35

Анонимен

преди 1 година

Игнориране на северномакедонците. Те са циганиосвен българите в РСМ. Никакви общи проекти и помощ за Сърбия и РСМ. Нека трополят с копита в задния двор на Балканите. България си има достатъчно свои грижи, с които трябва спешно да се заеме.

34

Анонимен

преди 1 година

Вето за РСМ и Сърбия.

33

Анонимен

преди 1 година

Брюксел да си отвори широко очите, защото Северна Македония играе играта на Сърбия още от времето на Тито, "на два стола". И двете държави са сателити на Русия в момента. Целта им е, да извлекат ползи от изток и от запад, едновременно. Колкото в по-добри отношения е РСМ със Сърбия, в толкова по-лоши ще е с България. Никаква помощ и общи проекти със Сърбия и РСМ, докато ангибългарската истерия, диктуват от Белград, се сипе върху България. Политиците ни да реагират на това в Брюксел.

32

Анонимен

преди 1 година

Kak се отнесува неприятелски, като разобличава комунистическите корени ли и антибългарската теза на АНСОМ? Сякаш сме още във времената на ТИТО. Пълна промивка на мозъците за небългарското минало на Македония!

31

Маке

преди 1 година

Па нормално. Србиа ни е многу блиска приателска соседна држава, коиа не прифака такви какви сме. Безусловно. Од друга страна Блгариа се однесува неприателски и уценувачки кон нас. Изборот е едноставен.

30

Не се хаби, маке!

преди 1 година

"В Националния (Македонския) им Ханбалния отбор няма нито един Сърбин.Защо лъжеш?" .... Михайло Младенович, Марко Стойкович, Петар Атанасийевич, Павле Атанасийевич, Радослав Стоянович..да продължавам ли?

29

Не се хаби, маке!

преди 1 година

Повече от половината играчи в националния им отбор по футбол са етнически албанци.

28

РАДЕВ

преди 1 година

Крим е Руски;)

27

Анонимен

преди 1 година

Сърби ме!Не ме интересуват изобщо.Пропаднала работа,особено измислените северномакета.Да си трошат тиквите и да не се занимават с нас.

26

За жалост...

преди 1 година

Мозъците на македонските българи е успешно промит и сега те се чустват повече сърби отколкото македонци.Политиката която водят тамошните управници е на сближаване и евентуално обединение отново със Сърбия,а като удобен виновник е България.Сърбия никога няма да признае Косово и с това си затварят вратата към ЕС,а за да могат да се съберат с Македония и те не бива да са в ЕС иначе няма да стане.Поради тази причина македонските политици използвайки България като оправдание водят тази гнусна политик

25

Мара Бунева

преди 1 година

Няма нищо лошо в приятелството само по себе си. Но точно тези приятели знаем що за приятели са...

24

Анонимен

преди 1 година

До 38. Да ама националният им отбор по хандбал е само от сърби. Те подобно на Черна гора са си сръбски парадържави.

23

БАНко

преди 1 година

КИРО КАНАДКАТА Е ЗА СЪД !!!

22

Дедо

преди 1 година

Единствените две държави на Балканския полуостров без излаз на море.

21

Гошо храста

преди 1 година

Наследниците на Клеопатра със свинарите да ходят заедно на паша у Шумадия

20

Татко Барба

преди 1 година

Неадерталци на Балканите да се вземат и в Сибир заедно.

19

Браво

преди 1 година

Да се взимат. С шовенистките си краттуни ще са най-изостаналата част от континента. Албанците са оправни и вече и двете им държави заприличаха на нещо. Прищина е страхотен град. А Македония добре да се готви да се раздели с доста оПштини, където албанците са мнозинство. Там думата им не важи и властта им е абсолютно форлана. Не са казали албаницте, не са ги разкарали.

18

Анонимен

преди 1 година

Македонците винаги са се чувствали сърби и двата народа са си били близки. Колкото и да им е криво на някои от този факт и да им наранява чувствата.

17

Паню Баирски

преди 1 година

И едните,и другите са патоци!

16

Анонимен

преди 1 година

Ето защо ви обяснявах многократно че мястото на Македония е в ЕС и НАТО, а мястото на Сърбия - в междунродна изолация! Така ще бъдат в два различни лагера. Ама не, проруските слуги ги интересува само ЕС да не се разширява повече, а не какви са българските интереси