11

Анонимен

преди 1 година

До Хаха Първите 4 блока на Козлодуй са предвидени за по 30 горивни цикъла. Т.е. много трудно е можело да се застъпят с АЕЦ Белене. А и повече от 2 блока в Белене никога не са предвиждани. Голям фантазьор си

10

Анонимен

преди 1 година

Супееф! Закривайте ги! Ще е донре, защото масово ще поветинеят земите, а след като запопне да запада и държавата, няма да имаме проблем с охраняването им, защото просто ще избием проблемните. Какво мислите за глупавите закони, според които жаллкият живот на лрадец е по-важен от частната собственост? Аз ги мисля за ужасни и антипазарни!!

9

Мда

преди 1 година

Точно когато герб ни бе затворил по домовете като животни , баце договаряше зелената сделка и затварянето на тецовете има статии документи там ясно се вижда

8

до 11

преди 1 година

Носи се объркали - затварянията ги договори Тиквата - или по-точно е да се каже, че Меркел така му нареди.

7

Samo minavam

преди 1 година

Затваряйте Печките, спирайте тока да няма Нет и да започват да скачат от терасите.

6

Герб

преди 1 година

Герб подписа зелената сделка с която бацо много се хвалиКаквото нареди големият шеф е казвал неведньж баце

5

Анонимен

преди 1 година

Все още е студено, а вече ТЕЦ Марица Изток 2 работи само на 25% от мощността си. Верно е, за една седмица през големите студове работеше на 100%.

4

Хаха

преди 1 година

Господин експерта явно не е наясно защо са построени тези тецове! Построили са ги комунистите като временно решение което да задоволи нуждите от ток докато бъде построена и втората АЕЦ в Белене! Планът е бил да имаме 2 АЕЦ с общо 12 работещи реактора. Тогава е трябвало да бъдат затворени тецовете. Те никога не са планирани да работят до 2023, пък камоли до 2040г.. Сега като се провалихме със стратегията за втори АЕЦ ще дишаме мръсния въздух и ще рушим природата да копаем въглища.

3

Анонимен

преди 1 година

Като включихме и заплащането за емисии и до 5 години тецовете ще ни теглят само надолу. Ще трябва държавата да ги субсидира ако иска да работят. Ама като знам каква корупция е, като нищо ще стане. Знаем кои са собствениците на тецовете.

2

Анонимен

преди 1 година

Незатварянето е още по голяма катастрофа. На година в БГ се харчат около 30 милиарда лева за лечение заради болести, предизвикани от замърсяване на въздуха от тези тецове.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще е катастрофа най-вече за Ковачки и Доган, а и за такива експерти на които им плащат да говорят глупости.