12

Костадин Костадинов

преди 1 година

Скоро, демек в неделя ще спечеля изборите и ще затворя всички големи предателски американски предприятия и магазини - те работещите там ще бъдат за малко на борсата ама нищо. С 10% мнозинство прай ли съ незнам,аз съм историк не математик. Гласувайте за мен и гелосан Цонко - къщи и коли изплащаме.

11

До #8

преди 1 година

КООП

10

Махнете

преди 1 година

Еврейските картели Кауфланд и Лидъл!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Тия тарикати да дойдат да им покажа истинско сирене кашкавал кисело млако и краве масло. От 25 години си гледам крави и си правя домашни продукти. Тези виждали ли са как каймака на прясното краве мляко излиза ит тенжерата при варене. Няма как да го видят щото тяхното мляко е от прах. И какви са тези цени че то навсякъде по магазините са такива. Правят ви на будали.

8

Анонимен

преди 1 година

Всичко е в далечното бъдеще.Сега следете сайта и цените.Следете къде какво става и не умувайте много много.Развързвайте кесиите и не се оплаквайте.

7

И все пак + +

преди 1 година

Ако не е държавна тайна - коя е тази верига от магазини?

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4Е, другите"млека"са вкусни. То и домашното ИСТИНСКО мляко, което прави майка ми"не е вкусно"и мирише за внуците й, закърмени с имитиращи продукти. Всичко вредно е"по-вкусно". Само него купувам от години. 2%. И не винаги го намирам. Ще трябва вече да посещавам пазарите в София, където има фирмени магазини.

5

Ааааа

преди 1 година

Сирене 13лв. вие луди ли сте бе ? Къде отиват милионите печалби. Свалете продуктите поне с 10лв ***, кой краде държавата там

4

Анонимен

преди 1 година

Киселото им мляко изобщо не е вкусно, за съжаление

3

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

преди 1 година

Може да паднете от цените и вие, щом сте държавна ви трябва колкото да плащате заплати и др си разходи. Печалби не трупайте за държавата, важни са хората. Какви са тези капиталистически цени

2

добре де

преди 1 година

а за % сухо мляко и палмово масло в техните продукти нито дума :)

1

Анонимен

преди 1 година

Продуктите им хич не са евтини, да не говорим че съдържанието на мляко в тях е също под въпрос както и на останалите