36

Анонимен

преди 1 година

До зъно-производителите : НАТО не дава !

35

Анонимен

преди 1 година

Щом с толкова "загуби" не са фалирали значи могат и още.

34

Анонимен

преди 1 година

До 27 "И как на тебе ще ти е добре, като ти стане 5лв хляба?" Лично на мен цената не ми пречи, стига да не се храня с храни, произведени от мухлясали и вредни суровини. Предполагам за теб цената е проблем, щом си съгласен да ядеш евтиното, без значение от качеството му. Но ми стана интересно защо реши, че хлябът ще стане 5 лева? Т.е. според теб няма други механизми да се покрият завишените разходи и единствено трябва цената на хляба да се вдигне или да ядем мухлясали продукти?

33

Анонимен

преди 1 година

Щом ме карате да ползвам скъп газ, вие ще ползвате скъпо българско жито не укърско.

32

Анонимен

преди 1 година

По-добре да ям по-скъп хляб, ама да не е радиоактивен. Щом искате по-евтини неща вдигнете санкциите. Защо по дяволите трябва да плащаме за петрол и газ повече на посредници? Ако сме спестили 800 милиона от укърското жито то от безплатните хотели, не ползват винетки, не плащат тол такси, безплатна здравна помощ по-скъпи нафта и бензин, по-скъпи петрол, газ, тореове, то ще излезе, че от укрите сме назад с милиарди. Платените ботове ореваха света заради някакви зърнари и скъп, хляб за другото мъчат

31

Бай Дрън

преди 1 година

Аз не мога да разбера нещо. Цената на брашното преди година бе около левче, лев и 20, сега пак е толкова. Баничките на Била бяха по 70 стоти ки, сега са лев и седемдесет и са двойно по-малки. Токът е подпомаган от държавата. Брашното е на същата цена. В баничката почти няма сирене. Тогава на каква основа цената е тройна спрямо айде, не една година, а две? На това ми отговорете. Щото ако протестите успеят и брашното стане 2 лева, баничките трябва да станат 5!

30

Зозо

преди 1 година

И като няма евтина пшеница, Митков ще си продаде скъпата и ще си кара Бентлито. Пък вие ще ядете Митковия. Шилета прости!

29

Анонимен

преди 1 година

До 26 Да, в Украйна е по-евтина продукцията, защото ползват препарати, които са много по-евтини и са забранени за употреба в ЕС.

28

Анонимен

преди 1 година

През 2021 година цената на житото беше 300 лева на тон, сега искат да е 700 , ама се появи украинско жито на 350 лева и не могат да им излязат сметките. Преди година Киро и Асен щяха да им купуват зърното по 600 лева , те не искаха, че вървяло по 700, ами сега върви по 350-400

27

Анонимен

преди 1 година

Много поздрави на зърнопроизводителите или още казано български алчни г*зове.. много се радвам че продукцията им застоява даже да се скапе най добре..

26

Анонимен

преди 1 година

Един тука ни убеждава, че ако българите платят. 800 милиона допълнително за хляб, щели да се оправят и да им е добре.

25

Анонимен

преди 1 година

До 23 И как на тебе ще ти е добре, като ти стане 5лв хляба?

24

Анонимен

преди 1 година

Да обобщим. Въпреки войната, въпреки , че в Украйна фермерите не получават субсидии от ЕС, тяхната продукция е два пъти по евтина от на нашите.

23

Анонимен

преди 1 година

Е тия 800 милиона по план трябваше да бъдат съдрани от обикновения българин и дадени на зърнените босове. Но дойде украинското зърно. Готова далавера развалиха.

22

Анонимен

преди 1 година

До 21 А кой произвежда хляба, не са хората ,които произвеждат и зърното.Ядем нещо си със съмнително качество,а умишлено ни се продава като качествено.

21

Анонимен

преди 1 година

Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. В този стил са повечето коментари под статиите за зърнарите. Е, няма скоро да се оправим.

20

Анонимен

преди 1 година

800 милиона по-малко излезли от джоба на българина в посока зърнарите

19

Анонимен

преди 1 година

значи кво стана - заляти сме със зърно, а хляба, брашното, олиото пак скъпи и държат цена, ах гиди тояжке как ша та развърта самооооооо

18

обзалагам се

преди 1 година

че тез трактори, купени с европейски пари, нямат и 20км навъртяни на километража. Държат зърното по сладовете за да са високи цените и сега искат компенсации за евентуалните печалби дето щяха да направят от продажбата му на високи цени, ама вноса им обърка сметките, ся искат от нас пари, щото и ние внасяме в европейския бюджет. Значи 2 пъти ни клатят- веднуж с цените у нас, втори път от наще вноски в съюза

17

Анонимен

преди 1 година

Цените на всичко скочиха драстично след като Киро ъпото реши да налага санкции вие сте си виновни щом не протестирате, че ви налагат санкции.