14

Тия графики са

преди 1 година

безполезни. Така като гледам, повечето стоки имат незначителни поевтинявания - в рамките 1-5 стотинки - а шоковите поскъпвания не са отразени в системата. Много удобно, няма що.

13

шопендар

преди 1 година

АБЕ ХОРА,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ УПРАВНИЦИ СА НЕКАДЪРНИ ЗА НИЩО.С ЮМРУКА СТИГНАХМЕ ДО ТУК.ОТ ТУК НАТАТЪК НЕЩАТА ЗАВИСЯТ ОТ НАС.АЗ ОТ 74 ДНИ НЕ СЪМ СТЪПВАЛ В ВЕРИГА,ОКАЗА СЕ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ХРАНЯ БЕЗ ТЯХ.БОЙКОТ МУ Е МАЙКАТА,И ТОЯГА ЗА УПРАВНИЦИТЕ

12

Анонимен

преди 1 година

До #404 Що не вземеш да си намериш работа?

11

#404

преди 1 година

Е иска да не е приложим. Таван на цените на нефта може, а на храните не. Не е демократунковско, господа джендай-либералопитеци ****ни...

10

Анонимен

преди 1 година

Тук в Саарбрюкен където съм от 15 години цените ги сринаха наполовина. Без никаква намеса от правителството самите хора спряха да пазаруват и търговците се видяха в чудо като започнаха да изхвърлят развалена стока. Само че тук народа са Единни и задружни. При вас всеки гледа да прецака другия и накрая всички са прецакани.

9

селянин

преди 1 година

щом жената може да ми постави таван на пиенето вие как мислите засега 3 кила ракийка горе долу ми стигат (за дено)

8

Анонимен

преди 1 година

Големи мъки с тези цени.То не бяха пеоверки,то не беше чудо.Накрая измислиха един сайт за цените и ви казват да ги следите.Така че нищо не може да се направи освен да се следи.Следете и се чудете.Следете цените.

7

Бай Дрън

преди 1 година

Стига ни лъга. В Холандия и а таван на надценките. Скоро колега се върна от там, където е жена му и дъщеря му. Влиза в бг магазин, не в холандски и пита продавача, защо толкова евтино продава. Той му казва, че не може да продава по-скъпо, защото има таван на надценката! И това в богата Холандия, вие сте тръгнали да ми обяснявате, че е безсмислено. Е, не е безсмислено, защото в БГ няма пазарна икономика. А там, където свършва пазарната икономика, почват картелите.

6

Анонимен

преди 1 година

До 2 : Разстрел? Национализация? Май ти липсва комунизма, а? Имам новини за теб - той няма да се върне НИКОГА! А таван на цените за бизнесите - означава таван на заплатите за теб. Това ли искаш?

5

До 3

преди 1 година

А ти отиваш при тях да си купуваш дрехи, обувки, тока да си плащаш, всичко останало. Зависим си и ти прудльо

4

Анонимен

преди 1 година

Напълно е прпиложим и ще предотврати написаните в заглавието последици. Само че е неудобен на собствениците-монополисти на държавата и управлението й. Затова и е е въведен до сега.

3

Анонимен

преди 1 година

Когато разправях на мои комшии да не си продават животните градините и къщите те не ме послушаха а отидоха да стават гражданье. Купиха си маломерни апартаменти на баснословни цени. Сега се чудят как да вържат двата края. Идват при мен да си купуват мляко сирене кашкавал месо яйца и зеленчуци. Продавам им на половин цена от тази в магазините че иначе ше у м рат от глад.

2

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Ами има два начина да озаптим алчните частни *** ! Единия е разстрел и национализация отново. Другия е таван *** цените. Първия е най добре защото е траен

1

Анонимен

преди 1 година

в разград турците са 80% и предпочитат да дават парите са на турски бизнеси, игнорирайки българите, които са обречени на глад и изчезване! ето ви плана за унищожаване на белия човек в действие!