188

Анонимен

преди 1 година

До 218 Ей бандеровец май ти и твоите сънародници ще забравите тая страна.Твърде толерантни сме и прекалихте.

187

Горд Българин

преди 1 година

Соросчета колкото да не ви се иска Русия мачка украинците, въпреки помощите и пропагандата на запада. Слава на Русия. Бог да пази България.

186

Агент на Путин

преди 1 година

Реч на Дементиралия Байдън във вторник : " Трансгендърните американци формират ДУШАТА на нашата нация , гордо служещи в армията , лекуващи смъртоносни болести , заемащи избираеми длъжности , ръководещи успешни бизнеси , борещи се за справедливост, отглеждащи семейства и мн. друго ! " И сега да попитам : В такъв транс- свят ли искате да растат децата ви , българи??? И да си менкат пола всеки месец !!!???? Радвайте се че го има Путин !!!

185

Номер 3 в бюлетината

преди 1 година

Победа за Възраждане!Победа за България!Победа за Русия!Бог е с нас братя стъпка по стъпка ще освободим България от англо-саксонските колонизаторски башибозуци!Беснейте евроатлантически агресори

184

Анонимен

преди 1 година

Войник на Вагнер е стигнал до най-западната точка на Бахмут!

183

Анонимен

преди 1 година

Дочувам сорушки бяс.Мехлем за душата и още една причина утре да гласувам за Възраждане.Все пак трябва да сме в час с новите реалности в света.

182

РККА

преди 1 година

На никой не му дреме какво харесват и какво не харесват евроатлантиците!Слава на Русия!Слава на Владимир Путин!Победа над украинските фашисти!

181

Анонимен

преди 1 година

Нали преди две седмици под минаха центъра, държейки 70% от Бахмут?

180

РККА

преди 1 година

Слава на Русия!Слава на Владимир Путин!Победа над кървавата Киевска хунта!

179

Анонимен

преди 1 година

Не разбра ли ,че не харесваме наглите руснаци .Набий си го в тиквата или в лопатата където пойскаш русороб

178

Христо

преди 1 година

Още една крачка към поражението.Днес е дезинформацията.Утре е истината.

177

До 209

преди 1 година

До 209 ходи пий трета ракия , вземи да набиеш жената и чаветата ти е така за кеф и вземи накрая да се гръмнеш като се огледаш в каква *** живееш и отгоре на всичко си и българин. С русофилски промие мозък. Жалък си.

176

Анонимен

преди 1 година

До 213 Ти не разбрали,че не можеш да даваш определения на хората в чужда държава бе шнорхел.Не разбра ли ,че не харесваме наглите украинци.Набий си го в тиквата.

175

Агент на Путин

преди 1 година

Виртуозните музиканти от руската Heavy Metal група Wagner приветстват укропитеците и НАТОвските транс-извратеняци , дошли на концерта на групата в Артьомовск, с кавъри на двата евъргрийна " TNT & DYNAMITE" и " Highway To Hell " !!! На концерта се канят и всички българи , изповядващи транслибералната , трансатлантическа , трансевропейска идеология ! За тях музикантите гарантират безплатни операции за смяна на пола !Кеффф !!! Вся Власть Путину!!!

174

Анонимен

преди 1 година

Еееех, тия укропи. Ми те били безсмъртни. При тях жертви няма, брей.

173

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Айде всичките русофили, поемете дълбоко въздух и три, две, едно...ГОЙДААА

172

И

преди 1 година

И един мармот загъва шоколад...

171

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше 'високи загуби', отдавна да са загубили. Също така, те бяха разни затворници, неподготвени, нямали бомби и оръжия, сражавали се с лопати и т.н. Какви ли не глупости не прочетохме през тези месеци. Те ясно обясниха стратегията си - вместо да гонят украинците по цялата територия, която е огромна, те ги концентрираха на едно място където ще спечелят решителното сражение когато те решат. След като решат да спечелят в Бахмут, фронта ще се отвори и хода на развитие ще се ускори.

170

Анонимен

преди 1 година

До Абе.А ти що не си ходил в бандерията и не престанеш да казваш,кой какъв е България си е на българите и те си гледат интереса български и никъде не смятат да емигрират.Разбра ли го.

169

Анонимен

преди 1 година

Напред, ама с Московията нииииикой не се е придвижил напред! Нали си в киpeча!