26

Гост 2

преди 1 година

И аз като гост 1 - козунака не ме вълнува, както и твърдо сварени сухи яйца! Зелена салатка, скаричка ( свинска ) че е евтина и това е!

25

селянин

преди 1 година

до 26 дай адрес телефон нещо

24

гост

преди 1 година

Домашната ракия на 52 гр. още е по 10 лв. Та козунака не ме вълнува ...

23

селянин

преди 1 година

а я кат по тарикат ке ви кажем как да си умесите

22

Ой Аля Альо

преди 1 година

Българина има паре, и 20 лв. да стане козунака, ще купи. Не се занимавайте да гледате цени.

21

пияница мистик

преди 1 година

Ахахахахаха :)))))))))) "Моята молба е..." Ама вече почнахте да се молите ли бе? Знаете ли кога бай Гaнь0 алчния ще хване дикиш? Точно никога! А онзи ден писаха, че имало свръх производство на яйца, ама цената им се качвала. Ами хубуу, така се прави пачка :))))

20

Анонимен

преди 1 година

Не знам как е в други градове, но във Варна по великденските празници има много голямо предлагане на козунаци и най-различни видове. Като има голяма конкуренция, едва ли цените ще бъдат ,ного завишени, миналата година си бяха напълно поносими

19

das

преди 1 година

и като следим цените какво ще направим......

18

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Това не е...козунак,а...ластик,или захарен памук на...клечка. Ако за това е цялата...реклама,да си го ядат сами...козуначените алхимици.

17

Анонимен

преди 1 година

Изберете си рецепта за козунак, и изпробвайте още сега! Абсурд е да не успеете! Времето през което обикаляте магазините да търсите пресен и с пълнеж какъвто искате, може да се окаже същото, за което ще си го направите сами. Парите са същите! После, ако искате пак си го сложете в найлонова торбичка /ха-ха/.

16

следете и мълчете

преди 1 година

При нашенската демокрация е така,всеки си прави квото му дойде на акъла!И,ЕСТЕСТВЕНО,гледа много хитро!

15

Пенков

преди 1 година

Не че е някакво кой знае какво решение, но сам си правя козунаците. Знам какво има в тях, за разлика от тези които се продават и са пълни с ***. Така че не смятам да купувам, а тези с викосите цени да си ги заврат...

14

Извинете, но защо

преди 1 година

пак потребителят трябва да "внимава" и "следи"? Нали имаше някаква комисия за защита на потребителя? Държавата оня ден се хвалеше в новата система за следене на цените? Какво ще последва? Няма ли вече да ни отпадне това задължение да следим цените, на нас, вечно изгърбените потребители? Последно има ли държава или няма?

13

...

преди 1 година

Направете си козунак сами! Извадете си ръцете от четирибуквието!

12

,

преди 1 година

И си купете козунаци за Великден 2024, че тогава ще са по-скъпи.

11

Анонимен

преди 1 година

Обаче друго нещо ще е забавно да се проследи - да видим датата на производство на тези козунаци, които в момента вече ги има в търговската мрежа и на Великден да видим как датата на производство е същата, но цената се е повишила. Ей така, за да се посмеем.

10

1

преди 1 година

Купувате си продуктите и си правите вкъщи.Един килограм козунак излиза 3-4 лева, но няма нищо общо с тези в магазина. Може да си го направите по ваш вкус и съставки - локум, шоколад, бадеми, чист, с масло, мас и т.нЦялата процедура отнема няколко часа. След това си хапвате топъл, вкусен козунак.

9

Анонимен

преди 1 година

Е що да следим цената? Да се тревожим и ядосваме по-дълго ли? Просто на Великден като видим цените ще решим ще си купим ли козунак или няма. За какво да следим цената? А и не е задължително да се яде козунак. През комунизъма тази традиция не беше толкова разпространена. Също има области в страната, в които традицията е да се приготвят великденски курабийки и там козунаци не ядат. Защо всяка година ни вкарват в някаква истерия за козунаци?!? Я малко по-спокойно.

8

Анонимен

преди 1 година

То пък един козунак... Само като прочетеш етикета със съдържанието и вече ти се отяжда! Ако пък се излъжеш да го опиташ, има вкус на сбъркан хляб и текстура на гъба за миене на чинии.

7

Анонимен

преди 1 година

Единствения "лек"на спекулата е в ръцете на потребителите - Бойкот на скъпите продукти- Не купувайте ! и алчниците като почнат да изхвърлят сами ще си намалят цените.Само следете и Внимавайте ,че ще се пробват развалените да ги пробутат на "промоция"