8

бонго

преди 1 година

Касата иска или цялата рецепта да се изпълни, т.е. всичко, или нищо. Все едно да задължи зъболекарите или ти вадят всички зъби или нито един.

7

Емигрантка

преди 1 година

В нормалните държави електорнната рецепта събира до 3 лекарства и са изписани за 1 месц с 5 повторения или общо 6 мес. Лекарства които изискват специално разрешение се изписват по едно на рецепта и системата издава съответния разрешителен номер но и те са за 6 мес, така че пациента ходи един път на 6 мес на лекар или по-често ако има проблем. Определини лекарства се изписват за 3 месеца общо. Какво пак откриват топлата вода в България.

6

Майна

преди 1 година

Проблемът е между лекари и фармацевти, но страдат пациентите. Кому е нужно за замяна да тичаш отново при лекар??? Фармацевтите са доста добри, имат знания.

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си има ОТДЕЛНА рецепта за всичко. Групажи от типа на " зеле моркови и майонеза" е за супермаркета.

4

Анонимен

преди 1 година

лекарство против повишен холестерол го няма в складовете за да го заменя с генерик трябва да си взема отпуск и час при личния лекар за да го замени с друг подобен наличен,пак потр.такса паркинг..и защо това?а ако нямам пари за всичко изписано,за родителите ми трудноподвижни с ТЕЛК същото по 2.

3

пришълецът

преди 1 година

Някой си има нужда от пари:)))и решил, че за лекарства много се плаща:)))пренасочваме в правилният сектор откъдето да се източат от необходимите хора:)))

2

баба мара

преди 1 година

болестите и инфлацията няма да ни уморят ама тези дето са по бюрата ще ниунищожат мислете по изборите

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Не знам до колко думата "КАСА" е коректна. Плащаш, плащаш, уж си събираш за "ЗДРАВЕОПАЗАНЕ" но накрая "*****". Всичко за хората от "ЕДНИ КВАРТАЛИ" и за "БЕЖАНЦИТЕ". Разбира се никой от тях никога не си е плащал. Бих го нарекъл здравният "МАРОДЕР".