203

Анонимен

преди 1 година

абе те и с взривените складове за боеприпаси нямаха нищо общо, нали ?!!

202

До дядо йоцо

преди 1 година

Българите са умни независимо, че московците се опитваха да ни промият мозъците и да ни изкривят историята. А нашите деца сега са УМНИ, СВОБОДНИ И ЩАСТЛИВИ, благодарение на членството ни в ЕС и НАТО!

201

дядо Йоцо

преди 1 година

До 205: За нормалния свят е пределно ясно, че руснаците бяха принудени да направят това което направиха, защото геноцида на украйнските фашисти в Донбас не можеше повече да се търпи! Само джендърясаните са на друго мнение, защото са пратени на земята от САТАНАТА с цел да ликвидират човечеството и ако продължавате да ги подкрепяте, те ще успеят да го направят!

200

До 190

преди 1 година

Много сте прав. Но можеше да живеем в пъти по-добре, ако го нямаше 30 годишното мутренско управление на България, което не спираше да краде

199

Анонимен

преди 1 година

Е оставаше и да си признаят бля-довете. Никой нормален човек вече не им вярва.Кой вярва на аг-ресор и уб-иец затриващ независима държава и народ.Анатема. А сега трийте коментара ми ,затова ви плащат.

198

Анонимен

преди 1 година

А лично ти, дядо Йоцо, ще свършиш в ГУЛАГ, когато те отзоват от пасольството. Ще се трудиш за любимата си родина. :))) НО под ръководството на китайци. :)))

197

дядо Йоцо

преди 1 година

До 198: Пак ти повтярям! Българските деца са много по умни от теб и такива плоски лъжи и операции под чужд флаг които ми ги рекламирате тук! За всеки човек с повече от 2 мозъчни клетки му е пределно ясно, че това е операция на украйнските служби с цел дескридитация на русия!

196

Анонимен

преди 1 година

Да дядо Йоцо, това което вие руснаците си направихте, и Дяволът не може да ви го направи. Ще живеете поне още 50 години, заобиколени отвсякъде с врагове, ПО-БЕДНИ, по-болни и по-нещастни от съветските граждани. :))) ИСТИНАТА БОЛИ, НАЛИ? :) ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ, ЧЕ ПОСЯГАТЕ И НА ДЕЦАТА.

195

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам да са руснаците.В други медии пише,че бомбени заплахи имало и към Македония,и към Русия.По-скоро са укри.Тук от укро пропагандата често заплашват,пишат неграмотно и са сатанисти.Главните букви за нищо ги нямат и не знаят къде да ги слагат.

194

българин

преди 1 година

Гледайте сега по National Geographic какъв бизнес правят украйнките!

193

дядо Йоцо

преди 1 година

До 199: Истината боли! Нали! Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи!

192

Анонимен

преди 1 година

1989 та ни изклати ДС с братската помощ на КГБ. Добре че 2014 та фалира банката на ДС КТБ. И започна икономическата криза и разпада на Раша.

191

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за САЩ и Украйна във войната айде цакайте минуси сега.

190

До дядо йоцо

преди 1 година

Дядо йоцо....много си елементарен, зъл и П.р_О.Z.т. Независимо къде са децата са ДЕЦА и никое от тях не заслужава да страда, да гладува и да се страхува!!! Теб майка не те е раждала и дете не си бил!!!

189

Анонимен

преди 1 година

Дядо Йоцо, гарантирам ти, че в главичките на всички тези деца, с които руснаците се опитаха да се изгарят при думите Русия и руснак ще светва червената лапичка "тези ни сложиха бомба в училище и ни пращаха заплашителни мейли". И така ще е докато станат баби и дядовци. Руснаците си спечелиха омразата на украинчетата, сега и на българчетата за поне 50 години напред.

188

Red hardliner

преди 1 година

През 89та бяхме изклатени това и офцете вече го знаят...ама и тях вече ги няма...Време е да дойде сметката ,а тя дори и със закъснение винаги идва

187

дядо Йоцо

преди 1 година

До 193: Българските деца са много по умни от теб! Затова те много добре знаят , че украйнците стоят зад тази гавра с тях, защото им завиждат че могат да ходят на училище и имат ток и интернет, докато техните деца учат на свещи в подземията на метрото и могат само да сънуват, че имат интернет!

186

!!!

преди 1 година

Като искаш помощ от САЩ нормално е да обвиняват Русия.

185

Анонимен

преди 1 година

Да бе, те тия, миналата година се кълняха, че няма да нападат никого. Сега пак се правят на света вода ненапита. Показаха вече, що за стока са.

184

Анонимен

преди 1 година

Сега вече и българските деца ще запомнят, че руснаците носят само ЗЛО.