128

А кой ще осъди

преди 1 година

Правителството на Киро Парапета и лично ниго за нанесени финансови загуби и вреди на българскшя народ! Сега не е на власт и няма именитет! Айде накой комитет на ощетените български граждани няма ли?? Да ме запорират на него банковите сметки или те са извън БГ?!

127

Анонимен

преди 1 година

Хаджигенов и Бабикян кога ще бъдат съдени и запорирани за плесканиците навсякъде и бесилките? А Найо Тицин който се правеше на Волен кога ще бъде запориран?

126

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя, в какво се състоят 40 000 лева вреди ... Тея 2 години глупсоти на ПП-тата и Трифонов също ми причиниха вреди. Мога ли, да тръгнаа да съдя всички и да им запорирам сметките? Или съдът ще каже, че нямам основание?

125

Анонимен

преди 1 година

За хора, които се носиха, като някак си по-висши от другите, ПП-тата изпадат в дребнавост.

124

До 128

преди 1 година

С тези му_стаци може обаче и за мъж да мине!

123

Анонимен

преди 1 година

Ленче,и вие и Слави злоупотребихте с Огромното Доверие и Надежди на Българския Народ ! Вашия Провал доведе Народа до пълно отчаяние и безнадежност.

122

Анонимен

преди 1 година

"Сигналът е пуснат от Геновева Тишева, която кара втори мандат като член на Комитета на ООН по премахването на дискриминацията спрямо жените." - Ахааааа! Играем "SJW" картата. Защо била "жена" видиш ли.

121

Анонимен

преди 1 година

Слави просто и завижда, защото тя има повече коса и местаци от него!!

120

Ейй това Ленче

преди 1 година

Виднъж сато е хванало парапета и не пуска!

119

Joko

преди 1 година

Ленчето майтап си прави с Учиндолецо но он ще я оно ди направо на парапета

118

шопендар

преди 1 година

ПЕСЕНТА ВЕЧЕ Е ИЗПЯТА,И НЕЙНАТА СЪЩО,И ТОВА ЛЕНЧЕ СИ ПРАВИ РЕКЛАМА КАТО МАРА И АКТРИСАТА,ЕПИДЕМИЯ ПЛЪЗНА ПРИ ШАНТОНЕРКИТЕ

117

BG

преди 1 година

Шъ си пусна песента пак.

116

Цъ

преди 1 година

40 000 лева и е само сметката за обезсосмяване за месец!

115

до 114

преди 1 година

Какво уиски и пури бе...Славиту гълта по една шепа хапчета, за да не стане зеленчук преждевременно. Той за това я направи платена телевизията си, щото се къпе в пари....Свърши тя тая с тлъстата реклама дето взимаше в бтв, сега никой не го бръсне. Поне от охрана спести, че вече никъде не ходи с Г класите хахахахаха

114

Анонимен

преди 1 година

40 хиляди лева са взе едно взимате една дъвка от Салвунь.Това са нищо пари за него.Няма ли истински журналист да се заеме с имотите,парите и друго на богатите хора в България.Христп Горзев няма ли да се заеме с нашите рибки тук.Направи го с Путин,защо не го направи с нашите олигарси и продажници.Салвунь не му ли излезна в списъците на приближени до Путин.Доган кой ще го рязследва?Гешшев с какво се занимава?

113

Анонимен

преди 1 година

Ако са 400 хиляди може и да му стане гадно,но до 100 хиляди лева все едно взимате 10 лв.на човек с заплата 4000 лв. На месец.

112

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че ако аферата е реална, то много хора просто завиждат на Киро. Това е положението!

111

Прозтаг

преди 1 година

Цирка на Ленчето ще има обратен върху нея, ама като е алчна пpoзта кuфлa, ще си носи последствията!

110

Факт!

преди 1 година

На места текста наистина е малко просташки. Но какво да кажем за Ленчето, която е уж от "добрите", "почтените" и борците срещу корупцията, а в същото време ходи по тайни квартири с женен мъж, и то премиера, ходят за държавна сметка на екскурзийки в чужбина, уж че по работа? И това е само разкритото и доказано, а това което не сме разбрали още...? И тъй като на народа бавно му светва лампичката, ако не беше песничката, хората нямаше да разберат даже за "почтеността" й! В песента има само факти!

109

Да се съдиш с

преди 1 година

Трифонов е като да съдиш Сидеров - на умряло куче нож вадиш.