122

Анонимен

преди 1 година

Само да питам : Ши построим ли развития евроатлатизъм за 45 години ??? Щото то не остана .

121

Анонимен

преди 1 година

Даа, така е, но и вие господа крадеполитици също не сте суверенът. Суверена е народът.

120

въпрос

преди 1 година

Какво работи г-н Костов 22 години вече, откакто не е премиер?

119

Анонимен

преди 1 година

Комундерите много обичат да нападат Костов като плашило и да изливат цялата вина върху него. Нищо, че през 1997 е започнал да управлява държава със заплати $15 и пенсии $5 и ги е направил 10 пъти по-големи за 4 години. Бил продал губещи предприятия, нарязани от самите комунисти за скрап, струващи по $1.

118

Надежда

преди 1 година

До 116. Точно така, трябва да се примирят. А има вина и Путин, защо позволи на американци да разположат тези ядрени оръжия в тези страни.

117

Драгалевския

преди 1 година

Драгалевския да го пратят като помощ.... Заради " приватизацията".... Егати държавата сме.....

116

Надежда

преди 1 година

Костов, трябваше да е в затвора, а и магнитски, нещо го подминава.

115

600 млн в Италия,а

преди 1 година

От приватизация от 100 млрд в държавата влезе 1 милиард!Такава приватизация може да направи всеки тройкаджия от помощно училище!

114

Анонимен

преди 1 година

Столипинския вълк в Сливенски потури, Филиповска кошуля и лекции по Полит икономия на Социялизмята, а какъв Йован беше.?

113

Не е баш тъй

преди 1 година

До Радеф е ***: Незнанието не е аргумент драги. За да изнесе държавата оръжие се подписват и ДАНС и министърът на икономиката и кой ли още не. Така че нищо не може да се скрие. Сега България не изнася оръжие за Украйна. След изборите предвиждам че това ще е първата грижа на новите депутати. Веднага щом положат клетва да служат на българският народ ще забравят за това и ще се заемат с Украйна.

112

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 117: Да го обърнем и ще е по-вярно: Костов не е прав за президента Радев макар че (не е тайна) Костов е индиец.

111

силно замислЕна

преди 1 година

Защо всъщност Теменужката от Драгалевци ръси "акъл", а не е у пандела?!

110

За затвора е

преди 1 година

Ако имахме правосъдие Иван Костов отдавна трябваше да бъде в Централният Софийски при бай Ставри. При бандитската приватизация по време на неговото правителство 80% от приватизираните предприятия бяха ликвидирани и нарязани на скраб. И то не само такива, които са били пред фалит. Само от приватизацията на БГА Балкан държавата е загубила милиони.

109

Анонимен

преди 1 година

Костов може да е индиец, но е прав за папагала Крадев.

108

Малко за политика

преди 1 година

САЩ имат разположени ядрени оръжия в шест (6) европейски държави. Това, а и разполагането на руско тактическо ядрено оръжие в Беларус, не е в нарушение на никакви международни споразумения. Сигурно не им харесва това нито на Киев, нито на Брюксел и Вашингтон, но трябва да свикват.

107

Радеф е плужек

преди 1 година

който иска и вълка да е сит и агнето цяла. Вероятно се пращат оръжия и боеприпаси, но се крие от обществото за да не загуби избирателите си русофили.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - Ако гледаш онлайн, че ечеш, че 4-5% подкрепят Радев ...

105

Анонимен

преди 1 година

Чернюто е психопат като Дебелойко и Путин. Беше замислил още престъпления и кражби. Така му развалиха пъклените планове, които беше замислил за втория мандат, че онемя за 2-3 години от срутването на плановете му.

104

Анонимен

преди 1 година

Ти требва отдавна да си в панделата, но имаш късмета, че си член на БКП :)))

103

Анонимен

преди 1 година

"Той няма право да казва какво е решил, защото суверенът - Народното събрание - е задължило правителството"------------Народното събрание не е суверен, суверенът е народа.