96

!!

преди 1 година

800 млн. евро загуби за зърнопроизводителите, означава 800 млн. евро спестени на хората, които купуват хляб и хлебни изделия.

95

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И от кого е протестът? От арендаторите, които орат наред където им падне.Реколтата 2022 беше с над 30% над средната, цената падна в световен мащаб, Русия и Украйна продават на по-ниска, за да реализират, нашите алчни челюсти искат да се забрани вносът, за да ни диктуват цените, а номерът с хангарите е стар, и сега е момента за рекет. Изнесени са над 1.5мил. тона зърно, (вече!!) внесени 30-40000т., и от къде идват загубите им? Кой ще забрани да се продава ефтино? Басни за балъци.

94

Анонимен

преди 1 година

1 ТРИЛИОн загуба от гАЗ , 800 мил. от зърно, от нефт, мириарди помощи за бежанци, за оръжие, финансови, всеки месец плащаме 40% от бюджета на Украйна да се издържа! Само 12 милиарда на месец издръжка ;) И ЕС е обещал всечко това да плащаме безкрайно!!! Хахахаха!

93

преди 1 година

Кирето ще купи 1 милиярд тона зърно за резерва. Вервайте му.

92

НИЕ ОТ ГЕРБ.

преди 1 година

...ще внесем новЗАКОН ЗА ЗЕМЯТА В БЪЛГАРИЯ!

91

ИСКАМЕ....

преди 1 година

НОВ ЗАКОН ЗА ЗЕМЯТА В БЪЛГАРИЯ!НОВ /ТПС/ ЗА ЗЕМЯТА!

90

Анонимен

преди 1 година

Като политиците са слуги така става

89

ЕТО ЗАЩО СЕЛАТА..

преди 1 година

...изчезват в БЪЛГАРИЯ----ЧЕРВЕНИТЕ ЛАТИФУНДИСТИ ГИ ЛИКВИДИРАТ И ЗАТРИВАТ!!!!

88

500‐млн.лв

преди 1 година

...РАЗХОДИТЕ НИ ЗА ИЗБОРИТЕ ДО СЕГА--а 800- млн.лв. са им загубите на тия ЛАТИФУНДИСТИ днес--СМЯТАЙТЕ КОЛКО ИМАТ ОЩЕ В БАНКИТЕ !!!!

87

САМО ЛАТИФУНДИСТИ..

преди 1 година

...От ЮЖНО-АМЕРИКАНСКИ ТИП ---‐МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ЧЕ "ЕВТИНИЯ ХЛЯБ" Е "АНОМАЛИЯ"!ТОВА Е точно ФИЛОСОФИЯТА НА "ЗЪРНЕНИЯ МОНОПОЛ"-- създаден от БКП / БСП!!!!

86

неразбиращ

преди 1 година

Е,как така,преди войната олиото беше 1,70- 2 лева с български слънчоглед. След войната внесоха по евтин ,безмитен украински и стана 3-6 лева!Нали сега работят с по евтин слънчоглед?Е,то неслучайно КП и АВ са харвардски възпитаници.Магьосници направо!Въобще Цялата ПП са такива.При Асена Сербезова изчезнаха много наши лекарства.Добре,че нямаха специалисти хидроинженери,че вода и за пиене не бихме имали!Липсва ни генерал Пиночет за такива като тях!

85

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли какво се е имало предвид под "кулак"?

84

Селтака

преди 1 година

След като 800м са им загубите смятай колко печелят тези народни изедници!

83

Анонимен

преди 1 година

Евтин хляб ли, евтино олио ли? Никога. Евтиният хляб и олио са пазарна аномалия.

82

Мъдростта на бизнеса

преди 1 година

Великият Кулак: "Евтиното е пазарна аномалия". ............Каква индустриализация с такива кулаци би имало след 9 септември 1944 година? Никаква. "Евтиното е пазарна аномалия, скъпото е пазарна икономика". Индустриализация и развитие ли? Имали сме късмет, че са осигурили евтина храна за индустриализацията на България. Друг начин не е имало.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 - Преди войанта олиото беше 2 лева.

80

Анонимен

преди 1 година

До Зрънчо Зрънчев - Защо приказваш, все едно ти е паднала саксиян а главата ...

79

Анонимен

преди 1 година

До 79:Като ги гледаш на снимките дали зърнопроизводителите карат Бентли?!Оръфани са,а такива като теб мошеници искат да ги фалират.Купувате евтино некачествено украинско,а цените пак растат.Ненанядохте се!

78

Гошо

преди 1 година

Те украйнците хубаво ,продадоха си зърното ,а сега лятото какво ще приберат

77

Зрънчо Зрънчев

преди 1 година

Зрънчо Зрънчев: Тате, тази зърнена кампания няма да ти купя ново Бентли, защото, тате, африканците ти го изядоха, украинците ти го изядоха. Украинците са едни лоши хора, които, тате, дадоха евтин слънчогед на България и цените на олитото, тате, паднаха с един огромен лев, тате. Бедните ти изядоха Бентлито, тате. Научиха ги на по-евтино олио, тези животни. Запомни, тате, какво да говориш по радиото и телевизията, тате: "Евтиното е пазарна аномалия, скъпото е пазарна икономика."