42

Анонимен

преди 1 година

Какви майки, какви българки? Това не е политкоректно. Трябва да пише "Родител 1 в България ражда най-рано сравнено с останалите родител 1 в ЕС". Моля ви, бъдете в крак с времето... :)

41

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кои точно българки? Тези които имат равни права с нас и тръбят, че нямат нищо общо с българите и България, освен пред институциите, когато си търсят "РАВНИТЕ ПРАВА". "РАВНИТЕ ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯ" обаче са отишли някъде в небитието.

40

:)

преди 1 година

Българките, ама усреднени с ромките :)

39

ВСИЧКИ ВЛАСТНИЦИ

преди 1 година

И ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ, ЯКО СА СИ ЗАТВОРИЛИ УСТАТА ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ

38

ЦЕЦА КОМПИРКАТА

преди 1 година

роди 23 чхавета и не работи нито един ден в живота си

37

от КАРЛОВО

преди 1 година

малко преди ДС-ти Ноември > в болницата едва спасили ромка при поредното раждане. Казали и " Още една бременност и ще умреш " > " Добре докторе" > Но след 1 година идва пак да ражда. Питат я " Защо? Нали те предупредихме " > Докторе мъжете ни натискат постоянно да раждаме. Има заповед да станем повече от вас" > "Кой е издал тази заповед ? " > " Не мога да кажа, защото ще ме убият "

36

то така се започва

преди 1 година

В Косово на времето моллите строго питали младите жени защо не са бременни!?И после сърбите го загубиха!С Лепа Брена и "иебане бавно и тужно" до като албанките раждат държава не се пази!

35

Пиян залян

преди 1 година

Нормално е да е така , защото ромите спрямо броят на населението е най-голям !

34

Бай Пешо

преди 1 година

Българките? Основно раждат римлянките. Отидете пред шейново или майчин дом. 60% са римлянки. Тук таме някоя българка с нормални разбирания дошла от село, успяла да намери читав мъж. Масово българките израстнали в голям град, нямат деца, и за тях всичко е бизнес, и гледат на мъжа като банка. И съответно тези не са и женени, защото търсят чичко паричко, ама чичко паричко иска живот с К...урви, а не да се задомява и да му реве дете на главата и да му пречи на кариерата.

33

Debo

преди 1 година

Българките всички до една са пппроститтттутки ,как да раждат.Като запознавам с някоя водим само бизнес разговори-какво работиш, къде живееш,с какво се движиш....No comment и евала на ромите, бъдещето е тяхно

32

Debo

преди 1 година

Българките всички до една са ***,как да раждат??!! Като запознавам с някоя водим само бизнес разговори-какво работиш,къде живееш,с какво се движиш.....No comment и евала на ромите, бъдещето е тяхно

31

Анонимен

преди 1 година

... да постигнат професионална квалификация след завършване на средно образование, а след това щяха да могат да си позволят поне още едно дете, без да се притесняват дали ще имат средства да го отгледат.

30

Допълнение

преди 1 година

към "Не е вярно!" -Освен заплата, нужна да осигури финансово изброените ангажименти, българката е длъжна да изработи и парите, необходими за социални помощи поне на една неработеща ромка. Всеки двама човека с български етнически произход - българин и българка, изработват солидарно детските надбавки за потомството на един ром и една ромка. Ако не беше този чуждоетничен товар на гърба ни, българките щяха да раждат първото си дете преди да са навършили 25 г. и това нямаше да им пречи да /продълж./

29

Не е вярно!

преди 1 година

Взимат средно аритметично възрастта на 12-годишните ромки и на българките,които първо си осигуряват хляба, после да осигурят средства да си плащат и наема, след това търсят още работа, за да преценят дали ще могат да изкарват пари и за отглеждането поне на едно дете и така стават 35-45-годишни.Чак тогава се оглеждат за осеменител, защото българсият мъж все по-рядко си прави труда да се нагърби с отговорността да е съпруг и родител, но с ентусиазъм става любовник с ясна уговорка - без ангажименти

28

Анонимен

преди 1 година

Кой българки раждат рано? Братовчедките от маалите. Аз родих на 36, Зюмбюла на 13 и ей ви средна възраст от 20 и няколко.

27

Анонимен

преди 1 година

българки от Столипиново и Максуда рекордьорки по раждане

26

ОКОНЧАТЕЛНОТО

преди 1 година

РЕШЕНИЕ > ДЕТСКИ И ПОМОЩИ САМО ЗА МАЙКИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

25

Цитат от публикация

преди 1 година

в Днес.бг от 11.03.2023г.: "В ЕС през 2021 г. са се родили около 4,09 милиона бебета, става ясно от публикуваните от Евростат данни. Това са с 20 000 повече деца от 2020 г. Това е първото увеличение на броя на ражданията в ЕС от 2016 г. насам." ------- Значи средната възраст на родилките се покачва, но заедно с това и броят на новородените? Може ли да обясните как става тоди фокус? Дали европейките, като навършат 30, започват да раждат по 2-3 деца годишно? Или е резултат от политиката на Меркел?

24

БИВША ШИВАЧКА

преди 1 година

ОТ КАРЛОВО, БЪЛГАРКА > ВЪВ ФИРМАТА ВИ ИМАШЕ ЛИ РОМКИ ? > НИ ЕДНА

23

БРАТ'ЧЕТ

преди 1 година

ЗА К'ВО ЧЕРПИШ ? > РОДИ МИ СЕ СИН > ЧЕСТИТУ И КАК СЕ КАЗВА ? > ЛУИ > А ЗАЩО Т'ВА ФРЕНСКО ИМЕ ? > ЩОТО МИ Е ЧЕТИРИНАЙСТОТО