102

Тоя пръдливец

преди 1 година

май се накъка

101

Анонимен

преди 1 година

До РуснакЗНЕШ ЛИ Ч В УКРАЙНА Е ОТМЕНЕНА РАЗПОРЕДБАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ГАРАНТИРАЩ СПРАВЕДЛИВ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС? ПУТИН ЛИ Е ВИНОВЕН?

100

Анонимен

преди 1 година

До РуснакА ТИ ЧУВАЛ ЛИ СИ ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА В рУСИЯ ИСКА ДА РАЗПАДНЕ СТРАНАТА НА ЧАСТИ? ТОВА ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ НАРИЧА - НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И СЕПАРАТИЗЪМ!АКО НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ИСКА ДА РАЗЦЕПИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО СЪДЯТ И ЩЕ ЛЕЖИ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА!

99

ТУПА ПРОПАГАНДА

преди 1 година

ВлАСТТА В КАЗАХСТАН СЕ ЗАКРЕПИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСКАТА АРМИЯ, ВЯРВАМЕ ВИ ЧЕ ЩЕ КРЕПИ САНКЦИИТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СЕ БОРИ И ПОБЕДИ ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ ИНСПИРИРАНА ОТ ЗАПАД. ПРОПАГАНДНИЯ ЕФЕКТ ВИ Е ТРАГИЧЕН

98

Голата истина

преди 1 година

Коя врата ще се затвори че нещо не разбрахме? Тази на Айфоните ли? Продажбите им в Русия а и извън нея са паднали няколко пъти, подобно на акциите им. 1.2 трилиона загуба.Интересно как ще забранят на китайците да си продават електрониката и автомобилите си. Че те на корейците не може да забранят. А дизела?ЕС купува дизел от Тунис и Алжир страни които до миналата година са го внасяли от Франция. И колко странно те още си нямат рафинерия но изнасят нафта за същата тая Франция.А Турция?

97

БАБА ВИ

преди 1 година

До Рибентроп-МолотовАми от 20 г стоят с военно присъствие и изнасят петрол, това не е ли анексиране. Разсипаха маса държави. Радвам се че го осъждаш. Да войната в Украйна е ужасна и аз не го отричам ама всички игнорираха интересите и притесненията на 1 ядрена свръх сила. Какво очаквахте да стане? Това го сготвиха, провокираха и направиха Америка знаейки много добре как ще реагира Русия. Добро или лошо големите сили имат интереси до тях и ако ги нарушиш следва война. Голям зор да са в Нато.

96

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Абсолютно осъждам нелегалните намеси на САЩ в суверенитета на някои държави в близкото минало. Сега къде ти отиде опорката за да легализираш войната на джуджето? А САЩ кога са анексирали територия на Грузия, Чечня, Украйна или друга държава?

95

БАБА ВИ

преди 1 година

До Рибентроп-МолотовКато си такъв строк последовател на ООН, Америка също нападна Ирак и Югославия без техен мандат? Защо не ревеш за това? И до ден днешен Американски войски са в Сирия, Ирак и къде ли още не НЕЛЕГАЛНО и като ОКУПАНТИ. 700 бази по целия свят и свалят правителства и тероризират всички.

94

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

На мен ми е все тая кой е за САЩ, кой за Русия, кой за Китай и кой за Албания. Има си ратифицирани спогодби на ООН за суверинитет и граници, който и РФ е приела. Путин няма да задържи и 1 сантиметър от територията на Украйна, без значение колко реве по телевизията и си вее ракетите.

93

Надупена

преди 1 година

От години слушам и чета как запада щял да фалира ама Не Фалира на пука на тукашните Русофили

92

Анонимен

преди 1 година

Дори и русия да ни е враг, пак ще трябва да го уважаваме защото врагът също се уважава, иначе сме като тях

91

БАБА ВИ

преди 1 година

Те с Русия не могат да се оправят 50 държави. Смятай като се включат сега Китай, Иран и ШОС. Саудитците затова се обърнаха, както и много други натам отиват. Запада е пред тотално геополитическо поражение. Вкопчени в "градината" и своята арогантност ще наблюдаваме залеза на империята на злото. Само се надявам бедна и лъгана Българийка да не ги последва, заради откачените русофоби.

90

Анонимен

преди 1 година

Защо фалират американските банки. като гледам борсите още доста са на кантар. Не трябваше ли да са Руски?!?

89

NEW рашизъм

преди 1 година

Няма закон който да регулира шашкънията на сегашната руска управа начело с Путинопитека. Ежедневно стават за смях даже и за севернокорейските кокошки.

88

Руснак

преди 1 година

Аз съм избягал от Русия. Мисля за Путин, че е престъпник още преди 20 години беше организирал убийства и взривове, чрез които се научи да премахва опоненти и да краде власт. Може би сте чували за А.Политковская и Б.Немцов. С престъпника Путин няма полза да се преговаря, вече е остарял и има болен мозък, може би е император в главата си разбира само от сила и заплахи.

87

Анонимен

преди 1 година

Пука й на Русия за западните санкции. Единствените санкционирани се оказаха санкциониращите. Единственото пък жалко нещо е, че България отново е в губещата група, както е винаги през последните 100 години. Благодарение на шепа олигарси,поставени в управлението за защита на чужди интереси.

86

Анонимен

преди 1 година

Най-големият терорист който е живял досега на Земята е Зеленски и фаш. му клика.Той и хунтата му са терористи,които нямат световен аналог.Най-големият терорист на Земята откакто съществува цивилизованият свят!Хитлер и Труман,който подписва заповедта за атомните бомби над Япония,са като невинни деца пред Киевската хунта! Досега бях русофоб, но след като видях какви ги върши тоя наркоман заедно с хунтата си, вече официално се отказвам от русофобията си и много ме е срам, че съм бил русофобкравар.

85

До 103

преди 1 година

До Анонимен 103 Ти под какъв псевдоним си пишеш басните - Езоп или Лафонтен?

84

Анонимен

преди 1 година

Днешна Русия е капиталистическа и империалистическа. Спазва пазарната икономика при диктатурата си, както всяка дясна пазарна диктатура по света. Съветският съюз се самозатваряше и не внасяше стоки от капиталистическите страни, затова гражданите бяха недоволни, че нямат западни стоки. Днешните руски граждани имат стоки и са доволни от режима на Путин.

83

Ха-ха

преди 1 година

Тая джурналка Нелка има ли си хабер от световната търговия изобщо? Видите ли, "задната врата" щяла да хлопне! Световната търговия е "поле" без бариери! Май "хлопа" нещото в главата на такива джурналя!