21

Анонимен

преди 1 година

Ел ка е марка български електронни калкулатори и касови апарати създадена през 1965 г. Това е първият български електронен калкулатор и един от първите такива в целия свят.

20

Анонимен

преди 1 година

*** е марка български електронни калкулатори и касови апарати създадена през 1965 г. Това е първият български електронен калкулатор и един от първите такива в целия свят.

19

Ит Леля

преди 1 година

Абе пуснах телевизора за малко , загасих моментално като чух ученици от Столипиново , хахахаха баси смешната държава , опа баце дай ми паролата за мрежата у дома хахахахха за 3 кюфтета и 3 кебапчета хахах и всичко излиза през рутера на Факултето и гепат чавета хахахах , защо ли преди избори странна работа, майтап държава е , реално хората са съвсем други , а тука мижи да те лъжем, и все пак може да имаме ИТ спецове от малцинството няма ядове

18

БАНко

преди 1 година

ВСИЧКИ СА ОТ РУСИЯ !!!

17

Анонимен

преди 1 година

До До Чичо Ванчо Компютри имаше в бг още от 50те. Нямаше интернет защото само секретен на сш и нато военни.

16

Анонимен

преди 1 година

До До Чичо Ванчо Е как нема. Имаше телефони. 1 ст беше на минута. Говориш колко искаш. И бяха много по качествени с кабелче а не като сега прекъсва мобилния. Може да се обадиш колко искаш бомби на Живков но не смееха.

15

До Чичо Ванчо

преди 1 година

Ми нямаше кой по бай тошово време да прати мейл за бомба, щото интернетът влезе у нас малко след като го свалиха от власт. Нищо, че по света университетите поне от средата на 70-те са го ползвали. А аз го видях за пръв път като студент в ТУ през 1991-ва.

14

Анонимен

преди 1 година

Образованието ни е под всякаква критика - може да те научи какво е логаритъм, но няма да ти предаде базови умения като например колко ще платиш по ипотечния кредит при дадена лихва или за какво може да влезеш в затвора.

13

МВР

преди 1 година

Свързани са с Путин, има доказателства, хибридна атака

12

Нане

преди 1 година

По сто тояги на голо дупе, ще наместят нещата... ===))) а на родителите аутисти по 20 бона глоба...

11

Анонимен

преди 1 година

Важното е че оше няма избухнали бомби.

10

Анонимен

преди 1 година

До 8 Първите заплахи от руския мейл още не са разкрити. Тия са от следващите дни.

9

Чичо Ванчо

преди 1 година

Едно време, при бай Тошо, никой никога не пращаше фалшиви имейли с бомбени заплахи.

8

Анонимен

преди 1 година

Министърът нали рече, че били руснаци бе? Пълни аматьори, а също и циркаджии. А ние сме шарани, че плащаме заплати на такива не. кадърници.

7

Анонимен

преди 1 година

Във факбук има милиони бомбажии та едва ли МВР ще фанат и 80.

6

Мухаха

преди 1 година

На малките дришлюфци не им се учи и търсят как да не отидат на училище ... нашенските милициюнери им се привиждат комунистически заговори и саботиране на и без това спабо активните избори ЛИЧНО от Путин и Кремъл....... Ахахахаха. И сега като ги хванахте тия непълнолетните ... какво? До утре ще са пуснати . Най-много да ги накарате да обещаят че повече нам да правят така ..... На тая възраст не подлежат на наказание . Дори шамарче не можете да им ударите , нищо че ви разкарваха кат' глухи кучета

5

Анонимен

преди 1 година

Едни суполанковци им разказаха играта на тия от МВР! Пхахахаха

4

Анонимен

преди 1 година

Бомбени заплахи по време на война хич не са дребна работа. Особено ако има организация.

3

Майна

преди 1 година

Да понражаваш на изди.отии не е най- умното нищо на свита! Но те само това могат! Да бъдеш добър, съзидателен и честен изисква огроооомно усилие, А да разрушаваш и да подражаваш е толкова лесно!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Потърсете организатора. Всички участници имат общ признак, който ще даде насока. Парите идат през фирми. Пак връзка с организатора.