62

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ембаргото е само за "*****" членуващи в разните "ГЕРМАНО - АМЕРИКАНСКИ КИЛИНИАЛНИ ИМПЕРИИ" наричащи себе си "СЪЮЗИ". На останалия свободен свят не им пука за решенията на щатския президент, пропагандирани и в останалия свят, чрез "ЕС".

61

Турция?

преди 1 година

която има нужда от материали да се оправи след зементресението? и ще ги купува от ЕС на 10-торна цена само и само да спази ембаргото? Айде нема нужда за приказки от 1001 нощ!

60

пропаганда класик

преди 1 година

"полупроводници на стойност 3,7 милиона долара" ???? да се смея ли ? Руснаците изнасят суровини и материали за трилиони - сигурно могат да праят и бартерни сделки също а? КАК мислите?

59

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, ама ти си жив? Изчезна от доста време и мислех че укронацистите и наркоманите са те ликвидирали в някой високотехнологичен танк Т54.

58

Анонимен

преди 1 година

мечо пух и вовата обядваха заедно два пъти в моква това да ти говори нещо мечо пух каза на мишустин - идвайте час по скоро в пекин

57

Боби

преди 1 година

Путин е добър човек.

56

Анонимен

преди 1 година

Дълбокото неуважение на Путин към Панда Пух започна още на летището в Шереметиево, където вместо Путин го посрещна един от заместниците на Мишустин който на всичкото отгоре е гeй. Панда Пух стисна зъби и издържа още един ден, но когато му пробутаха и ментак копие на Путин чашата преля.

55

Анонимен

преди 1 година

Панда Пух е обиден на Путин, който е проявил дълбоко неуважение към него при посещението му в Москва.

54

Анонимен

преди 1 година

русия и китай ще напляскат байдън и запада ха ха ха

53

Анонимен

преди 1 година

Алъш веришът върви. Няма спиране на търговията, когато има търсене има и предлагане. Както сухият режим в САЩ не спря пиячката, така и никоя санкция не може да спре търговията с Раша

52

Анонимен

преди 1 година

До 70....Я повтори какво каза?....Китай ли има нужда от Русия....Или Русия сега има нужда от Китай....Май на тебе ти веи мозъка от многото руска телевизия.Русия сега е подчинена на Китай.Не обратното.Както беше в близкото минало.Русия , освен , че е военно недоносче , е и икономическо джудже.Видя се от войната в Украйна Сега , Путин след като видя , че на фронта са пълни нещастници, взе политиката на присламчваме.И към кого си избра...Китай.Ами като не искат американския долар , сега ще ползват

51

Паню Баирски

преди 1 година

Скоро ще дойде време, когато никой няма да прави бизнес с Русия, защото те не стават за нищо - жалки б-----и!

50

Анонимен

преди 1 година

Говори се че на другаря Си са му пробутали някакъв менте Путин в Москва и дълбоко възмутен и наскърбен той си е тръгнал с един ден по-рано. Дали е така предстои да видим на 5 април, когато в Пекин пристигат фон дер Лайен заедно с Макрон да уговарят общи действия с Китай срещу Русия.

49

Анонимен

преди 1 година

до 69 - Китай има нужда от редица руски военни технологии и от помощта на Русия за Тайван Не ни разправяй врели-некипели

48

Анонимен

преди 1 година

Последната позорна стъпка на Путин е да предаде Русия на Китай.Позорника и дребен престъпник, Путин е пример за подлец във властта.Сами си го избраха.Съдбата и от тук нататък е асимилиране в азиатския континент.Тя , Русия не се европеизира.Не била искала да става ,,джандър".А сега ще е яде буболечки и ще строи будистки храмове.

47

Анонимен

преди 1 година

Байдън ще умре от мъка

46

Анонимен

преди 1 година

То е ясно как Като Путин клекне пред господин Си , и му завещае вечно приятелство.Какво включва това...Пълно подчинение на новия ,,брат".Русия може военно да превишава Китай, но икономически е джудже в сравнение с Китайската индустрия.От тук насетне в Русия китайския става втори основен език.Много държави и империи така са изчезнали .Покорени не военно , а икономически.Путин е пренесен , за да оцелее.Той и неговата власт.Тска са клекнали и пред монголите.Подчинили им се .За да оцелеят.

45

Анонимен

преди 1 година

Задната вратичка на Путин много се е разширила. Ще трябва Байдън да я позатегне.

44

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 62 Няма да му се размине.

43

Анонимен

преди 1 година

путин ще умре