26

Анонимен

преди 1 година

Кой си прави тестове бре хора ? Направо не мога да го проумея ...

25

Обективен

преди 1 година

Броят на починалите зависи от броя на заразените и от степента на ваксиниране. Във ваксинираните държави умират около 0,3% от заразените, а в България умират 1,5% от заразените. Колко са заразените зависи от това в кой стадии на вълната се намира конкретната държава и от степента на ваксиниране. Ваксинирането намалява броя на новите случаи и най-вече намалява броя на починалите. Сравнение между държави е смислено за дълъг период, примерно две години или повече.

24

Анонимен

преди 1 година

Великобритания спряха да подават ежедневно данни и тези данни за "последната седмица", приличат на данни за един месец или за два месеца

23

Анонимен

преди 1 година

За последната седмица във великата Британия има 27,583 т.нар. "нови случаи", а обявените за умрели от ковид-едно-девет за същия период са 473 души. Те там много се ваксинираха и бустерираха, "пандемията" би трябвало да е изчезнала... ама не е. Що така, да не би "ваксините" да не работят...;)

22

за Бай Ваксър

преди 1 година

Важно уточнение: Това смъртността от всички причини а тъпите платени *** сравняват Единствено и само обявената смъртност от ковид. А смъртността от всички причини е почти невъзможно да се фалшифицира, особенно за дълго време.

21

Бай Ваксър

преди 1 година

И отново за миналата седмица Германия, Белгия, дания имат 3 пъти повече смътни случаи от България на глава население. Ваксинацията намалява смъртността, вервайте ми. Ваксините спряха пандемията.

20

Анонимен

преди 1 година

До Живко,к11 Какво бе, на Урсулата мъжът ли иска ЕС да закупи нова многомилионна партида Пфайзер срещу Ковида? Нека от Западна Европа и САЩ този път да помогнат на Пфайзер, ние веднаж подарихме над 1 млн.дози на Африка, а наскоро бракувахме 2,5 млн. дози. Отчетохме се пред гинеколожката и Борел.

19

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че нивото на смъртност от Ковид-19 спада пропорционално на нивото на ваксиниране в съответната държава. Хайде да не изопачаваме фактите.

18

Анонимен

преди 1 година

За Германия и България е лесно за обяснение - грешни сметки. От ноември 2021 в Германия нямат по 200 починали средно на ден, а по 145 починали. В България за същия период не са 2-3 починали на ден, а са 28 средно на ден. Германия е с над 12 пъти повече население от България, а имат само 5 пъти повече починали.

17

Анонимен

преди 1 година

Наглите му лекари, огладняха и сега плачат като вдовици за за един умрял кой знае от какво,ама тези с белите престилки твърдят, че е от Ковид 19! Писъци и крясъци до небето!

16

Анонимен

преди 1 година

Нивото на пандемият би трябвало да спадне пропорционално на степента на ваксинираност на населението в една държава. Вместо това наблюдяваме интересен феномен. Нивото на заразяване и смъртност скочи в десетки пъти в някои ваксинирани държави и е десетки пъти по-високо от България. Случайност? Едва ли.

15

Анонимен

преди 1 година

За последните 7 дни във ваксинирана Испания има само 1057 нови случая, във ваксинирана Нидерландия са само 1174 и за 2023 година до вчера има само 3 починали. На човек от населението в Испания имат 6 пъти по-малко нови случая от България, а в Нидерландия са 2 пъти по-малко, а починалите за 2023 са десетки пъти по-малко от в България.

14

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да обясни защо ваксинирана Германия от ноември 2021 има по над 200 починали всеки ден, а неваксинирана България има по 2-3?

13

Анонимен

преди 1 година

Ииии ваксинирана Белгия имааааа... 1300 заразени и 11 починали за един ден!! Благодарение на ваксините!!!! Ако не бяха ваксините, Белгия нямаше да има такива прекрасни резултати!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Науката ни кара да ползваме тетра етил олово в горивата 80 години. В крайна сметка признаха, че е силно отровно. Кога ли ще стане това с ваксините срещу ковид?

11

Живко

преди 1 година

Граждани! Разберете! Не гласувайте за партиите от коалицията на иглата- ГЕРБ, ПП+ ДБ които обслужват интересите на международната фармамафия и искат да върнат безумието на локдауна и сертификатите у нас! Гласувайте за партия Възраждане с бюлетина номер 3! Нашата последна надежда за нормален човешки живот!

10

Янко Антивакс

преди 1 година

Щом ваксотроловете се съживиха и взеха активно да цвъkат и да цъкат минуси, значи вече са отпуснати целеви средства. Стъкмистиката също се вихри. Едни хиляди тестове се правят от нищото всеки Божи ден. Едни кухи бройки ежедневно растат. Болници се пълнят със заети документално но не и реално легла. Тлъстите пътечки отново потекоха към чекмеджетата на балтовоподобните изверги. Сигурно и плешивия подлец от ВМА лъска черния мундир с който да се завърне на бял кон след изборите?

9

Анонимен

преди 1 година

Време е за маски. И миналата година по това време беше така. Генерална тренировка. Да не забравим как се ползват, че свърши ли войната тези от Давос ни почват отново.

8

Троен бустерняк

преди 1 година

Затваряйте фитнесите че измряхмеее, ама яко измряхмеее!

7

Анонимен

преди 1 година

135 антихора и един от форума го зачеркваме