19

АнонимеН

преди 1 година

ОРАТА СА ТРОФЕЙ НА ВОЙНАТА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ Е ТАКА! А ДЕЧИЦАТА СА НАЙ-ЦЕННИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МОМИЧЕНЦА ИЛИ МОМЧЕНЦА ЩОТО С ТЯХ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА ВАГНЕРОВАТА ВОЙСКА!

18

Василев

преди 1 година

Русия отстъпва във всеки един аспект в тази война на Запада, отстъпва военно-технологично при водене на конвенционална война, отстъпва финансово, икономически, в човешки ресурси!Путин е пътник, и той го знае много добре, сега се опитва да всява страх с ядрени ракети, но вече става за смях и позор!Агент Итън Брук!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Предизборно промиване на мозъците в полза на Украйна в полза на партиите козируващи на Козяк .Защо не се учудвам на проамериканските медии в България. Журналисти нямате срам с лъжите си.

16

хахахааа......

преди 1 година

Пленените войници от въоръжените сили на Украйна отказаха да се върнат у дома. Те казаха, че предпочитат да останат на територията, контролирана от Русия. Военнослужещите се опасяват, че отново ще бъдат изпратени на фронта с оръжие в ръце.Reuters

15

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците пък се преобличали с руски униформи и който цивилен им се радвал го оставяли *** място

14

Да

преди 1 година

Жалки и смешни лъжи.

13

100%

преди 1 година

ЛЪЖА

12

Анонимен

преди 1 година

Женевската конвенция забранява убиването на военопленници, а вие представяте задържането им като опит за изнудване?

11

Днес

преди 1 година

Пак вицове....

10

Зе

преди 1 година

"Например в един град в Киевска област веднага завзеха службата за военна регистрация и наборна служба и намериха имена и адреси на военни, участници в АТО и наборници."___________________________________________Ще има съдебни процеси. Но ще се водят в новите руски територии. Така както СБУ и прокурори работеха по обвиненията в престъпления на войниците на РФ, милициите на ЛДНР, вагнеровци, така и прокуратурите на РФ и ЛДНР също са работили по престъпленията на ВСУ, доброволците и СБУ.

9

Анонимен

преди 1 година

Стратегическо заключение: С много по-голяма армия Русия ще спечели война на изтощение. Един украински батальон загуби 600 души през януари, получи 700 попълнение и след това загуби 800 души през февруари - 60% загуба за два месеца. Украйна може да приеме мирния план на Китай.

8

Анонимен

преди 1 година

Цялата украинска армия, която НАТО обучаваше между 2014 и 2022 г., е мъртва - Asia Times. В Китай обсъждат приемането от Киев на мирен план от КНР. Според експерти Украйна е загубила задочно в този конфликт, тъй като страната няма резерв, който да компенсира напълно загубите на бойното поле. Новобранците се хвърлят на бойни позиции след три седмици обучение. Трудовите сили се прехвърлят в категорията на бойните, но те не могат да покажат същите резултати като кадровите военни или опитните бойци. Оказва се, че Украйна губи трудови резерви и не набира бойна ефективност. Стратегическо заключение:

7

Анонимен

преди 1 година

Някой чете ли цялата тая плява ? То по-дълго от роман на Дюма бе.

6

Василев

преди 1 година

Владимир Владимирович и кремълската шайка държат в плен 150 милиона руснаци, и експлоатират патриотичните чувства , за да грабят и да обслужват един елитарен богопомазан клуб от крадци, който се е дистанцирал от проблемите на обикновения човек!Агент Кони Малони!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Още 2015 година в статия Ню Йорк таймс описва как режимът в Киев лови случайни хора по улиците в Киев и Харков и ги заменя като военопренници в Донбас.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия толкова злини са направили че Господ ги е прокълнал да са винаги в калта

3

Анонимен

преди 1 година

Хаха по-голяма глупост скоро не бяхте писали! Пленниците били държани за да изнудват, а какво да ги правят особено военните да ги изпратят по живо по здраво и посла пак да са на фронта ли.

2

Анонимен

преди 1 година

Е па те какво искат?!?! Да ги почерпят, да ги нагостят и да ги пускат по живо по здраво!!! Поне ги държат живи, щото украййна пленници не държи - всичко заловено отива на разстрел, което си е военнопрестъпление!!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Поредния антируски пасквил поръчан и заплатен от Америка (за) България