78

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен Тези дни в боевете край Андеевка, е елиминиран командирът на 247 военновъздушна дивизия лейтенант-колонел Лисуцки, който е командвал руските войски, разгромили украинците 2014 година.

77

Анонимен

преди 1 година

До 76 Ами айде да отиват,ама нещо хич не му се иска на някой да ги праща,а що си мислиш,че на някой му се умира за Украйна.

76

Анонимен

преди 1 година

Дори Кремъл да изтегли войските си , Донецките и луганските милиции остават също и Пригожин и Кадиров. Москва може да им дава военна и лигистична помощ както запада дава на укрите. Никой няма право да гони хора от Донбас.

75

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата лъже но само тя има официален ефир.

74

Анонимен

преди 1 година

Да отиват американците и да измитат пияндурниците от територията на Украйна . Нищо няма да последва , само пугалки .

73

Анонимен

преди 1 година

До 72 Е къде ги дават и кой ги дава,че не става ясно.Точно Авдеевка е атакувана и от авиацията с бомби по 1500 кг,а това,че някой си пробутва нещо като пропаганда,не означава,че е истина нали.

72

До r3v0lv3r

преди 1 година

Ревящи има и от двете страни. Руснаците ги размазват с артилерия. Позициите ти са укрепени, докато не бъдат разкрити. После следва артилерийски бараж. След това подменяш жертвите с нови попълнения. И двете страни дават супер много жертви. Недей да гледаш само ревящите руснаци, а и другата страна на монетата.

71

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и Авдеевка ги отписвай давай нататък. Одеса и Харков сами ще се определят. Жалко ако до сега не са разбрали западното лицемерие но и това ще стане язък за жертвите. Запада e виновен и отговорен.

70

r3v0lv3r

преди 1 година

До До 64 глупости, затова дават през ден ревящи руснаци именно от Андеевка, че ги пращат в самоубийствени атаки. Руснаците наливат БТГ след БТГ, които биват смиляни в атаки на укрепени позиции, месомелачката работи и руските резерви изтъняват, затова и почват да говорят за украинска офанзива.

69

Анонимен

преди 1 година

Путин разчита повече на Ердоган и на Кадировците от Чечня.

68

Анонимен

преди 1 година

Такива служби сто процента няма това е поредната пропаганда. Моя близка която по неволя гледа само бтв нова и бнт ми задава много странни въпроси....

67

До 68

преди 1 година

Поне до средата на април никакви контри, според мен. Всичко е в лепкава кал там. Възможно е и украинците на това да разчитат - изненадата. Ще видим.

66

Анонимен

преди 1 година

Част от украинската офанзива предполагам са били на обучение в Нато. Това разбира се не е правилно защото обезсмисля членството на останалите страни. Същото е и за ЕС. Безкрайните помощи за украйна са за наша сметка.

65

До 64

преди 1 година

Всичко е пропаганда. За какви служители говорят? Авдийвка и Бахмут са сринати със земята. Откъде ток, вода и храна за тия служители? Пълни глупости. За руснаците не е нужно да завземат Бахмут или Авдийвка. Тези градове служат за месомелачка и от двете страни - стремиш се да нанесеш възможно най- много демидж на врага, за това се задържаха толкова дълго там.

64

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не искам бг враговете ми да умират искам да срадат но по божия воля за да се осъзнаят.

63

Анонимен

преди 1 година

Какво се случи с украйнската конта-офанзива? На ми е интересно, отъде намериха нови 200 000 войника? Къде бяха досега? Спаха ли? Или са случайно подбрани от улицата, дето "доброволно" са ги мобилизирали ...

62

Анонимен

преди 1 година

До мдааа - Преди малко гледа, че Руснаците ииндустиралната зона в Бахмут, а сега говрим за изнасяне на общинските служби от Адвеевка (които ... какво правят там? Не може на 3 км да се водят бойни десйтвия и да ми кажеш, че е безопасно за цивилни, да са там!) - Какво точно се случва? Предполагам, като всяко друго, ще разберем след години чак ...

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - Ем то е е, като да няма армия насреща.

60

мдааа

преди 1 година

"След неуспешните атаки край Бахмут..." той е завзет на над 70%. По всяка вероятност ще бъде завзет на 100% за втори път, при това с лопати.

59

Анонимен

преди 1 година

До 54 А ти,какво искаш руснаците да се впускат в ярости атаки за всеки град,а украинците да се крият в сградите ли?Да става бавно, защото се разчита на техника ,а не се жертват войници,украинците нека си стоят така и да пращат още подкрепления,за да задържат такива градове.Е те все някога ще им свърши армията така,а и пратите на тия дето ги финансират ще свършат.Не обяснявай ,че руснаците не напредват,а обясни как ще ги изгониш.