137

Анонимен

преди 1 година

Напоследък е модерно (за щастие повече на запад, отколкото у нас) жени да се правят на бити или насилвани, за да търсят известност или тлъсти обезщетения. Не толерирам насилието срещу когото и да било, но ако ще се правите на бити, имайте предвид, че малко сенки за очи и крокодилски сълзи няма да докажат твърденията ви пред съда. И повярвайте, ако който и да е мъж, дори 50-килограмов либерал, ви удари с всичка сила и още повече ви изрита с обувка по лицето, щетите ще са мнооого, много очевидни.

136

Анонимен

преди 1 година

Нашите актриси няма ли друг начин да станат известни? А на този сериал и една серия не можах да се пресиля да изгледам повече от 5 минути. Такава боза.

135

Бачо Кольо

преди 1 година

До сара: другарко, как се крие такова нещо, особено ако се състои пред 30-тина човека? Май емоциите пречат на някои хора да мислят рационално...

134

сара

преди 1 година

Колко е дълъг списъкът на купените, просто ужасна реалност е у нас...Купуването не става само с пари, а и с власт и влияние над чуждите животи.

133

ЦНС и носът

преди 1 година

Ако бедрата не са естественно емоционално продължение на срамните устни, то устните вече като безсрамни се качват под носа на главата. Не че нос хората имат някъде другаде, което си е редно за да може нос одма да подуши какво излиза и да пошепна на Централната Нервна Система да бега до най близкиякенефЪ.

132

Мен

преди 1 година

Това е Мата Хари на Тулупчо, тя го е снимала и там кюлчета пачки и тн. З'тва "великия вошд" на *** от Банкя я е бил.

131

Бг нюз

преди 1 година

Бойко Джендърофилов от Банкя я е бил. Докато подрежда кюлчетата.

130

Бг

преди 1 година

Според мен Боко Банкянски я е бил докато я съветвал в Банкя. Да го арестуват пак, дори и да не е виновен. Полезно ще е за него.

129

Побойник

преди 1 година

Тренирал съм бокс, бил съм се бая в улични битки и побойща. Били са ме и съм бил . Ама ако те нацелят с такива синини , ти се изкривява цялата физиономия и се подуваш и отичаш . Не че кой знае кво - минава .

128

Анонимен

преди 1 година

Многострадалната Геновева...

127

Анонимен

преди 1 година

Всички изброени няма как да излязат с друго становище защото продуцента на сериала Евтим МилошеФ няма да ги наеме за друг проект.

126

Анонимен

преди 1 година

Аз съм мъж и определено не разбирам нищичко от грим. Щом даже аз виждам, че е грим... И не съм се бил от гимназията, т.е. от 30 години. Обаче за първи път виждам бушон, който да блести. А такива удари щяха да й сцепят и веждите моментално. Трябваше да има кръвонасядания по скулите. Подуване. Някое бебе ли я удряло? Що за малки юмручета? Е чак пък толкова глупави не сме да повярваме на тая история, нали? Тази търси внимание по много долен начин просто.

125

Анонимен

преди 1 година

Какво ни я натрапвате тая ***....!?

124

Анонимен

преди 1 година

Нарушава се правото на тази жена да се определя като пребита само заради някакви си факти и свидетели че не е така? Расисти!!!

123

Анонимен

преди 1 година

вече имам желание да а сритам и аз,по 5 пъти на ден ми я показвате.

122

Анонимен

преди 1 година

Ай, ай, ай. То един куп народ се е подписал, че няма такова нещо. Чистачката само не са питали, за да е пълна излагацията. Вергов сега има пълни основания да я съди за уронване на престиж.

121

до 137: до 131

преди 1 година

На мен ми напомня американския "Ме Тоо" :))

120

Един

преди 1 година

Колко много, много сме долни ние българите!

119

до 131

преди 1 година

Всъщност си доста прав. Ако обвиняваш някого в престъпление - има си полиция, прокурори, съд, адвокати. Ако има 30 души свидетели и те са мълчали през цялото това време ги прави съучастници. А тая... една година да седиш като пън и да не правиш нищо и после... "абе тука ме пребиха някога си". Нещо доста тъповато и като сценарий от български сериал ми се струва.

118

Анонимен

преди 1 година

Е кво толкова, веднъж я набили заради щерката. Са народа, за щерка, бие наред - мед сестри, доктори, любовници и тн. Много му се млати на тоя народ, ей. Та само повод да има.