85

дезинформация

преди 1 година

Чудят се как да позабравим безбройните скандални разкрития от последните години. Като почнем от Уикилийкс и свършим с оняденшното откровение, че поредния им съюзник е бил шпиониран. Най-добре маскарят с похвати когато приписват другиму собствините си действия...

84

Анонимен

преди 1 година

Май Вулкан е налазил и коментарите в Днес. бг.

83

Аз

преди 1 година

От публикациите в нашите "независими" медии оставам с впечатлението, че нашия грешен свят единствено руснаците имат тайни служби, хакери, шпиони и допинг - а всички останали държави даже не са чували за такива неща!

82

Бивш канадец

преди 1 година

Това не е възможно, защото Русия още е в 18-ти век, а тогава кампиторе не е имало! Нали така ни убеждавате от години?Между другото, питате ли се защо в САЩ има осъдени хакери, но нито един в затвора? Нещо, за което Обонго изпадаше в недоумение - докато от ЦРУ не му отвориха очите, че до един хакерите са вече на работа в "ония" служби!

81

До "ютията"

преди 1 година

В северна Корея гладуват, и не могат да направят почти всичко, но са добри хакери и имат ядрено оръжие! Аргументът ти е несъстоятелен. Зависи къде държавата ще насочи усилията си!

80

Анонимен

преди 1 година

брей бре, уж една ютия не могат да направят, а цялата нет структура била срутена от вулкана?! нещо не се връзва бе мусирници..

79

шмatka

преди 1 година

......и най-вече фалшивите и нагласени т.н .избори!

78

шмatka

преди 1 година

Крайно време е да хакнат всичко в България!

77

Костадинов

преди 1 година

Единственото което може русия е пропаганда и кибер атаки.

76

Мамунио

преди 1 година

Не е много ясно дали горенаписаното е вярно .

75

киро-факиро

преди 1 година

Най-спешно да се наложат най-тежки ссанкции на фирма Вулкан! Понеже такава фирма и да съществува едва ли ще и хванат спатиите да се наложат санкции на всички вулкани в Камчатка. Само те гадовете останаха несанкционирани още!

74

Пепи

преди 1 година

Това е инфо да подхрани егото на русофилите. Всички, които работим в този сектор знаем, че нищо не са измислили. Даже са 20 години назад в развитието. Това което им се оставя да атакуват е с цел да се обучава изкуствения интелект, за да се борят после с него. Един вид да гонят вятъра😂

73

Избирател

преди 1 година

Дойче Веле ? Чакай да видя къде е Слънцето хо хо хо

72

NATO

преди 1 година

и нацизмът ще бъдат смазани!

71

нов виц

преди 1 година

"Досиетата Вулкан": Кибер оръжието на Русия, което води до "Отдел 74455" на ГРУ"==============ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХААААААААААААААААА............

70

Пълна лъжа

преди 1 година

И пропаганда е това от *** западни агресори срещу Русия, заради нейните Ториториални богатства ... Но този който гроб копае, ще влезе внего

69

Анонимен

преди 1 година

81 от къде ти идват такива мисли? Русофилите само трябва да оставят Дойче веле да дрънка и от 100 човека ще станат 10хиляди. То колко дъбилни трябва да си че да се хващаш на Дойче веле на дивотийте. А това че днес говорят едно, а утре точно обратното милите дойчовци е тема, която само говори за психиатрични проблем на немското общество като цяло. Достатъчно е да дам за пример милата Урсула и доказателствата сами започват да валят като манна небесна.

68

Анонимен

преди 1 година

тва обяснява и катастрофата в гърция!

67

Вулканолог

преди 1 година

Особености на руската национална пропаганда !

66

нищо чудно

преди 1 година

Какво можеш да очакваш от една мафиотска държава.