10

баба мара

преди 1 година

тука е по дебела работата има учения на сащ краи румъния

9

Анонимен

преди 1 година

По заповед на НАТО-то !Защо се учудвате ?

8

Анонимен

преди 1 година

Защо с еправите на 1.5 ?Нали има учение на НАТО в Ч. море ,... уплахата на о-ВЕННИТЕ е да не би нашите български кораби да са руски раведки , за съботажи , ...за да ги проверяват чак и от долу !?

7

Ген. Иван Колев

преди 1 година

Като искат да прилапат Ромлянещите Украински и Молдовски територии, да си върнем Северна Добруджа , където е люлката на Българската държава-Онгъла в делтата на Дунав .Да лишим северните римляни от излаз на море и няма да има проблеми.

6

МамаЛига

преди 1 година

Кво чакате от ВМФ(на нема кораби)?Заставате на гюме пред Босфора и всички РОМЛЯнещи кораби ги арестувате и ги карате на пристанищата в Бургас и Варна.Там разпити,пристанищни такси у т.н....Да минават всички РОМЛЯнещи кораби през РуZката зона, те там ги чакат,да ги ....Тези нагли бивши българи имат огромен апетит за чуждо ,да им преседне дано.Искат да направят Черно море романещи езеро . Крановете на Констанца паяжини да хванат.Романещите само от генерал Иван Колев разбират.Искат земи от Украйна

5

Анонимен

преди 1 година

То ясно че корабите не знаят, ама капитаните дали знаят?!

4

тия па

преди 1 година

е как не знаят след като са бракониери :)

3

Анонимен

преди 1 година

Аха не знаят. Всичко в момента се свежда до протакане докато някой се съгласи на подкупи и да ги оправдаят. Цялата държава е такава. Ония в Дубай и те не знаят. Чакат тукашните да вземат властта че да се върнат на бял кон.

2

Аз

преди 1 година

Нищо не казва за икономическата зона която е 200 мили а риболова е промишлен т.е. иска се разрешение от румънската държава

1

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо чакат румънската страна да изпрати нещо, а сами не отправят запитване, какво чакаме???