27

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците си мислеха, че могат да се хвалят по медиите, как помагали на Украйна, и да не ядосат руските служби. Затворете си устите и спазвайте военната тайна. Ние не сме САЩ или Великобритания, които могат да се перчат и хвалят всеки ден какво пращат и в какви количества. "Видяла жабата евроатлантик, че подковават американския и британския кон, и тя вдигнала крак."....Молим жабите евроатлантици да не се правят на магарета за подковаване, а мълчаливо да заминат на бойното поле в Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

Кои разполагат със специална техника, която не може да бъде засечена ?

25

В първия свят

преди 1 година

гласуват он лайн. Неандерталците са гласували в пищерите.

24

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !

23

Анонимен

преди 1 година

Министърът на образованието да подаде оставка, ако загине някой в училищата ! Ако загинат деца или учители, ще ги възкреси ли ? Или ще ги възкресят тия, които умуват: кой е крив и кой е прав ? Да му имам на българина дирния акъл ! Я да преминават на обучение по компютрите от дома !

22

Затворете

преди 1 година

американското посолство и много проблеми ще изчезнат. Помнете ми думата!

21

В първия свят

преди 1 година

гласуват онлайн. В третия свят племето се събира пред колибата на вожда.

20

Ха

преди 1 година

В неделя ще гласуваме и то в училища...

19

Заплахи за децата ни

преди 1 година

Ако загинат деца, Министерството на образованието ще ги възкреси ли ? Я да преминават на обучение по компютрите от дома !

18

Решение на проблема

преди 1 година

Децата и без това се самообучават по интернета. Да им преподават уроците по интернета и няма да има риск !

17

Анонимен

преди 1 година

От Русия са.От къде да са? В Македония от 6 месеца е така,заплаха след заплаха. Това е защото подкрепихме Украина с оръжие.Македония освен самоелети и танкове ,сега им изпращат и 12 вертолета.Там това с бомните е ежедневие.Същия принцип и пак IP от чужбина.Нали призоваха всички Руснаци да правят подобни кибер атаки!!!!Русия е в предсмъртна агония.

16

Анонимен

преди 1 година

От бивши управляващи,драпащи отново за власт.

15

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Дойдоха от там, че някой не си върши работата. В другите държави за подобно нещо няма да излезеш жив от затвора. Като събереш толкова милиони хора, които заплашваш по 15 годинки за всеки и общата присъда ти е сбор от всички обвинения, по които си признат за виновен. Ще лежиш над 100 000 000 години. Дали ще заплашваш с подобно нещо в другите държани, при това там населението е 5 пъти повече. Смятай колко трябва да лежиш.

14

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че е свързано с изборите.Някой,който купува гласове,е решил да отклони вниманието на полицията от дилърите на гласове към бутафорни съобщения.

13

Анонимен

преди 1 година

Само дето още някой трансджендър не ги е изпозастрелял, но и това сигурно вече идва.То ние взехме всичко отвън наготово, особено лошотията.

12

Анонимен

преди 1 година

Училището стана медийна вакхания.Тоя пребил някой си, оная се изакала еди къде си.Дрога, коли, телефони, секс.Обща култура - нула.Оценки без покритие, новите даскали са невежи и повечето не са чели една книга.Отиват за парите и остават само за парите.После форсират всичко на някакви калпави матури и ни предлагат пак за пари някаква сергия на чатни уроци, за да вземели матурата.И на кой е нужно това?

11

ХАХА

преди 1 година

Божее...мине не мине по телевизора дават разни говорещи глави-капацитети големи разбирачи по киберсигурност които ни обясняват разни неща пък не могат да проследят кои са тия пъпчиви келешши дето заплашват с бомби!Представете си в какъвкензеф живеем!Даже туй сайтче те следи и ти блокира IPадреса като не му харесват коментарите ти пък върховните ни ченгета нищо не могат!

10

Анонимен

преди 1 година

Службите да вземат да се задействат, че това на нищо не прилича!

9

666

преди 1 година

Братята руси, защото ,,много ни обичат,, затова.

8

Анонимен

преди 1 година

Тренировка за изборите бе. Не схващате ли