47

Анонимен

преди 8 месеца

Друго, което съм чувал за българските чалгатеки е, че ако дойде някоя мутрафонска/мафиотска важна клечка и няма свободна маса за неговата компания, по същия начин при теб идва охраната, плащаш сметката и си заминаваш, иначе бой....

46

Анонимен

преди 8 месеца

Продължение - бях с група абитуриенти от друго училище, не от моето, понеже при нас дойде агент да предложи абитуриентска екскурзия в чужбина, вместо чалга "бал" във форум до НДК, но моите съученици първо се съгласиха, ама сетне две съученички ги разубедиха, че нямало да сме сплотени в чужбина, нямало да може майките да ни изпратят, да ни снимат с камера. Та в крайна сметка им се изплюх в лицето, не отидох на бала и заминах за Унгария с абитуриенти от друго даскало. И досега не съжалявам.

45

Анонимен

преди 8 месеца

България....Преди точно 25 години, като абитуриент, бях на дискотека в Будапеща, в мазето на един замък леко в страни от центъра. Имаше на дансинга охрана, но...бяха едни сигурно 40 - годишни чичковци с мустаци, които стояха отстрани на нас и пляскаха, докато танцувахме. Музиката беше само диско от 80те, от сорта на Модърн Токинг, Джой, Неотон Фамилия и т.н. Нямаше и никаква входна такса. От тогава не стъпих в дискотека в България, сега и живея в чужбина.

44

Haha

преди 8 месеца

Всъщност напълно нормално за чалгопитеците. Що не го набият ако се подпре на масата в градската библиотека.

43

Мда

преди 8 месеца

Доколкото сьм запознат - охраната няма право да посяга на никого - единственно полицията има право да употреби сила при крайна необходимостСега да ги осьди момчето и да пьтуват кьм борсата

42

Анонимен

преди 8 месеца

И за това ли се плаща в дискотеката?

41

Анонимен

преди 8 месеца

Изискване да не се подпираш на масата в дискотека... Много сте го закъсали на морето, да ги траете такива

40

Анонимен

преди 8 месеца

Момата решава с кой ще пие.Вариант "б" ако е толко глупав да пие с заета мома си е хубаво да смени бара. Сериозно ли? Ако засечеш мацката ти да пие с друг ще пасуваш. Ами конфликт. На пари и интерес. Моята работа е да не се смеляте в бара. И както казах извън бара няма да седя да ме бият. Големите мутри както си го представяте. О не играят така.

39

Помня

преди 8 месеца

И целият този цирк се разигра пред очите ни - викам абе защо изгонихте момчето дамата беше сама попита културно нищо не и е направилОтговора бе мани го тоя някакьв *** седи на една водка и кола тук цяла вечер да изчезва с -200

38

Помня

преди 8 месеца

Виждал сьм по заведения - сьщият сценарии , младо момче кани момиче на масата си сьвсем вьзпитано след малко идва охраната няма да споменавам коя фирма тя е известна и викаСульо плащай и изчезвай веднага да не те искарваме с шутове , кой си ти да каниш на - гьбата приятелкаМомчето плати извини се и си тръгна

37

До 37

преди 8 месеца

Б. Макар да го смятат за мутра или всемогъщият е Мъж с уважение. Може да го плюем,може да има връзки и синдикат зад гърба си който може и да е основал но в заведение е учтив мъж .И знаеш ли защо. Голям и успешен и не му трябват емоции като боища.. Глупаво е да визираш него на фона на разглезените пишман баровци.Аз пазех всички.

36

Мда

преди 8 месеца

Еми нали издигнахме в култ мутрите - какво трябва да се очаква , по нормалните и вьзпитани хора се смятат сега за смотани , *** , загубени просто защото са по свити или притеснителниВиж ако бе влязал - марешки , борисов и се подпре на масата а охраната му направи забележка щеше да каже - земи -50 лв и бегай докато не си ми опьнал нервитеПроблем нямаше да има

35

Аз съм 32

преди 8 месеца

Начукайте минуси. А идея имате ли кога и как идват децата ви в заведение.Ще колите и бесите. Да бяхте им ударили шамар преди двайсет години.Да опипва клиентка?Да и досажда?Е вадя го вън.Да ми посегне?Е *** съм да ме бие пикльо ли?

34

Браво

преди 8 месеца

Герб победа

33

Щерю

преди 8 месеца

- А-а-а, няма да ходя на дискотека във Варна! Отказвам се...

32

Анонимен

преди 8 месеца

Тотална деградация на българското общество - пълно опpocтачване, функционално неграмотни, хората на 30-40 години нямат никакви трудови умения, наркотиците са навсякъде, българките не искат да създават семейства, а си мечтаят да са с някоя богата мyтра. Това подобие на народ ще изчезне максимум след 30 години, ако не засилят 100,000 бokлyка да пykнaт във войната срещу Русия. А по темата - професионален спортист няма място в кръчми, където единствено е пълно с oтвpaтителни ***.

31

До 29

преди 8 месеца

Работил съм охрана. Идват пияни з купон. Някои и друсани. Прекалиш ли просто учтиво те извеждаме. Посегнеш ли? Не си в бара за да си трезвен.Пий не досаждай,не се бий.Не знам историята. Не съм батка или мутра но клиенти си мислят че щом са си платили значи може всичко. В моето място ги извеждам с думи ,не помогне ли нямам избор. Ще го бия и пред бара ако ми посегне.После ще му викна линейка и ще пиша.Стига с тия батковски хлапета дето били бити.

30

Потърпевш

преди 8 месеца

Аз пострадах от охранители преди доста години.Нищо не бях направил.Бях взел заплата предните дни,и се черпих със приятели от махалата.Та така цял ден.По някое време ми свършиха парите за сметката,и ,,приятелите" с които бях викнаха на сервитьорката да викнат ,,охранителната фирма"така им викаха на мутрите.После някой ми пусна сгъваем нож в джоба,но макар и пиян се усетих да отида до тоалетната и да го пусна в кошчето.После след като ,,момчетата" си свършиха работата,дойде и полиция за протокола.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Ми че аз не мога да не се облягам на маса, като съм на клуб? Каква е тази маса? Ако е много ценна, защо е в клуба? Това нещо ако направят на сина ми, да го пребият заради нещо, което може да се купи с пари, ще ги заколя един по един по един, докато ме хванат..

28

Анонимен

преди 8 месеца

Гласувайте за ГЕРБ-ДПС-Възраждане-БСП утре, ако искате това да продължава в България..