72

ЕС

преди 1 година

Чудя се с кой акъл сключваш договор за нещо засягащо националата ти сигурност с компания обявила банкрут през 2017 г. и продадена от Toshiba на други две компанни нямащи нищо общо с този вид бизнес Brookfield Renewable Partners и Cameco ????!?!Има и други американски компании занимаващи се с този бизнес, ако целта е компанията да е американска, които са доста по-мощи финансово.https://en.wikipedia.org/wiki/Westinghouse_Electric_Company

71

Яяя

преди 1 година

Целта на америка е да има енергиини роби ,най високи цени и чернобил 2 .Компроматите на политици крадци работят за краварите.

70

баце

преди 1 година

еленчо прическов

69

Анонимен

преди 1 година

Дано се справят, че в САЩ последният им проект е с огромно забавяне и многократно увеличение на цената поради проблеми в сигурността

68

Нашите п0длоги

преди 1 година

ще предизвикат Чернобил 2 в България! Що за YRodu пр0дажни сте бе и33вратеняци?!?!?!?!?

67

Анонимен

преди 1 година

Ще стане като с мариците на Костов.Фиксирани високи изкупни цени на електроенергията от държавата.Това ще е заробване бе празноглавци.

66

???

преди 1 година

Американската компания за ядрени реактори "Уестингхаус" е поискала съдебна защита от кредитори, съобщи Ройтерс. Дружеството е собственост на концерна "Тошиба", който е в дълбока криза, и за 2016 г. се очаква да има загуба от 9,13 млрд. долара.

65

Анонимен

преди 1 година

А хората знаят ли как е замесена Уестингхаус с Тошиба и аварията във Фукушима? Не фалираха ли тогава?

64

Анонимен

преди 1 година

Още една полза от войната. Втората Студена война ще ни направи богати. Запада ще хвърля пари за влияние и ще строи като лудд, за да прогони врага.

63

Анонимен

преди 1 година

И двете построени централи трябва да бъдат държавни. Това е стратегически ресурс за елекрификацията на транспорта. Частните фирми също искат евтин ток, който може да им даде само държавата чрез своите стопански предприятия. Пазарната икономика се изражда винаги в картелна икономика или борсова, спекулативна икономика. Всички страдат, малцина алчни чужденци или българи печелят.

62

Анонимен

преди 1 година

Мери Капоне и Малтин Димитлов бяха за "БеляНЕ". Сега ще мълчат или ще скандират "БеляДА".

61

Анонимен

преди 1 година

Тез след като ни взеха Мариците и златото от Трън сега са на Атомната Така ли искате да хъде Не съм от Възраждане от България съм САЩ само ни цоцат ресурсите

60

Анонимен

преди 1 година

100 милиарда нови заеми.

59

Анонимен

преди 1 година

Войната движи Света напред. Напред, другари евроатлантици. И Белене, и Козлодуй, и Александруполис-Бургас ще строим. Никой няма да протестира и да спира проектите и да пита за Цената.

58

до 59

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ: Ние не ги избираме. Те ни ги назначават, защото сме губерния

57

Анонимен

преди 1 година

Какво стана, нали Белене беше земетръсна зона?

56

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПАК НИ ЗАРОБВАТ С ТАЯ ФИРМА НА С.А.Щ.,ЩЕ ПЛАТИМЕ КАКТО ПРИ САМОЛЕТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО,ПЪ ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ. НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СА НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ И РОБИТЕ ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРАТ НА 2 АПРИЛ,НИЩО ЧЕ ТЕ НЕ СТАВАТ ЗА УПРАВЛЯВАЩИ И СА ГО ДОКАЗАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 32Г.

55

Анонимен

преди 1 година

Цитат от 38 ...интересно как се взимат тези решения от служебно правителство. И кой ги одобрява,... Ами американското посолство на "Козяк" взима тези решения и те ги одобряват, а техните долни прислужници ги реализират, срещу дребни подкупи и сериозни заплахи за разкриване на кирливи ризи.

54

Анонимен

преди 1 година

До Аз Цените на Уестингхаус са около 4 пъти по-високи от руските.

53

Анонимен

преди 1 година

Три пъти фалиралия Уестингхаус щял да строи в козлодуй?!? Явно решенията ги взимат *** ло у мници в тази държава!!! Във Фокушима гръмнаха реактори на Westinghouse управлявани от поделение на Toshiba. При това, за сравнително еднакви реактори цените на Уестингхаус са около 4 пъти по-високи, при по-лоши технологии. Тази сдлека е следващия след сделката за златните самолети - подарък на колониалните господари от бедната колония.