18

Анонимен

преди 1 година

Според данните в статията съотношението на нормалните хора и зелените зомбита взели участие в гласуването е 50/50.Значи дела на зелените е 423000 от 2.4 милиона население!Това е хубава новина все още има надежда за света.

17

Анонимен

преди 1 година

вегани,хрупат марули моркови,взеха да не се къпят за да не замърсяват природата,не са за понасяне,третополови същества.

16

Анонимен

преди 1 година

Дойче Бан не работи редовно,Луфтханза спря,мръсно е,здравните каси не щат да плащат зъболичението,договори и срокове не се спазват,DE не е това ,което беше

15

Анонимен

преди 1 година

Всички тези стратегии и програми на ЕС ще бъдат осмени и отречени като Нацистка Германия един ден.

14

Цанко

преди 1 година

Браво, има надежда за Германия. Останали са и адекватни хора с непромити мозъци. Сега ако започнат да мислят и в посока ядрена енергетика ще е супер

13

Анонимен

преди 1 година

Неутралността върви с безполовото общество.

12

Да си неутрален

преди 1 година

по даден въпрос е все едно да си безразличен. Голяма цел са си поставили, няма що.

11

Западен Берлин

преди 1 година

Вместо да събарят стената, трябваше да си построят купол, и да си живеят в "климатично неутрална" оранжерия.

10

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

НАД всички големи градове вкл София,Лондон,ПАриж,БЕрлин има огромни особенно жестоки биосферни увреждания.. С нагло вредни оръжия вкл монтирани на автомобили /led,xenon,halogen,lazer/holograms/ Се уврежда тежко биосферната и климатичната охрана. ЕКсперти да докладват какви оръжия блокират доставките на лечебна вода от Атлантика до Европа през Франция,Испания,Португалия и Западна Африка. През САТЕЛИТИ СЕ УБИВАТ ЛЕДНИЦИТЕ ВКЛ В АЛПИТЕ>

9

Анонимен

преди 1 година

Климатично неутрален =полово неутрален

8

Случаен минувач

преди 1 година

Добре, че Германия все пак взе решение, че и след 2035 г. да се продават коли с ДВГ. Ако се пуснат повече заводи за синтетично гориво, съдържанието на СО2 във въздуха даже ще намалее. Впрочем, такъв завод работи вече в Чили, построен от Порше. Сега ще бъде интересно, дали в областта няма да има понижение на температурите вследствие изземването на въглероден двуокис от въздуха? Иначе ще бъде много глупаво да зареждаме е-коли с ток, произведен от тецове.

7

Анонимен

преди 1 година

Същите тези немски про'с'таци затвориха аец-овете, а сега горят въглища да си зареждат електричките.

6

Анонимен

преди 1 година

Мда... етап 1 - ковид, етап 2 - война, етап 3 - климатична неутралност, етап 4 - дигитално робство, етап 5 - биомаса без права и собственост с осигурен минимален базов доход, колкото да вегетира и да работи. За радост сме някъде в началото на алгоритъма. За съжаление - нещата се движат доста бързо.

5

Анонимен

преди 1 година

Като се върне обратно в средновековието, Германия ще стане климатично неутрална... Или пък не, кравите и овцете при натуралното животновъдство отделят много метан... Тия зеленясалите докато не направят всеки гендер и веган няма да мирясат.

4

Анонимен

преди 1 година

Референдумът в Берлин за превръщането на града в климатично неутрален до 2030 г. вместо до 2045 г. се провали, тъй като ТЕЦ-овете на въглища в цяла Германия работят на пълна мощност, за да компенсират отказа от евтин и сравнително чист руски природен газ.

3

Асан

преди 1 година

Кви са тез климатично неутрални ? :)))

2

Анонимен

преди 1 година

на Белин му признавам едно: в центъра, час пик по светофарите чакат максимум по 4-5 коли и това беше преди ковида .... сега с тоя хоум офис не съм ходил ...

1

ЕПМ

преди 1 година

Кога да чакаме ограничения, свързани с климата? Нали това следва след военната операция? А да не забравим и дигиталното робство, пардон евро.