45

Анонимен

преди 1 година

Председателят на движението "Ние сме заедно с Русия" Владимир Рогов каза, че в Запорожка област са забелязани германски наемници (млади германци на възраст около 20 години). Ако това е вярно, тогава вероятно това е част от екипажите на танка Leopard. Освен това се съобщава, че в прихванатите разговори често се чува полска реч.

44

Анонимен

преди 1 година

51 може да не те интересува какво става в Русия, но господарите ти живо ги интересува. Не само това, те не просто се интересуват какво става там, а искат това което става да е под техен контрол. Защото Русия е Менделеевата таблица на тая планета. А който притежава тази таблица, определя дали в Германия например ще се произвеждат коли или каруци! Дали във Франция ще има стачки, понеже заводите се затварят и колко ще ти струва светлото. Кажи на господаря ти да спре да се интересува от Русия!

43

Дончо

преди 1 година

Руснаците искаха чрез пропаганда да направят Европа фашистка и... не успяха. Религията на Путин е омраза и разрушение и затова най-разрушена след Украйна ще е Русия. Който обича Путин да ходи в месомелачката на Бахмут.

42

Анонимен

преди 1 година

И изводът от този пасквил е: Не си давайте старите перални и битова техника за скрап, че току виж някой им вземе чиповете и сътвори мега хиперзвуково работещ компютър, с който да хакне целия западен свят, да унищожи разработките на Лангли и да накара Дойче веле да си изгризе ноктите на краката! Да живее чипът на пералнята... и руският ум, който от него може да сътвори несътворяемото!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47. Това да се опита да ти го обясни някой умнокрасавец как така тотално изостанали свалят някаква електроника от пералня и я поставят на танк. Това може да го направи само технически гений не е ли така ? У Европа се побъркаха да чакат специални чипове за колите и спрели били продажбите заради някакъв си чип и не са се сетили да ползват от перални а е толкова лесно както се вижда.

40

Анонимен

преди 1 година

Единственият хакер програмист и подобни тук е Сидни. Днеса го публикуват. За да осмиват такиват като теб. А ти си просто гламавия либераст който по цял ден кисне в коментарите и сменя никове от германец на българин, от програмист до наблюдател и от историк до ядрен физик. Даже и пола си сменяш като се пишеш и Таня. Да не забравиш и истерясването с главните АнонимеН.

39

Анонимен

преди 1 година

39 така си е, ама не мога някак си да съвместя как руснаците са толкова неграмотни, толкова зле, че да крадат перални и забележи, да ги слагат в танковете, дето 4 човека едва се навират, няма да говоря да отвора колко е голям... и в същото това време да са сътворили супер мощен компютър, който да заобикаля всяка защита, та даже и на ЦРУ и да бълва заплаха след заплаха. Дойче веле е с раздвоение на съзнанието. Руснаците топ можещи ли са или топ неможещи? Че двете заедно не става!

38

Анонимен

преди 1 година

най великите ученици на гьобелс- краваршингтон

37

Анонимен

преди 1 година

абе ако има нещо за обругаване това е русия - вчера ни обясняваха как сваляли чиповете от пералните - сега ни обядняват какви кибергении са - това американската поропаганда е най лъжливото и гну-сно нещо и еле па тия дето я разпространяват у нас - утре ако довтасан талибаните никой неможе ги изпревари пред джамията - първи за обрязване

36

Анонимен

преди 1 година

До Интересно. Интерсно когато по цял ден тече прозападна пропаганда не питаш ? Само когато си въобразиш че нещо не ти харесва лично на тебе и пищиш и започваш да ревеш че бил проруски. Чист демократ си нали ?

35

Анонимен

преди 1 година

Ако днес ви кажат да почнете от утре да пишите супер лативи за Русия ще забравите от днес .бг каква сте Писали за Русия паметта ви ще е много малка но има хора помним какво ни поднасяте.

34

Анонимен

преди 1 година

До до 33. Че така ли ? А кой разруши Ирак, Либия, Сирия, Афганистан ?

33

Германец

преди 1 година

Факт е, че днеса (пapцала, който четете в момента) го събориха хакери симпатизанти на Украйна в началото на войната. Следователно оркистанските хакери и те са кьорфишек, като всичко мордорско. И в тази елементарна задача бяха победени от светлите сили :)

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36. Това с "чипове от перални" мове да го разпространява само технически изключително неграмотен човек. Да започват да се преброяват.

31

до 33

преди 1 година

Ами когато трябва да сторят зло, да убият, да бомбардират, да разрушат русначата са ненадминати. Когато трябва да творят добро, да съграждат, да живеят добре никакви ги няма.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Тихичко ще се пребоядисат както са правили винаги навсякъде по всякакъв повод

29

Анонимен

преди 1 година

А стига бе Дойче веле! Сега тия хакерски топ машини с откраднатите перални ли ги построиха? Е, не! Гледай за какво били пърнили танковете с джаджи от бялата техника! Ти да видиш! САЩ строят супер компютри в силиконови долини, а руснаците от дала фира техника изпод носа им правят такъв хипер мипер супер компютър,че разкатаха играта на Дойче веле и цялата им интелектуална пропаганда! И смееех, смееех, смеееех, както викаше един Дедо от Правец!

28

Анонимен

преди 1 година

В списъка с IP адреси, следени от американското ЦРУ, които са качени на сайта на "Уикилийкс", има и 150 адреса от България, съощи БНТ. През седмицата "Уикилийкс" огласи хиляди секретни документи, в които подробно се описва как американското правителство може да следи комуникацията на различни видове електронни устройства, включително телефони и смарт-телевизори на обикновени потребители. Сред 150-те български адреси са интернет-доставчици в България, телекомуникационни компании, банки университе

27

Анонимен

преди 1 година

Сноудън разкри vault7 vault8 и ги пише даже в уики от години. Обаче сега си съставяме вулкански пропагандни теории за да не се сещат хората че АНС и ЦРУ в нарушение на всички законодателства, търговски норми и човешки права се опитват да подслушват и манипулират всеки - от Меркел до "умния" телевизор и конзолата с игрите на детето.

26

Анонимен

преди 1 година

Всичко ок. Само да ми кажете как да съвместя пропагандата, че руснаците са най-технически грамотната нация в света, с това че са аборигени, дето една кола не могат да построят? Как да съчетая "факта" че са топ хакери с това че са тогални неграмотници и аналогови джуджета? Моля за помощ! Някой да ми обясни!