82

NEW рашизъм

преди 1 година

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, элобно и кръвожадно !!! Изби цялата си редовна армия в безумната си война - шиэофрения на ента степен за ВЛАСТ!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога! Превърна РУСИЯ е най-мразената страна в цял СВЯТ!!!

81

Анонимен

преди 1 година

В Лисичански сектор руските части продължават да изтласкват фашистката uзMeT в гората край Кременная. На Купянския участък на фронта продължават позиционните битки и артилерийските дуели в района на Гряниковка и Двуречная. Страните се възползват от относителното спокойствие и прехвърлят допълнителни сили към линията на съприкосновение.

80

Анонимен

преди 1 година

CNN пише, че след свалянето на Reaper американските дронове са принудени да летят не на 12 мили от брега на Черно море в Русия, а на 40,"за да бъдат по-малко провокативни".А това усложнява събирането на разузнавателна информация.В САЩ има желание да се върнат към старите маршрути,но "все още" няма да направят това. Направление Херсон.Артилерийските дуели продължават по цялата линия на съприкосновение:руските войски поразиха местата за съсредоточаване на фашистка uзMeT в Херсон, Антоновка и Казацки. На свой ред uзMeTTa обстрелва левия бряг на Херсонска област: атакувани са жилищни сгради и граж

79

1

преди 1 година

района на промишлената зона на завода АЗОМ(други източници съобщават, че промишлената зона е превзета и малки групи фашистка craH се прочистват).Също така продължават боевете в центъра на града и в югозападната част,в посока паметника на летците.Фашистката uзMeT продължава да оказва упорита съпротива. В северозападната част на Бахмут продължават боевете при Орехово-Василевка и Богдановка. Нито те, нито Хромово са освободени.

78

Ще ти кажа, 62

преди 1 година

И Китай и Русия, взаимно имат нужда да са заедно. Атаката от САШ е еднакво агресивна и брутална спрямо двете икономики, за да бъде подценявана, а методите на агресия на САШ се доказаха в над 80 войни, разпалени по света от тях. Ако Китай и РФ не искат войните да застигнат и техните територии, то интересите и на двете страни напълно се припокриват. И не е нужно да си правят взаимни отстъпки пред лицето на агресор. След като го и премахнат от пътя си, ще имат достатъчно възможности да се джафкат.

77

Никой

преди 1 година

До Анонимен 80: Никой не иска, Путин да е добър човек. Желанието на всички е, той да е победител. А не мека китка.

76

заглавие

преди 1 година

По-скоро да се разбира като Европа търси вартички да заобиколи собсвените си санкции, че много кофти без суровини от Русия.

75

опять обосрались

преди 1 година

То и Садам се опита да се прави на велик и недосегаем, ама изяде бахура ! Путинопитека уверено върви по неговия път.

74

Истина

преди 1 година

Хората си мислят че войната е започнала, но заради санкциите нещата се движат по руски план, лошото е че запада не го вижда това. Изнасят храна от Украйна и нищо не сеят тази година и за следващата няма да има какво да се изнася, хората от Африка ще избягат в Европа заради липсата на основното: храна и след това ще започнат сблъсъци на идеология в Европа което ще доведе освен социални и религиозни конфликти, националистите ще се възродят и тогава ще е започнала войната

73

Германец

преди 1 година

Е що им е да ги избягват санкциите? Нали не им се отразяват. Дори правят икономиката им по-силна. Нещо такова беше, нали, чебурашки?

72

Анонимен

преди 1 година

'' Посолството на Русия: Страната ни няма нищо общо '' .................................. Интересно как посолството на Русия се държи като УЧАСТНИК в предстоящите избори, като някой загрижен за общественото мнение в България точно преди избори ... за повече информация - попитайте Копейкин.

71

Vako

преди 1 година

ако на сашт има такиева сакции ще се разпадннат до седмица.

70

Анонимен

преди 1 година

Русия увеличи търговския си баланс със 170% и достигна рекордните 333,4 милиарда долара, нареждайки се на второ място сред най-големите икономики в света. Китай оглави таблицата с 30% растеж и баланс от 877,6 милиарда долара.

69

Анонимен

преди 1 година

Как е в Нешвил? Има ли сладолед и калашници?

68

Дани

преди 1 година

Едно е да те натисне собственото правителството, за да излезеш от голям пазар като Русия, друго е сам да поискаш да го направиш. Бизнеса си е бизнес, няма какво да се учудваме, че Apple се продава с доставка до 2 часа.

67

Анонимен

преди 1 година

Тя се опитва русия, гъне се, но *** навлиза все по-дълбоко.

66

Вицове от рано.

преди 1 година

Та той самия запад се опитва да избегне санкциите, че ги и заобикаля, през девет планини в десетата, през девет гори в десетата, зад девет реки в десетата... то затова всичко поскъпна и не само у нас. Защото пак идват същите стоки, само че през повече прекупвачи. А колкото до РФ, ами те си получават същите пари както и преди, дори в някои отрасли бележат ръст. А ние тука сме "солидарни" и си плащаме цената.

65

Познавач

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААОт тези три милиарда човечета колко ще се възползват от тези ресурси?Повечето хора в Индия и Китай дори не са чували за газ и петрол.

64

на путьо късия

преди 1 година

малките сФински очички ще почернеят.

63

Санкциите

преди 1 година

Са масов геноцид над човечеството. Надявам се някой ден, причинилите страдания, чрез употребата им над народи и държави, както и физическа смърт, пример деца и нужда от санкционирани медикаменти, ог санкционирани храни - глад да си понесат заслуженото в един нов и справедлив за цялото човечество Наказателен Съд! Живеем в един несправедлив свят, който има нужда от Промяна.