223

Българин

преди 1 година

Злото е в малките номера!!!

222

Анонимен

преди 1 година

eстественно. за бомби и снаряди ревът укретите, новоубийците на Европа. ПП действат като македонските терористи от времето на великия Пеьо Яворов. Спрете тока водата и газта на Украинското посолство и ще видите или ще избухнат бомби или ще спре бомбопаниката

221

дядо Йоцо

преди 1 година

До 230: Тези простотии на украйнските фашисти само ме амбицират да гласувам за Възраждане, защото само те могат да сложат край на влиянието на наркоманизираните украйнски фашисти в България!

220

Анонимен

преди 1 година

Всички българи да гласуваме за високите номера за да не ни спретнат пак номер!! Успех!

219

Ние помним

преди 1 година

До 224: При соца, учениците от горните класове си охранявахме сами училището, като давахме дежурства! Тогава украйна беше част от СССР и нямаше такива простотии, защото и украйнски фашисти нямаше!

218

ДА ТЕ СВЕТНА

преди 1 година

До 217: Разширяването на НАТО има една единствена цел: Да се принуди Русия да преразпредели ядрения си потенциял върху по голяма територия! Така за САЩ ще останат много по малко ядрени бойни глави, а основния удар ще бъде насочен към европейските му васали! Това е същото което сега правят с украйна! Пращат украйнци да умират за нагло-саксонските интереси! Това правят и с вас като ви вкарват в НАТО без да питат даже народа дали иска това!

217

Анонимен

преди 1 година

До ЕС не вярва на Русия. Аз и вярвам. И за ЕС не мога напълно да се съглася с теб. По нашите новини не показват какво се случва в европейските страни.

216

Гражданин

преди 1 година

Тоя щом излиза да ни убеждава,че руснаците нямат вина,значи точно те са организатори на заплахите за бомбени атентати у нас - подлеци и мерзавци !!! Знайте,че те са способни на много долни мерзости ,а все други им виновни и те нямат нищо общо с каквито и да било инсинуации-ти да видиш ?! Седянка за наивници !!!

215

дядо Йоцо

преди 1 година

До Истината за Рубашка: Защо трябва българите да бъдат освободени от Русия? Защо не се освободят сами както нашите съседи! Защо не помолихте САЩ или Великобритания да ни освободи! Как си представяте американците или британците да се бият на Шипка с превъзхождащия го по численост башибозук!

214

Анонимен

преди 1 година

До 220. По времето на комунизъма нямаше стрелби и бомбени заплахи нито в училищата, нито някъде другаде. Даже охрана нямаше в училищата. Можеш ли да си представиш? А комунизма може да е утопия, но демокрацията е понятие без съдържание.

213

ЕС не вярва на Русия

преди 1 година

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

212

отец Кирил

преди 1 година

До дядо Йоцо: Господ Бог няма сметка от това на Земята да се развиват джендъросани души които да са храна за сатаната, затова когато той (Господ Бог) реши, че човечеството е изчерпало своя потенциал за създаване на качествени души, ще приключи с живота на Земята независимо дали ще използва за това бай Дън или Путин! За Господ Бог това няма никакво значение! Ще ги използва и двамата срещу човечеството, както сега бай Дън използва украйна за борба с Русия!

211

как се наричат?

преди 1 година

Първа световна,втора световна,студена и сега тези циркове.Така ли не разбраха,че куманизъма е утопия?Увеличавай цените,плаши с бомби по училищата пък може и да го построите някой слънчев ден.

210

дядо Йоцо

преди 1 година

До 217: Руснаците нищо не рекламират! Те само предупреждават! Виновни за предстоящия ядрен апокалипсис ще бъде запада! Това и ГОСПОД го знае и ако го допусне, значи така е трябвало да се случи! Всяко нещо в тази вселена има начало и край! И това се отнася и за живота на Земята!

209

Анонимен

преди 1 година

Съмняваме се в Медведев, който пак е полудял от действията на Запада. Путин е добър човек, и ако знаеше, нямаше да допусне Медведев да ни плаши децата. Само ако Сталин и Хитлер знаеха какво става и какво беззаконие се прилага над германския и руския народ, нямаше да допуснат концлагерите.

208

Да дядо йоцо

преди 1 година

За ядрения апокалипсис се обърни към кремъл. Те го рекламират непрекъснато!!! ЕС и НАТО им гледа сеира и се разширява в името на МИРА и БЕЗОПАСНОСТТА!!!

207

дядо Йоцо

преди 1 година

До 211: Боя се, че точно членството ни в ЕС и НАТО, ще се окаже причина за нашето унищожение! Дано на не съм прав, но към този момент всичко сочи към ядрен апокалипсис и приключване на живота на земята! Много вероятно е през следващата година Земята да се превърне в близнак на Марс!

206

До 213

преди 1 година

М.и щ.о помните, а нищо не направихте през 2014. Щ.о не се събрахте русофилите на протест, шествие, митинг. Щ.о мълчахте а? Щ.о.т.о изобщо не ви е интересувало...или защото истината която прокламирате не е точно такава. Сега си получихте текста и го повтаряте! Лицемери сте!!!

205

Анонимен

преди 1 година

Това за СатаНато(СатаНиста) от укро пропагандата защо го изтрихте?Той пишеше в същия дух като от заплахите.Редовно и в коментарите заплашваше,обиждаше.От два дни не го виждам да пише коментари.Беше хакер и ползваше програми за лайкове.Често пишеше как мрази България и българите.

204

Ние помним

преди 1 година

Какво казваше Порошенко за руските деца в Донбас: Вашите деца ще се крият в подземията, докато нашите ходят на нормални училища! И той беше прав, защото благодарение на лъжливите Мински споразумения, измислени от запада, ставаше точно това от 2014 до 2022 г. Сега ситуацията се обърна и украйнските деца се крият в подземията, докато тези от Донбас учат в норманки руски училища, далеч от войната и така ще е до 2030 г. защото всичко на този свят се връща!