46

Анонимен

преди 1 година

Аграрното ни стопанство е на ниво отпреди хилядолетия. Да сте чували за цикличните периоди на слънчеви изригвания и междупланетарни влияния ? Периодични суши, повишени температури или застудявания, които са траяли с години, през хилядолетната история на човечеството ? Докога ще разчитаме на това, че Господ е българин ? Холандците защо са заляли Европа с храни ? От 30 години университетите им имат производствени бази и внедряват електроника и роботика в аграрния сектор !

45

файда

преди 1 година

И като я следим от сега какво? Да се дразним, че ще скочи с поне 50% То и домашен вече как да си направиш, при тия цени на продуктите..

44

доналд

преди 1 година

Престанете да стряскате хората. Бг козунака може да бъде заменен с Пандоро от Италия. Качествения струва към 10 Евро. Французите правят Бриош.... все са козунаци. Ако не можете да намерите хубав козунак с истински продукти, то винаги можете да го направите в къщи с робот. Стига паника.

43

Анонимен

преди 1 година

Следете,дебнете,проверявайте -Всички лъжат Умишлено и Ненаказуемо ! Е сега в куфлац салам Бургас на щанда 9,99лв на касата платих 19,99лв -върнаха ми парите , но чувството ,че са искали да ме Измамят си остава . Отиваш при крадец и мошенник да си купиш Храна - Отвратително !

42

Анонимен

преди 1 година

Какви ''козунаци'' , нали Нинова ги изпрати за Украйна !

41

Яжте си ги!

преди 1 година

Още в края на февруари бяха зареди ли "козунаци" в кауфланда...До април ще са превтасали,но ще им сменят датата и народеца ще хукне да купува на "промоцията,батко" :)А не е нищо сложно да си омесиш пресен козунак,не е ядрена физика :)

40

Анонимен

преди 1 година

Ще се избиете за тия козунациЗаслужавате 20 лева за козунак със сухо мляко и яйца на прах.

39

SS

преди 1 година

В събота бяхме с жена ми на изложението Природа,лов и риболов ,хората купуват имат пари ! Така че спокойно!

38

Анонимен

преди 1 година

Хайде на козунацитеее! Топли, топли, светят... Яйца отщастливи кокошки с 3 крака свободно тичащи в задния двор на чернобил

37

Анонимен

преди 1 година

Ще я следя, ама на кукуво лято, няма да им и 1 лев за това подобие на тестено издделие, бъкано с всякакви Е-та и изкуственяци. В нета е пълно с рецепти, имате 2 ръце, имате глава - замесете си едно тесто и си направете нещо истинско, стига ви е мързяло!

36

Анонимен

преди 1 година

Трябва да следите за цените.Ясно е че няма да паднат затова следете.Хората цял сайт ви направиха да следите.Ще плащате и хоро ще играете.Колкото толкова.

35

Анонимен

преди 1 година

Научуха ни да четем етикета . Демокрация . Навремето какво да му четеш на етикета имаше си БДС , като вземеш мляко , знаеш , че е мляко .Месото например го продаваха само прясно , завиват ти го в една хартия , какво да му четеш .Преди няколко дни нали видяхте статията за млечната салата , всичко друго има но млякото е 5 % . Не стига , че ни тровят , ами и ни тровят скъпо !

34

Анонимен

преди 1 година

И като я "следим" какво ще стане? Не ми пука. Не купувам нищо, което смятам, че е на спекулативни цени. Църковните празници не са ядене и пиене. На Велик ден мога и без козунак да мина. Но ще ида на църква.

33

За 36

преди 1 година

Да пробвам аз да обясня. Някои политици считат, че сме дали обет да влезем в еврозоната. Някои медии, производители и търговци /най-вече западни търговски вериги/ имат 2 цели. Първо: Каква криза може да мине на бг пазара, за се вдигнат цените. Съвпада с целите на глобалистите. Крайната цел е да се установи колко скъпо може да се продаде на жив човек. Второ: Левчетата изсмукани сега от клиента, отиват за евро. Крайна цел ВНУШЕНИЕ - еврото е неизбежно. Глобалистът иска дигитално да е.

32

Анонимен

преди 1 година

И за какво ми е да "следя цената"? Тоя изобщо осъзнава ли какво казва? Да беше казал - "лъжат ви с цената и си купете, където ви е най-изгодно". Такива експерти на рояци вече има с тонове и може спокойно да ги изнасяме да дават акъл някъде другаде, че почнаха да разбират от всичко. Има една малка баничарница до вкъщи - страхотни банички прави момчето. Все едно да му давам съвети как да си вади хляба?! Подигравахме се на румънците - а вижте къде сме сега. Най-бедните и защо все най-умните.

31

Козянак

преди 1 година

Следете борсовия индекс на козунака, както и на брашното, яйцата и стафидите.

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки великден едни и същи новини - яйцата поскъпвали, аглнешкото поскъпвало.

29

Анонимен

преди 1 година

Г-н експерте следим също така и цената на хляба.Най-обикновен хляб в Лидълчето от 1,25 вече се продава на 1,79.Причина?Или просто така-все нагоре до изнемогване.Някой експерт ако може да обясни причините за цялото това ежедневно поскъпване на всички стоки!

28

Анонимен

преди 1 година

Да ви таковам козунаците.

27

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката не е козунак!