162

.....

преди 1 година

АЛОУ, .... ТИ СИ АПАЛОГЕТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА А РЕФЕРЕНДУМИ НЯМА А АКО ИМА НЕ СЕ ЗАЧИТАТ, ИНАЧЕ С РЕФЕРЕНДУМ 1946 ГОДИНА БЕ СВАЛЕНА НЕМСКАТА МОНАРХИЧНА ДИНАСТИЯ, С РЕФЕНЕДУМ 1971 ГОДИНА БЕШЕ ПРИЕТА И КОНСТИТУЦИЯТА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ХАЙДЕ РИСТЮ, ОТИВАЙ ДА МРАВОЯДСТВАШ ПРИ МАВЪРА

161

Анонимен

преди 1 година

За тези двамата такива има една много добра поговорка: търкулнало се гърнето да си намерило похлупака.

160

.....

преди 1 година

До Ъхъ Ех, какви референдуми имаше едно време - за влизането във Варшавския договор, за влизането в СИВ а сега, никой за нищо не ни пита!

159

Костов,

преди 1 година

Не знам Радев дали е узурпирал някаква власт, но сдс, които излъгаха българите най-безсрамно и имаха цялата власт концентрирана в ръцете си (в твоите ръце), не направиха живота на населението по-добър и по-лек! И не забравяй, че не парламента, а народът е СУВЕРЕН на България! Съжалявам горчиво, че три пъти съм гласувал за теб, вярвайки, че ще направите живота на хората по-добър. Уви, излъгани надежди!

158

До Идеалист

преди 1 година

Не се излагай, като пещерен русофил. Костов казва самата истина. Но 99 процента нискочели български тиквеници не могат да го разберат или осъзнаят. Това е трагедията на България...чалгарския народ си избира чалгарски политици. Що например не оставихте едно време 12 години да управлява СДС. Съгласнисте Ахмед с подчинения си цар и ДС да ви води за носа и накрая кат ви оправиха....си избрахте другия *** 12 години да ви управлява.

157

Идеалист

преди 1 година

Уважаеми г-н Костов, Много съм работил за Вас през 90 години. Днес ви слушах по БНР. Нищо не е останало от оня Костов. Заприличали сте на Атанас Атанасов - злобен и тесногръд, с идеи на пещерен русофоб. Пари ли нямате, та ходите по медиите да се излагате като дребен пропагандатор. След 11.09.2001 г. когато президент беше един нискочел господин, Америка не за пример и следване. Не се излагайте!

156

Любо

преди 1 година

Ванка, Радев ли пречи на импотентните kyxapku в парламента да съставят едно кабинетче?

155

Край

преди 1 година

Според тъмния субект Ваню - народното събрание било Суверена. Грешка. Суверен е НАРОДА. А народно събрание избрано с 1/3 от гласоподавателите няма прраво да вкарва България във война с Русия за да не изядат жълтите павета - и без това не могат да ги наредат като хората.

154

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

153

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

152

КУРтев

преди 1 година

До помнещ: Някой сервитьотки са все още банкерки със затихващи функции!

151

помнещ

преди 1 година

До Тарапанова: Точно по негово време сервитьоти и сервитьорки ставаха банкери от ранга на Левоня!

150

Ъхъ

преди 1 година

Парламентъ не е "суверена", бе, кандидат член на БКП и преподавател на Марксиска-Ленинската идеология. Парламентът излъчва правителство и Министър Председател като го делегира с власта да управляват! А, Единственият Суверен е Народа чрез Референдум!

149

Анонимен

преди 1 година

До помнещ: Да не забравим и онова Вице с крилатата фраза: Ега ти държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер!

148

Тарапанова

преди 1 година

Костов да каже нещо за Литаско и Лукойл, за СиБанк (тогавашната КТБ) и за куп други зулуми, ..., да ама не... Агент Самозванец само знае да плюе...

147

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно точно изказване.

146

помнещ

преди 1 година

Като се сещам кои му бяха министри на тоя, направо ми се гади! Министър 10 %, Бъки Бомбата и двамата прибрани от сатаната за "добрините" който са сторили на българския народ! Само този ни го остави тука да ни трови живота!

145

Радев

преди 1 година

Мисля че е по добър шяр лата нин от Кирето

144

Анонимен

преди 1 година

Кой лъжлив и крадлив комунист е по неприятен: зелено палче - костов, червено палче - радев.

143

12346

преди 1 година

Каква политика води този хитрец от Славяново, цяла Европа прави едно, русоробската подлизурщина и сервилност друго. Срам за България!