваща.

28

Анонимен

преди 1 година

А за позора на Зеленски пред австрийския парламент? Нашите медии не----a защо "забрави" да напишеш че напусналите öfp са пpopycка партия?

27

Анонимен

преди 1 година

Ако Европа иска да спечели тази война, трябва да се намеси със сила. С парички и желязо няма да стане. Като гледам, няма да се намеси. Значи, ще загуби. Честито!

26

Анонимен

преди 1 година

За съжаление, и Бахмут, и Авдеевка и Маринка са капани-фунии, които поглъщат украинските резерви. Русия днес не се стреми към териториалеи придобивки, а към бавно унищожение на дивата сила на Украйна. Вече със сигурност може да се каже, че руснаците не искат бързо превземане. Напротив, полуобкръжение и унищожаване на резервите, които влизат вътре.

25

Пешо Z

преди 1 година

Укрите тласкат със задните си части .*** много добре тласкат...

24

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Защо изкарват виновни Русия, Русия не е виновна. Сащ, Англия, евро съюза е виновен за тази война. Факт неоспорим. Англосаксонската раса с двойните стандарти писва вече, за господство те правят всичко. Искат богатствата на Русия. Не им пука за хората, дето умират и говорят само за война, оръжия. Слава Русия, слава Путин, голям президент на велика стран

23

Анализатор

преди 1 година

Както вървят нещата след Бахмут, Зельо и жена му ще трябва да заминатда се бият на фронта, защото загубите им вече надхвърлят 200 000 души.Докато според последни новини от Москва в момента се стяга нова 400 000армия от наемници, която за разлика от "Прогожиновата" Wagner, ще бъде собственост на "Gazprom". Месечните заплати на военослужещите там, ще надвишават 20 000 долара. За това вече се появиха и първите видеоматериали, свързани с техните успехи на фронтоваталиния: > https://disk.yandex.ru/i/532nMnsPD4O1Hw

22

Анонимен

преди 1 година

До Оня ... веднага щом му дойде времето... всяко нещо по реда си..

21

R.A.T.M

преди 1 година

Британското разузнаване да ги върнат в първи клас, за да се научат да събират и изваждат да сравняват числа и тогава да се изказват. Украйна е бита карта и поляци и румънци и прибалтийските да влязат там ще бъдат утилизирани, да сядат да преговарят иначе Украйна ще остане само в песните и книжките.

20

Анонимен

преди 1 година

Да продължава по същия начин до последния украинец. Правилно е.

19

Анонимен

преди 1 година

Хора това е Специална Пропагандна операция изцяло предназначена за България разберете го тва.