87

Анонимен

преди 1 година

Абсолютная ложь! Все в точности наоборот!!!! Посмотрите, что происходит в Киево-Печерской Лавре!

86

БАНко

преди 1 година

УКРАИНСКАТА НАЦИСТКА ПРОПАГАНДА И НАТОООООВЦИТЕ СЕ ПОБЪРКАХА !!! ВИЖ ВИДЕА , ВСИЧКИ ЧЕРКВИ СЕ ПАЗЯТ ОТ РАЗРУШАВАНЕ !!! УРКИТЕ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА КРИЕНЕ И НАПАДЕНИЕ !!!

85

Анонимен

преди 1 година

Всички повярваха на на рогатия и неговите слуги. Никой да не си въобразява че възмездието с Висше ще му се размине.

84

Боби

преди 1 година

До Анонимен Храмовете са правени от РПЦ по тез земи още от 1000 година след като се приема християнството Държава Украйна не е имало(то и държава Русия тогава такава кавато я знаем сега също е нямало) но това не пречи на ЗЕЛЕнски да изселва духовни лица от техите обители.

83

ХА! Точно вчера!

преди 1 година

Зелените сатанисти изгориха храм Покрова Пресвeтa Богородицa в селo Кордшев Тернополскa област.

82

червенски

преди 1 година

Украинския режим арестува свещеници

81

Урсула

преди 1 година

Еврейски храмове има ли унищожени :)))

80

Анонимен

преди 1 година

Руската църква да си знае двора и мястото.Какъо се казва...,,всяка жаба да си знае гьола"...Зеленски никога не е рушила храмове.А да издал заповед руските църкви да напуснат украинските земи.Има си устав с който всеки християнин трябва да зачита Руската инвазия и неподчинение на тия закони води до принудителното и извеждане.Руснака трябва да му се припомня , че не си е на мястото.За руснака целия свят е негов.И като не могат с мирни средства , го постигат с разрушения.

79

Антихриста евреин

преди 1 година

Тоя дето заповяда атака срещу хамовете? Басе наглия лъжец!

78

АМА ВЕРНО ЛИ?

преди 1 година

Не знаех че патриаршията на предишния укро-президент Потрошенко била руска! А те наистина потрошиха всичко дето видяха, докато нашата лубима медия стоически мълчеше по темата!

77

Анонимен

преди 1 година

В Русия се възражда християнския фашизъм.По начало християнската църква на Русия е извън закона.По правилата и уставите на Източните църкви.Християнството в Русия винаги е било в употреба.Монголите са подчинили духовенството След това е преминало на подчинение при новите руски царе и царщени.Докато се стига до тук, че църквата е дублиращ в управата на държавата и основен инструмент за манипулиране населението.С християнството се оправдават всяки злини.Това е политика на всеки следващ сатрап.

76

Путларах

преди 1 година

Джамии ще има за всички от сърце!

75

Анонимен

преди 1 година

Нацистите в Украйна всъщност не са никакви престъпници, а защитници от руските болшевики.Болшевиките и до ден днешен , и целия им гнусен път на идване чрез преврат и убийства не е осъден в Русия.Дори се лансира от нивата бандитска власт в Кремъл и опити за възраждане Путин припомня за славното и минало.Издигат се лозунги и паметници от сталинско време.Повтарят се репресиите за всички противници на извънзаконовата болшевишка партия Границата между националфашизъм и болшевизъм са размити.

74

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "Руския солдат умее само да руши, той е далече от човечността." Т ъ п ако, по тези опорки на Сорос вече стана банален с коментарите си. За каква човечност бълнуваш бе, умнико, с това клише??? Дай да видим "човечността" на САЩ, които на всеки 2 години от съществуването си правят по една грабителска война. Преди две седмици имаше годишнина от убийствато в Сонг Ми във Виетнам, да не споменавам останалите. А човечност за укро-фашистите е оксиморон.

73

Анонимен

преди 1 година

Асвабадители :)) Чисти северноазиатски диввааци

72

Анонимен

преди 1 година

Те са напълно разрушени, повредени или плячкосани в резултат на руската инвазия, съобщи лъжецът Зеленски. Интернет е пълен с филмчета, как укро-фашистите пребиват попове и ограбват ценности в черквите обаче Днес БГ, спонсорирано от Америка за България си знае своето... повтаря ли повтаря лъжите на западната пропаганда, по правилото на Гьобелс.

71

Анонимен

преди 1 година

До 97....А престъпленията на болшевиките що забравяте бе... Болшевиките вършиха 80 години престъпления по целия азиатски и европейски континент За тях нито дума.Русия сега ще понесе цялата историческа вина Като изчезне и се разпадне

70

Анонимен

преди 1 година

Инфантилните изблици на русофили не спират Кой бил пръв....Ами да си припомнят историята тогава.Как Русия стана империя.Като ,,първа нападна".Тогава не следва ли Русия да излезне виновна.

69

Никола Стефанов

преди 1 година

Като всички нацисти в световната история, Зеленчука приписва престъпленията на укро.пите.ците на руснаците. А, да, безмалко да забравя - "Палци долу!".

68

Анонимен

преди 1 година

До 94. Въх, не думай!!!