28

Анонимен

преди 1 година

От 1 януари 2023 до вчера 29 март 2023, в Нидерландия има 3 починали, а в България са 146 починали. В Нидерландия са ваксинирани, в България не сме

27

Анонимен

преди 1 година

Преди ваксините Финландия беше в най-строгия локдаун. След ваксините, няма мерки. 10% неваксинирани дават фира. Естествено!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 за Финландия дето пишеш. Преди ваксинацията Финландия почти няма снъртни случаи. След ваксинацията бройката на починалите скача около 10 пъти. Швеция никога не въвежда мерки и населението получава естествен имунитет. В Норвегия до преди ваксините има като цяло 500 починали. След ваксинацията починалите са 5000 души.

25

Джъстин Файзера

преди 1 година

В сиропирания свят вече не останаха вулканизирани. Не минава и ден без да съобщат за някоя известна личност сдала багажа "безопасно и ефективно".

24

Анонимен

преди 1 година

Отдавна не е било да има над 300 души в болниците. Интересно защо хем не се ваксинират , хем плюят по лекарите, хем отиват в болниците да ги спасяват! Нали беше лека хрема?

23

До 18

преди 1 година

"В Нидерландия, Швеция, Норвегия, Финландия, Швейцария, Исландия, Ирландия, където са 120% ваксинирани, за миналата седмица имат НУЛА починали, а в България са 12 починали." Това не е аргумент,а глупппооост.

22

Анонимен

преди 1 година

Фактите за три години: милиарди източени от България и изпрани в Украйна във вид на оръжия на хартия.

21

Анонимен

преди 1 година

Фактите за вчера: един починал - неваксиниран и трима приети в интензивното - неваксинирани.

20

Анонимен

преди 1 година

Четете за престъпната група, продаваща лекарства за онкоболни. Същото се случва и с "ваксините". !

19

До 18

преди 1 година

Когато фактите говорят за безхаберието на бялата мафия в България, престъпниците мълчат. Окрадоха и умориха хората!

18

Анонимен

преди 1 година

В Нидерландия, Швеция, Норвегия, Финландия, Швейцария, Исландия, Ирландия, където са 120% ваксинирани, за миналата седмица имат НУЛА починали, а в България са 12 починали. Когато фактите говорят, антиваксърите измислят глупоооссссти.

17

Анонимен

преди 1 година

закривайте тази смешна рубрика, на всички е ясно, че е ковидо фейк..

16

Анонимен

преди 1 година

Да попитам фирмата на Батинков колко теста е продала и по колко пъти?

15

Анонимен

преди 1 година

Да попитам, ваксината тъпота лекува ли? Че като гледам писанията на ваксинираните явно не лекува.

14

Анонимен

преди 1 година

Когато пуснаха ваксините, казваха, че това ще ни предпази от болестта. След това казаха, че може да се заразим, но няма да се разболеем. После казаха, че не, можело и да се разболеем, но нямало да умрем. Накрая казаха, че можело и да умрем, но по-рядко се случвало. Самите производители не са наясно какво прави тази ваксина. Смятайте колко им е ясно какви са вредните последици от нея.

13

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че броят в болниците рязко скочи. И все неваксинирани.

12

НаднорменИ с мРНК

преди 1 година

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/demo_mexrt/default/bar?lang=en Официалните данни за наднормената смъртност eurostat за декември 2022 г. са разочароващи, без официална обосновка на тази тенденция: Исландия 43%, Германия 37%, Австрия 27%, Словения 26%, Ирландия 25%. 9 други държави надхвърлят 20%, а 9 други 10%, включително Гърция със 17,4%. Характерна е графиката на Германия с повишена смъртност, започваща в началото на програмата за ваксинация. https://eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/03/%CE%95XCESIVE-MORTALITY-12-2022-B.png

11

Рязък скок

преди 1 година

https://nature.COM/articles/s44161-022-00177-8 Появата на "ваксините" срещу Covid-19 е предизвикала рязък скок на всякакви смъртоносни заболявания, засягащи сърцето и мозъка, разкрива статията. Повечето от тези заболявания продължават поне 90 дни след инжектирането. За целите на изследването си учените разглеждат едни и същи хора преди и след инжектирането им, за да определят как инжекциите променят риска от развитие на нови здравословни проблеми. Средностатистическият човек е с 21% по-склонен да получи нова диагноза през трите месеца след инжектирането, отколкото през трите месеца преди

10

Зозо

преди 1 година

Аре разкарайте се с този ковид! Минахме го по 2 пъти. Делтата 10 дни, Омикрона 3 дни. Ай сиктир!!!

9

Анонимен

преди 1 година

В Дания, където са 120% ваксинирани, за миналата седмица имат 3 пъти повече починали от България. Когато фактите говорят, ваксърите измислят глупоооссссти.