39

доналд

преди 1 година

До ПроСоТо Всичките са едни и същи по всички географски ширини. Едни подмолни простаци с големи усти и толкоз. Ако нещо зависеше от изборите, те щяха да са забранени.

38

ПроСоТо

преди 1 година

До доналд....драги Доналд /Дък/,с негласуването си,ти всъщност ГЛАСУВАШ !...Гласуваш за тия "твърди елементи",които ЗАИНТЕРЕСОВАНИ от гечинмека си,гласуват за себе си !

37

ПроСоТо

преди 1 година

аз ще гласувам с номер 3..Нищо лично към номер 12,но..некакво "ТИЙНЕЙДЖЪРСТВО" лъха от тях...А като гледам,че "Харвардци" са са прегърнали със СТАРИ КОМдеривати,съвсем са спатъхва работата../"Купуването и продаването на гласове е престъпление" /

36

доналд

преди 1 година

Мен от 2002 досега не са ме лъгали. Нито левите, нито десните. И занапред няма да могат да ме излъжат. Открих му цаката преди 21 години - не си губя времето в "съдбоносните" недели!!! АЗ НЕ ГЛАСУВАМ!!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Липсва Пеевси в селфито.Шарлатани ги нарече президента и е прав.Да запазим служебното правителство като гласуваме против евроатлантизма , които ще ни вкарат във войната.

34

Изборател

преди 1 година

Коалиция "Ииии Макак". Абе има ли останали още предизборни торбички със шпеков салам и лютеница??

33

Никола Стефанов

преди 1 година

"Купуването и продаването на гласове е престъпление!" - гласуването за про.даж.ни англо-американски по.дл.оги като ПП и ДБ трябва да е престъпление. Или хората забравиха, че ДБ е творение на Иван Костов, човека осъществи бандитската "приватизация" на България през 90-те години

32

Анонимен

преди 1 година

Много нагли тези шарлатани, брей.

31

Анонимен

преди 1 година

Докато беше на власт протоКиро ни набута да ядем житото и слънчогледа на Украйна, не дай си боже пак да е, не знам кво още ще ни пробута от там. Стягайте се хора и вън от НС на Продължаваме Подмяната и Дай България, истинските антибългари!

30

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРт

преди 1 година

КИРЧО, АКО НЕ СИ МОГЪЛ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ТИ Е ФАЛШИВА, НЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК, АКО ПА СЪЗНАТЕЛНО СИ ЛЪГАЛ СИ ПРИЗНАЙ ДА ТЕ ОСЪДЯТ ПАК НЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК. АРЕ ЧАО!

29

Жана

преди 1 година

Вас ли ви лъжат бе негодници ,и вие ли се слагате при народа?! Та вие сте най- големите лъжци и то от тия най- наглите..И я кажете вие майсторите на лъжата и интригите какво точно искат да откраднат?! Нямало хаос и разруха?! Хайде бе- пълен хаос е на всякъде, разруха и застой.А тия дето ви подкрепят са срам за България ,какъвто сте вие шарлатани.Ицо Хазарта политик ?! Боже мили Кирчовци,Асенчовци?! Боже мили. Ристьо,Танас ?!Необуздания татко Петко?! Боже мили.

28

Анонимен

преди 1 година

ОТЛИЧНО ВИ ПОДХОЖДА КОСТОВИЯ ДЖЕНЕРАЛ В РЕДИЧКАТА...ВЕРВАМЕ ВИ, ЧЕСТНИ СТЕ, НЕ КРАДЕТЕ, С КОРУПЦИЯТА СЕ БОРИТЕ, УМИРАТЕ ЗА ... ХАРЧЕНЕ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ...

27

Анонимен

преди 1 година

ДВЕТЕ ЛЪЖЛИВИ ПАРТИИ - ЗАЩО БРЕ ИЗПУСКАТЕ БСП И ИТН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ЗАЩО СИ ПРИПИСВАТЕ НА ВАС ХУБАВОТО, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ НАПРИМЕР КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВИЕ НЯМАШЕ ДА ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ, ВДИГНАХТЕ ГО КОГАТО ВИ ЗПЛАШИ ЧЕ НАПУСКА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИЯ, СТАНАЛИ ИЗВЕСТНИ ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА И ПОСЛЕ ДЪРЖАЛИ СЕ И СЕ ДЪРЖАТ НЕБЛАГОДАРНО КЪМ ПРЕЗИДЕНТА. МОРАЛ НЯМАТ ГРАМ!

26

Анонимен

преди 1 година

Прекрасна снимка, с една част от наколенкаджии на Козяк,липсва Баце , Митов,Вигенин и тнт.

25

Анонимен

преди 1 година

Затова сме стояли 200 години под византийско и 500 години под турско робство заради такива като тия които са пили кръвта на, собствения си народ дори Ботев се привиква, възмутен и аз народ съм дошъл да освобождавам

24

Анонимен

преди 1 година

Зоран Миланович: КАКВА Е ТАЯ ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ, ТА НИЕ СЪС СЪРБИТЕ ВОЮВАХМЕ, СТРЕЛЯХМЕ СЕ ОТ КЪЩА В КЪЩА, АМА ТОЛКОВА НЕ СЕ МРАЗЕХМЕ. ТОВА Е ЗАПАДНА КАНИБАЛИЗАЦИЯ. ПО ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ЛЪЖАТ ЧЕ ХЪРВАТИЯ ДАВА СВОИТЕ ТАНКОВЕ. АМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАПАДА НИЕ ТАНКОВЕ НЯМАМЕ. ХЪРВАТИЯ НЯМА ДА Е ЦИРКОВ КЛОУН НА ЗАПАДА ДОКАТО СЪМ ПРЕЗИДЕНТ. ПСИХОДЕСНОТО ЕДИНСТВЕНО СЕ ХРАНИ ОТ ПАТОЛОГИЧНА ОМРАЗА - КЪМ ХОРА, КЪМ УБЕЖДЕНИЯ, КЪМ ПАМЕТНИЦИ, КЪМ ИСТОРИЯ, КЪМ ГЕОГРАФИЯ...

23

Всичките

преди 1 година

...комунистически метазастази, които се обединиха под вдигнатият юмрук на Радев, доказаха, че не са и на малкия пръст на Борисов, как се управлява една държава! Държавата яко върви надолу, а тия самодоволни и ухилени ..."Ние ще ви прекараме най-добре"!

22

Анонимен

преди 1 година

Лъжец до лъжеца и продажник до продажника това е ПП-ДБ

21

Някой

преди 1 година

Не ГЕРБ чертаят "фалити", а тоя дето ги назначи! И ги нарече със скромното име..."Шарлатани"! Ръст на индустрията имаме само заради износът на ток и на оръжие! А ръстът на заплатите само помпа инфлацията, и техният ръст не стига да се компенсира от 20-50% ръст на цените! Да не говорим как щели да затварят въглищните централи, и да насаждат батерии за 1,5 милиарда! Отговорни за батериите щели да бъдат...руска офшорка!

20

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за ПП-ДБ без колебание, но пак да кажа че трябваше коалицията да е много по-голяма и да включва КОД, Ние идваме, партията на Цветанов и всички остатъци от разните БЗНС-та... Трябваше да се водят преговри с Левица и ВМРО, и така да се създаде много широк фронт срещу мафията! Дано за очертаващия се голям вот 2 в 1 през октомври да си извадят поуките