48

Анонимен

преди 1 година

Гатанка: наричат го ваксина, има вид на ваксина, поставя се като ваксина, но не върши работа като ваксина. Що е то? Отговор: ваксина срещу ковид. Муахахахаха!!:)))))

47

Анонимен

преди 1 година

Аз в България не виждам пандемия от много време. Но виж във ваксинираните страни пандемията е в разгара си.

46

Анонимен

преди 1 година

Пандемията не свърши защото не си се ваксинирал. И още 70% прости българи. Още 1 милиард подобни по света. Ясно?

45

Анонимен

преди 1 година

Пандевията не свърши защото не си ваксинира. И още 70% прости българи. Още 1 милиард подобни по света. Ясно?

44

Анонимен

преди 1 година

А, колко е лесно да обясним защо не свърши пандемията с ваксините. Нямало ваксина ефективна на 100%. Да, няма, ама ако е ефективна на 2% не е никаква ваксина и никой нормален човек не би дал 100 лв за нея.

43

Анонимен

преди 1 година

Ей, шнорхел, ковид 19 НЯМА! Ясно е, че си част от бялата мафия и лъжеш и мажеш поради страх от наказание, но по- добре и за теб и за нас да се скриеш в дупката и да си траеш. Много взе да дотягаш с пропагандата. Няма и кой да ти се върже вече. Тррол.

42

Анонимен

преди 1 година

Много малко хора по света са с бустерна доза срещу Омикрон, а предишните ваксини имат намалена ефективност срещу Омикрон. Примерно в България досега са ваксинирани 2076576 човека, но с адаптиран бустер са ваксинирани само 72055 човека

41

Анонимен

преди 1 година

Ваксините бяха разработени срещу първия вариант на коронавируса и различните ваксини бяха с ефективност между 70% и 95%. Пита се в задачката има ли го сега този първи вариант, срещу който бяха разработени ваксините или ваксините го спряха.... И разбира се за никоя болест няма ваксина на 100% ефективна, както искат някои.

40

Анонимен

преди 1 година

България е втора света по регистрирана смъртност от Ковид-19 на човек от населението след Перу, но е първа по смъртност от Ковид-19 откакто има ваксини.

39

Ваксиниран с 3 игли

преди 1 година

Затваряйте веднага молове, фитнеси, ресторанти, дискотеки, кина и театри! Без тях можем да преживеем, без немските вериги не! Учениците онлайн! Плановите операции аут! Маски и сертификати на секундата! Ще се мре, яко ще се мре! Добрият и умен генерал с черния мундир го пророкува!

38

Анонимен

преди 1 година

При 100% ваксинирано население не може да има пандемия по-голяма от при ваксинирано само на 30% население. Във ваксинираните държави вече всичко трябваше да е приключило, както обещаваха с ваксинацията. А там нещата се влошават, вместо да се подобряват.

37

До 35

преди 1 година

Гледа се каква е смъртността сред цялото население, а не сред заразените, бе куухххия!

36

До 34

преди 1 година

От началото на 2023 в България има по 5 починали средно на ден. Около 2 пъти по-малко на глава от населението в сравнение със 100% ваксинирана Австралия.

35

Анонимен

преди 1 година

В Австралия починалите са 0,175% от заразените, а в България починалите са 2,943% от заразените - 17 пъти повече.

34

Анонимен

преди 1 година

От началото на 2023 в Австралия има 38 починали средно на ден. Нямат 100 починали почти всеки ден.

33

До 32

преди 1 година

Схеми със скъпи лекарства за онкоболни. Намери информация.

32

До 30

преди 1 година

"Батинков и Марешки вече се озъбиха." Какво е станало?

31

Анонимен

преди 1 година

Тя и Австралия беше в най-строгия локдаун. След това гледай какво става - в момента по над 100 починали почти всеки ден от началото ан 2022. При практически 100% ваксинирано население над 16 години. Реално всички починали са след ваксинацията. Една ваксина или работи, или не. Няма такива филми като "Абе в тази държава работи, а в тази не."

30

Анонимен

преди 1 година

Вижда се краят на бялата мафия. Започнаха да гърмят един по един. Батинков и Марешки вече се озъбиха. На ред са останалите.

29

Анонимен

преди 1 година

В Швеция имаше мерки, но закъсняха, което сега го отчитат като грешка. Това костваше много животи. Живея в Стокхолм, имаше перманенти опашки от х 50-60 линейки пред болниците с чакащи за прием пациенти, които умираха докато чакаха. Преси ваксините направиха голямо проучване за обществения имунитет и установиха, че само 5% от населението е срещало вируса. Така че на половин милион заразено население имаше 15 000 жертви. След ваксинацията, нещата коренно се промениха.