329

Анонимен

преди 1 година

в България останаха само високо платените чиновници и полицаите които смучат здраво държавата без да имат никакъв принос а останалите кой по еденично кой групово напускат страната си защото тук вече с тези ниски доходи не може да се оцелее а пенсионерите в повечето случаи просто гладуват и умират масово

328

Анонимен

преди 1 година

Нямам деца, защото не е нормално да имаш деца, трябва да ги мразиш от дъното на душата си, за да ги доведеш на тоя свят. Няма да има кой да работи, защо са ви внушили, че е хубаво нещо да се родиш и да работиш? Цялото това нещо завършва със смърт, без значение как го прекарваш, какъв си и що си. Изходът е един за всички. Няма смисъл от целия цирк. Спрете да си го причинявате

327

Друг

преди 1 година

Бих направил като фрау меркел! Ще си внеса милиони *** да ни подкрепят системата! Те са много работни. От сутрин до вечер само работят и не се оплакват. Ще подкрепят всеки пенсионер (с лопатата). Браво гейропа, благодаря за хубавият живот и светлото бъдеще!

326

Анонимен

преди 1 година

ON AIR КАНЯТ В КОМEНТАРНОТО СИ СТУДИО ДРОГИРАНИ АЛКОХОЛИЦИ С КРИМИНАЛЕН УКЛОН!!!...

325

Баба

преди 1 година

Най-голямата вреда върху пенсионната система е,че е сринато доверието в нея.Познавам хора,които съзнателно/не ми се дават пари на тая държава/, се осигуряваха на минимална заплата.Сега вземат над 400 лв.А хора с пълен стаж и осигуровки-500лв.А тези,които не могат да доживеят до пенсия...къде им са парите?Висш държавен чиновник...един лев не е внесъл...хоп...пенсия по-висока от средния осигурителен доход в момента.

324

Име

преди 1 година

Добро утро, то се мисли навреме - политиците нали са си добре - кой зайчарник, кой нещо друго. Какво да се притесняваме, важното е мошениците да са живи, здрави и бодри.

323

Долу БКП

преди 1 година

Полвин година работим за държавата за данъците и пак недоволни .

322

Емпатия

преди 1 година

До МНЕНИЕИма хора работили ,но мутрите са ги усигорявали на 4 часа и ако са работили 40г им се водят 20,а са работили по 10-12 часа тежка работа особенно в прованса беше масова практика след 1989г до 2009 и после по радко ,но продължи.

321

Роко2

преди 1 година

Тука протестирахме и по-лошо стана сега смее ли човек да протестира вече .

320

МНЕНИЕ

преди 1 година

Правителството на ПП направи голяма грешка с минималната пенсия . Хора без Осигуровки и Трудов Стаж взимат 500 лева месечно .Това трябва да се спре - не трябва да има минимална и максимална пенсия - НОИ има справедлива формула за изчисляване на пенсия - тавана на максималния осигурителен доход държи в рамка горната граница на пенсиите . Хората с малки пенсии могат да кандидатстват за енергийна и хранителна помощ - в Социални Грижи - така е по Света .Иначе рискуваме да счупим и НОИ - тогава ТОП.

319

Ташонко Саппа

преди 1 година

Мнооого вожд ... маааалко индЕанец. Нема кой да бачка за жълта стотинка. Направете заплатите по 10 хил. и ще се изпочупят да кандидатстват. Дори може и изисквания да имате към кандидатите за да подберете подходящите... Ама тогава пък няма да има кинти за поръчковите джипове на вождовете и за изкуствени джуки на дъщерята на вожда и за силиконови сиси за жената на вожда и за почивка на Малдивите. Така че НЯМА ЗАПЛАТА -НЯМА БАЧКАНЕ - НЯМА ПАРИ В ЧЕКМЕДЖЕТО. Старите в гората да ги ядат мечките.....

318

Анонимен

преди 1 година

това е много вярно, просто няма да има кой да работи,за да се плащат пенсии

317

Анонимен

преди 1 година

В другите държави хората излизат на улицата да протестират, но при нас всичко е наред и си траем.

316

Еми Браво

преди 1 година

Изгонихте цялото си население в чужбина ся ко ревете?? !! Ко ?? !!

315

Анонимен

преди 1 година

Аграрното ни стопанство е на ниво отпреди хилядолетия. Да сте чували за цикличните периоди на слънчеви изригвания и междупланетарни влияния ? Периодични суши, повишени температури или застудявания, които са траяли с години, през хилядолетната история на човечеството ? Докога ще разчитаме на това, че Господ е българин ? Холандците защо са заляли Европа с храни ? От 30 години университетите им имат производствени бази и внедряват електроника и роботика в аграрния сектор !

314

Ерген

преди 1 година

Няма да има работещи.Аз нарочно не съм създал семейство и деца, защото съм сменял близо 20 раб.места за 14г.Ако ми беше много хубаво, нямаше да ги сменям.Винаги плачех при смяната на раб.места и се кълнях да не създам деца.Сега да си намерят работници!!!

313

Да

преди 1 година

Този празнодумец защо не каже, че държавните хрантутници трябва да се съкратят с 60-70 процента и другите да си плащат осигуровките. И системата ще се оправи. А не само да говори, че имало криза, а да даде решение. 600-700 хиляди държавни хрантутници имаме.

312

Анонимен

преди 1 година

Ако в частния сектор всеки работещ си отчислява неприкосновен пенсионен фонд, трудещите се ще имат интерес да работят. Сега голяма част от пенсионните фондове се присвояват от държавата под една или друга форма. Затова броят на служителите на държавна издръжка и на неработещите достига 2 милиона. Пенсионерите са отделно. Робовладелският строй не е производителен !

311

Цъ

преди 1 година

В ЕС И САЩ ДЕМОКРАЦИЯ ЗНАЧИ: БОГАТИТЕ НЕ СЕ ПИПАТ ЗА НИЩО. 3% ЕЛИТ ПРИТЕЖАВАТ 90% ОТ ВСИЧКО. ПРОПАСТТА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ ЩЕ ПОГЪЛНЕ ЧОВЕЩИНАТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО.

310

Някой

преди 1 година

Германия ако не знаете от 2015 година видях троянският им кон и без бой са помюсюлманчени вече ...... Проблемите не са само в България. Те са навсякъде. Управляват навсякъде доста некадърно лежерни хора който говорят за демокрация без да знаят наистина практически значението на тази дума. Положението в световен мащаб във всичко е тотал щета. Тук в този сайт преди време писах много неща за който не вярвахте след определен период пишете за тях....