97

Анонимен

преди 1 година

Диана се прави на бита холивудска звезда,решила да изкара малко кеш,щото едва ли вече ще бъде поканена за някоя роля.В едно интервю каза,че тогава си била мълчала,за да не пострада кариерата и.Е в това е цялата работа.Спиш с тоя и оня заради кариера,а после ги плюеш,че са те отсвирили.

96

Алекс

преди 1 година

Стига с тази драма.Всички разбрахме какво се е случило.Вергов я е опънал и си е бил камшика.Девойката си е въобразила,че ще има нещо повече и сега си отмъщава като съчинява небивалици.

95

Анонимен

преди 1 година

Ще ме накарате болни мозъци защитници на Дитка бибитка, да набия някоя фльорца за да видите какво са синини и какво е грим женчовци

94

Анонимен

преди 1 година

От дясното око разтекъл се грим.От лявото грим също като на дясното.И с просто око се вижда,че това е грим.Но ако наистина е писала простотии на дъщеря му,а после е била шамаросана,заслужила си го е.

93

Анонимен

преди 1 година

То я ясно, че не е невинен тоя самовлюбен коцкар народен любимец. Жалко за жените сред онези, които застават на негова страна че и известни актриси ...Била си го заслужавала, вие нормални ли сте, защитавате го този лигльо, че измислят причини да оправдаят насилието Да им фрасне на тях някой по един в муцуните и да ги поблуска малко в стената да видим какво ще разправят. Да, тя Диана е супер окачена и всичко си го измисля точно, за да изглежда ненормална, а онзи Вергов е света вода

92

Непозната

преди 1 година

Не виждам защо не направят най-елементарното, да пуснат и двамата на детектор на лъжата. Много близо до ума, но явно някой го е страх, че може да лъсне истината.

91

Смел Гибсов

преди 1 година

На снимката повече ми прилича на недоспала и пияна девойката , и на повече шнеля шнеля вундаба.... :D

90

Анонимен

преди 1 година

Личеше си , че тази само Киро не може да измести от първото място по измислици.

89

хм

преди 1 година

Аз като се бръсна имам повече поражения по лицето. Понеже видно травми няма, се опитва от гримасите да го докара! Личи се, че е слаба актриса.

88

Анонимен

преди 1 година

Това е заради НПО то в което Дитка бибитка е лице на кампанията за жени жертви на домашно насилие, време е Юли да я Осъди за нанесените щети на семейството му и на него,,от един секс Дитке не се става жертва защото не ти играят по свирката

87

Али

преди 1 година

- Абрем, жените не са за биене, бре!

86

хммм

преди 1 година

живеем в свят в който е напълно нормално невинния да е виновен, *** де рас ко време Аз още помня случая в който 4 мангу сти нападнаха възрасна жена и се опитаха да я изнасилят на село и сина и уби двама от тях с брадва. Вкараха го в затвора веднага. Значи трябваше да ги остави да я минат, после и него, да им дадат последните си пари и всичко щеше да е наред днес. На това ни учи държавата в момента. В Америка имаш право да ги утрепеш и в Русия но не и тук, защото сме управлявани от ***.

85

Анонимен

преди 1 година

До МАРА Ти да не би да си същия Чики Рики ли беше, дето защитаваше онзи бияч комика и пускаше едни и същи текстове за *** сливи?

84

МАРА

преди 1 година

И МЕН МЕ БИХА И ЕАХА, НО ЩЕ СИ ИЗКАРАМ ПАРИЧКИ, А ВИЕ РАБОТЕТЕ ЗА 500 ЕВРО ПО 8 ЧАСА!

83

Анонимен

преди 1 година

Нали така защитаваха комика на Слави. Може би хората си държат на работата и толкоз. Четох някъде какви пари получава Рачков, за да се прави на забавен по телевизията.

82

БГ скука

преди 1 година

На всички дори и на тези които само разпространяват новините относно този псевдоказус, им се плаща от едно и също място в крайна сметка

81

Огромна

преди 1 година

загуба на обществено време и енергия. И са прави хората по-долу, твърдящи, че по този начин се постига обратен ефект спрямо каузата на действително пострадалите от домашно насилие. А от правна страна цялата история е едно фиаско; както и да се въртят нещата около случката, евентуалните престъпления имат давност към момента на "сезирането" (5-6г.)-леко наказуеми деяния: лека телесна повреда, закана с престъпление, та дори едро хулиганство; това се отнася и за деликтната отговорност/граждански иск

80

Барселона

преди 1 година

Да се заведе дело и който е виновен да си понесе наказанието...малко взе да идва в повече...тази сапунка...

79

Изкала си е секс

преди 1 година

....А някой жени не могат да чуят НЕ!...И решава да си отмъсти,но много нескопосано...За мен такива са нещата

78

До Галин Костов

преди 1 година

Напротив, хомобандитите като (Из)Вергов са особено жестоки към жените защото им завиждат че много по-лесно изкусяват хубавите мъже.