65

Извод

преди 1 година

Русофилите яко са наскачали. Явно Дойче веле яко ги е бъзнало но истината се крие трудно..

64

Анонимен

преди 1 година

Божее пак легенди, шпиони, информатори и пак произведено в Мусулман Веле.

63

Doko

преди 1 година

Тука не им трябва "вулкан". Изкукуригалите рашунгели го правят безплатно.

62

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли има хора дето събота четат глупостите на дойче веле

61

.

преди 1 година

Путин освободител слава!

60

Анонимен

преди 1 година

eй тия руснаци страшни бре с чиповете от пералните какви неща правят- а дойче веле са си радиоточка на вашингтон- всякаква измислица ще публикеват щом им наредят- те са си свикнали още от времената на гьобелс- повтори лъжата 100 пъти и става истина

59

Деди

преди 1 година

На този "драскач" във Факти са отделили толкова много място, а представя само "факти-дъвки" спрягани от "кол и въже", с 0-лева ентропия на инфо! Като четеш тези познати "дъвки-клишета", мисълта ти "залепва" . Айде-холан!

58

Ясноооо

преди 1 година

Само Русия има разузнаване и шпиони. Само Русия нарушава договори. Само руснаците вземат допинг, а сега се оказва, че само Русия има характери.

57

Павел

преди 1 година

В Русия хората не се занимават със западни сатанистки неща. Нямат компютъри и телефони а залагат на семейство и ценности.

56

Ей

преди 1 година

Същото правят,Сащ,Израел,Англия.Защо не пускат и за тях статии?

55

DW =WC

преди 1 година

и вони!

54

Българин

преди 1 година

Дрън дрън ... поне плащат ли ви добре?

53

Анонимен

преди 1 година

Тука няма Вулкан ,директно ти спират руските телевизии,въпрос на време е да изгорим и руските книги а хамериканската пропаганда е повече от явна.Но ние сме демокрация и затова нямаме Вулкан.

52

Фалшиви новини

преди 1 година

Хибридна война срещу Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

60, не знаех, че Дойче веле е руски вестник! Но ще го приема за първоаприлска шега!

50

Анонимен

преди 1 година

Пореден изблик на Дойче Мойче съчиненията на германските спецслужби. Дойчетата по-добре да се замислят накъде отиват със скъпия американски газ, особено следващата зима, която навярно няма да е така милостива като сегашната.

49

Анонимен

преди 1 година

Дончо, Европа винаги е била фашистка! Как правиш някой нещо, което си е бил цял живот? Не ми вярваш ли? Защо не попиташ тия дето живеят в Европа да ти кажат дали няма расизъм по етнически принцип към тях, а? Хайде, питай ги да ти кажат. ЕС винаги са били нацистки гадини, сега просто си го показаха. И по стар приом обвиниха други за собствените си грехове. Утре очаквам да изкарат че Хитлер бил с руски произход. А на бас, че и това ще изтропат в нета!

48

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че през последните седмици в Украйна са доставени много боеприпаси от Южна Корея. Ръководителят на МВР на Украйна Игор Клименко: "Сформирани са осем бригади от Настъпателната гвардия, които вече са готови да започнат активни настъпателни действия за превземане на Крим и Донбас".

47

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram съобщават, че "големите западни лидери са спрели да водят телефонни разговори със Зеленски на фона на нарастващите негативни настроения в западното общество. Сега трябва да се задоволяваме със срещи и обаждания на "второразредни" лидери." Офисът на Зеленски се надява, че офанзивата ще коригира ситуацията.

46

Анонимен

преди 1 година

В района на Купянски фашистката craH очаква настъплението на въоръжените сили на Руската федерация, поради което продължава да укрепва отбраната, привличайки все повече зомбинацита и техника. По линията на съприкосновение в Лиманския сектор всичко е по старому - водят се позиционни боеве и взаимни артилерийски обстрели.