28

свободно

преди 1 година

Свободно е, да основно към него. Гарантирано от Камен Илиев и компания.

27

това виц ли е

преди 1 година

"Събеседнилът добави, че средствата се насочват свободно. "Свободно се насочват да, всички които работим в тази област знаем колко свободно. Грантирано от този!

26

въпроизведените

преди 1 година

Тези са възпроизведените от алчните, които грабят парите за наука. Козарев няма граници. Обичат парите повече от науката.

25

нагли

преди 1 година

Тези двамата стават все по-нагли. Като предшествениците си са- нелустрираните агенти на ДС от ИКИТ. Лакомията няма граници. Едната се занимава с метереология, а другият гледал миналото. Моля ви. Абе кога ще се финансират стойностни хора и учени?

24

милиони за Козарев

преди 1 година

Тиквата и Радев, с подкрепата на Телус дадоха на този Козарев 10-ина милиона да гледал миналото. Октаде парите този. Ако бе много кадърен щеше да си стои в САЩ. Гонят ги от чужбина, защото са некадърни, а те идват тук да ручат. Какви учени са тези двамата. Търговци.

23

ха-ха

преди 1 година

Тези двамата представят само себе си. Не им вярвайте. И те са продукт на времето си. Като Борисов и т.н.

22

Козарев

преди 1 година

Този краде като не виждал. А резултат: НУЛА. Достоен наследник на нелустрираните агенти на Русия. И той не е по-различен от предшествениците,. Махай де бе крадец. Елисавета е метереолог какво търси в Космоса? ПАРИ. Накрая намя ад ас еразберат кой да цоца повече.

21

Една партия или

преди 1 година

коалиция не може да реши проблемите на България !

20

Боже налей разум

преди 1 година

в главите на политиците ! Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

19

Обработка на данни

преди 1 година

Сиреч, да ни следят. Че и пари взимат от вноската, вместо да ни плащат. Колко са нагли?Цифровият концлагер идва, отказвайте мобилни телефони, ако сте със служебни оставяйте ги в офиса. Изхвърлете смарти уреди: телевизори, микровълнови печки. искайте кметове с нови училни лампи да видите устройството им. Поне един ден в седмицата ползвайте КЕШ. Направете така, че СИСТЕМАТА да не ползва безнаказано данните ви. Спомнете си СНоудън, излизат стряскащи данни от лекари, физици,учени, конгресмени в САЩ.

18

Анонимен

преди 1 година

Аграрното ни стопанство е на ниво отпреди хилядолетия. Да сте чували за цикличните периоди на слънчеви изригвания и междупланетарни влияния ? Периодични суши, повишени температури или застудявания, които са траяли с години, през хилядолетната история на човечеството ? Докога ще разчитаме на това, че Господ е българин ? Холандците защо са заляли Европа с храни ? От 30 години университетите им имат производствени бази и внедряват електроника и роботика в аграрния сектор !

17

pehkata

преди 1 година

kopceto s bukvata (N) otkazva ;

16

peshkata

преди 1 година

az prez oemvri na 2021g (sanuvah) paneta do nas na 2.5miliarda kilometra ,no v kilometri (metar kilometar) itaka atatuk ; nie vuv svetlii godii a v tukashi kilometri za rastoiaie kato na zemiata ;na trite kato moiarda sushto ima (sirius) ina 7 te miliarda pak (obshto -3)no sus jivot na tiah ;

15

pehkata

преди 1 година

za kosmosa nevi triabvat pari , a Bog i mir (samo tova) i shte stignite i vidite kakvoto pojelaite ; vajno e putiat koito vipokaje a toi e Bog i mir (skoro shte vidiat neshto donas) mislia ci plaeta sus jivot ,mai beshe taka ;

14

todor

преди 1 година

*** тръгнали на маркс,а незнаят че са още на земята...още боси ходим,в космоса ще ходим......смях бате !!!

13

Тцтц

преди 1 година

В БГ към днешна дата има населени места без ток, без водопровод, без канализация, без път ние пари за космически изследвания даваме и се пукаме да се надпреварваме да даряваме за Украйна , от времв на времв и за Македония. то няма такъв филм и такива не особено умни хора.

12

Анонимен

преди 1 година

Какво нещо са това медиите... "Даваме повече пари за ..." вече съвсем изглежда като обнадеждаваща новина. Нещо като светлина в тунела - то пак ще си е от идващия влак, само че ние ще бягаме напред, напред, напред ...

11

Пак за герб

преди 1 година

Чекмеджето се пълни по всякакви канали!

10

до 8

преди 1 година

не космоса да оправят, а да оправят размера на чекмеджета си чрез позната схема

9

Мълвата е че

преди 1 година

Мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!