11

Анонимен

преди 1 година

Копейките искат да "минират" изборите, но и с тези номера няма да ни уплашат!

10

до 6 Плъх

преди 1 година

Аз имам деца и те работят онлайн. След години ще отшуми Ковид-19 и тези, които работят онлайн ще са живи.

9

Анонимен

преди 1 година

Защо в тия училища няма никаква организация за евакуация на децата при бомбена заплаха. Ами при ракетно нападение и бомбандиране от дронове кво правим? Ще ги гледат как хвърчат части от телата им ли? Къде са тия дето се правят на управници за какво им плащаме тлъстите заплати? Като нестават да си отиват на село да си пасат кравите там ще са полезни.

8

Анонимен

преди 1 година

Повечето училища са евакуирали децата, а другите са си казали "Ее, кво толко ся, една бомба, то и без това светът е пренаселен, давай да си учим тука, че имаме да изпълняваме план, пък ако стане нещо Божа работа"...

7

Анонимен

преди 1 година

Кои разполагат с техника, която не може да бъде засечена ?

6

Плъх

преди 1 година

21 век : Социопатите като теб си седят вкъщи при мама и ако тя реши ги кърми поне до пенсия . Нормалните хора работят НА ЖИВО и децата на нормалните хора учат НА ЖИВО ! Но ти никога няма да имаш деца така ,че не взимай отношение , пъпчасал ***

5

Беселина

преди 1 година

Така ще е, като си четат имейла...

4

Анонимен

преди 1 година

Какво се случва ?Емигранти масово навлизат ,НАТО къде е да пази ?Сега бомби по училища заплахи служби ко правят ?Утре какво.ще е?

3

Анонимен

преди 1 година

КОЙ Е УНИВЕРСИТЕТА ?

2

Анонимен

преди 1 година

Значи само най-смелите и безстрашните и платените ще гласуват из училищата. Много хитра тактика на гербодепесарите. Какво да направим срещу новата гербодепесарска тактика за печелене на власт? Трябва да затворим всички училища до изборите, полицията да не пуска никого, освен изборните комисии и да не се отварят никакви пощи и непознати телефони.

1

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !