37

12 г лапане

преди 1 година

Да излязат на протест с бентлитата и яхтите.

36

Agent

преди 1 година

Като търпят загуби да се откажат,какво само реват кой работи на загуба..

35

Бончо Ролса

преди 1 година

Зърнарите търпят загуби.

34

Анонимен

преди 1 година

След като кораби от Украйна под контрола на Турция доставят зърно на наши пристанища,после какво става,къде отива другаре?Все ще остане " нещичко" и тук!Путин разреши още 6 месеца зърнен трансвер ,Ердоган благодари,та сагата продължава.Та мисълта ми е влиза ли нелегално между капките украинска пшеница,която уж не е за БГ,кой я причаква и накъде после.Ние сме първенци на посредници и спекуланти от ония среди,та на кой от служебните му се е усладило или на други?

33

Анонимен

преди 1 година

Кой разреши внос на украйнска пшеница в БГ от която нямаме нужда?БГе производител и износител,конкурент на Украйна,а с украинския износ ,БГне може да изнася,съответно губи пари не само производителя,но и държавата и то милиарди.Качеството не се проверява,Украйна е във война,не е част от ЕС,което предполага затваряне на очите.По тв забелязах,че при тях в блоковете с пшеница има танкове,ракети,там е война.В единия край минава трактора, а на другия военна техника,съответно обстрелване и замърсяване

32

Анонимен

преди 1 година

ЯЙЦАТА СКОЧИХА-защото се вдигна цената на житото.СЕГА ТЕЗИ ИСКАТ ПАРИ, защото е ниска цената на житото!ОНЗИ ДЕН ОВЧАРИТЕ ПРАЧЕХА ЧЕ Е ВИСОКА ЦЕНАТА НА ХРАНАТА! ЖИТОТО!БИХ ЗАБРАНИЛА СУБСИДИИ НА ВСИЧКИ! КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА КОНКУПЕНТНА ППОДУКЦИЯ!КОЙТО ТЕ МОЖЕ ДА ФАЛИРА!НА НАС НИ ПРОДАВАТ НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ!ОТ МОЙТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ПРАЩАМ ЗА ДА РАБОТЯТ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ! ЩЕ СИ ВНИСАМЕ ЕВТИНИ СТОКИ ОТ КОЙТО МОЖЕ ЕВТИНО ДА ПРОИЗВЕЖДА!ЩЕ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦАТА ЗА ВНОС НА АГНЕШКО МЕСО!

31

емо

преди 1 година

това е Кремълска пропаганда!Украинското зърно отива за бедните страни в Африка,за да ги спасим от глад!

30

Анонимен

преди 1 година

Една страна която е във война от 2014 година с остатъците от мощния Съветски Съюз и от 13 месеца в най-тежката гореща война в Европа от 80 години насам с още по мощната Русия според родните путинджии, утрепа с конкуренцията си родните лоясали като коледни луканки зърнари, яйчари и производители на захар и олио. При това зърнарите получават и по 300лв европейски субсидии на декар за разлика от украинските фермери. Срамота голяма срамота за българските "производители"

29

Анонимен

преди 1 година

Животновъдите ще бъдат доволни.

28

Анонимен

преди 1 година

Зърното е борсова стока. Нищоо не е сринато. Войната в Украйна пречеше на Украйна да изнася, както всяка година, и българските кулаци пиеха човешка кръв чрез висока цена на олиото и хляба. Войната пречеше на износа, войната не помага за износа. Спекулантите се надяваха Украйна да не изнася заради войната и не продадоха зърното. Спекулантите понякога губят заради алчността си.

27

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм длъжен да ям радиация понеже някой в Украйна искал да ги използва за каквото и да било.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Ок ама хората не искат радиоактивна храна та украинците да избират снарядите или да изнсят някога нещо.

25

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с тези кръвопийци и изедници, в бизнеса е нормално да се губи понякога!! Това е риска на предприемачеството, а тези никога не са губили-само прибират и карат МакЛаръни, Ферарита и Бвнтлита и обиколиха Земното кълбо по 5 пъти!!! Отпадъьи

24

Тотална лъжа!

преди 1 година

И преди войната периодично си реваха,че не могат да си позволят два пъти в годината ново бентли! Алчността им няма край!

23

Каракочев

преди 1 година

М-д-а-а-а, когато цената на зърното растеше не ревяха? Що така, не мога да разбера?

22

Алекс

преди 1 година

Цената на зърното на борсата във Франция е със 60 евро по-евтина от тази на Софийската стокова борса.Нашите зърнари са прекалено алчни.И БМВ е автомобил,не само Бентли.

21

Анонимен

преди 1 година

След снарядите с убеднен уран въобще укрите да не си помислят да изнасят продукция към Бълария и без това сле първенци по ракови заболявания.

20

С.

преди 1 година

До lol...Прав си. Тия като не печелят МНОГО, казват, че са на загуба.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 не фирми а банкири !!!! те командвът всички войни от 200 години насам а може и повече ! От войната в Ирак спечели най много династията буш - звеха всички артифакти от Ирак които са безценни ! а някои си мислът за нефт !!!но не трябва да се мисли а ДА СЕ ЗНАЕ!!!!!НЕКА МИСЛЪТ ПУИКИТЕ - ТЕ ИААТ ВРЕМЕ

18

Bg izmet

преди 1 година

НА ЗЬРНАРИТЕ ЖИТНИТЕ КЛАСОВЕ ВАВ ГАЗОВЕТЕ ИМ. ЛЕБ ЩЕ ИМА И БЕЗ ТЯХ.