21

Анонимен

преди 1 година

И в САЩ, така ли каза Байдън? Употреби ли точно фразата "починали от ваксината или от отказ за ранно лечение"? Или просто се каза, че жертвите на пандемията в САЩ са повече от жертвите на страната във войните. Тази подвеждащо фраза ти ли я казваш или си а прочел в подвеждащия ти сайт?

20

Анонимен

преди 1 година

А пък във ваксинирана Дания само 114 заразени и 6 починали. Спасиха се от ковида, не са като нас - цели 40 заразени и нито един починал.

19

Елементарно, Уотсън

преди 1 година

Колкото повече бройки заразени от "ковид" ... толкова по-богата фарма мафия .... Колкото по шокиращо заглавия в медиите ... толкова по -коментирани статии и толкова по-висок рейтинг на медиите .... НАКРАТКО - ИНФОРМАЦИЯТА ЗА "ЗАБОЛЕЛИТЕ ГИ ДАВА ФАРМА МАФИЯТА А МЕДИИТЕ НЯМА НУЖДА ДА ПРОВЕРЯВАТ ДАННИТЕ ЩОМ ТОВА ПОВИШАВА РЕЙТИНГА ИМ ... Суууууупер .

18

И В САЩ

преди 1 година

https://Т.me/DowdEdward/2639 В САЩ "Хората, които са починали от COVID, смъртта от ваксините или забраната и отказа от ранно лечение, са повече от всички световни войни, които сме преживели като нация. ... Това е много по-голямо от Втората световна война, Първата световна война, Виетнамската война, Корейската война - това е война".

17

НадежднаБезопастност

преди 1 година

https://twitTer.CoM/SenatorAntic/status/1638425264660295680 Предходните четири публикации на временни статистически данни за смъртността в Австралия на ABS разкриват 15,1 %, 16,0 %, 17,0 % и 17,3 % увеличение на наднормените смъртни случаи над средното ниво за базовата линия" - австралийският сенатор Алекс Антик публикува в Туитър притесненията си относно тревожните статистически данни за смъртността в страната.Подобни, ако не и по-лоши, тенденции се наблюдават в целия западен свят.

16

Анонимен

преди 1 година

На пишещите тук им трябва ваксина срещу глупост. Много мощна.

15

в Англия

преди 1 година

"Случаите на Covid скочиха с 14% за една седмица" - Анализаторите на Службата за национална статистика изчисляват, че почти 1,7 млн. британци са били носители на вируса през всеки един ден от седмицата до 13 март, което е скок с почти 14% спрямо предходната седмица, съобщава Mail. https://dailymail.co.uk/health/article-11898503/Covid-cases-jump-13-week-officials-warn-one-SEVENTEEN-people-infected.html

14

Анонимен

преди 1 година

Ботовете се активираха... Не сте интересни.

13

мРНК спасение?

преди 1 година

"Схемата за увреждане от ваксини увеличава броя на служителите си, тъй като исковете за обезщетения от ваксини Covid продължават да нарастват" - Увеличаващото се търсене на обезщетения за увреждане от ваксини Covid е довело до 20-кратно увеличение на броя на служителите, които обработват исковете, сочат данните на Telegraph. https://telegraph.co.uk/news/2023/03/24/vaccine-damage-payment-scheme-boosts-staff-numbers-four-80-covid/

12

Анонимен

преди 1 година

Таня е богата, образована, има богат и любящ съпруг, но неизвестно защо виси по цял ден тук и коментира...

11

Не съм експеримент

преди 1 година

Проучване показва, че колкото по-високо е ваксинационното покритие през 2021 г., толкова по-висока е смъртността през 2022 г. https://eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/03/IsThereALinkBetweenEastPacificJ.pdf Анализът в 31 държави, претеглен според размера на населението, показва, че смъртността от всички причини през първите девет месеца на 2022 г. се увеличава, колкото по-високо е ваксинационното покритие през 2021 г.; увеличението с един процентен пункт на ваксинационното покритие през 2021 г. е свързано с месечно увеличение на смъртността през 2022 г. с 0,105 % (95% CI, 0,075-0,1

10

Анонимен

преди 1 година

Бойко, оседлавай белия кон и почвай да къртиш пейките.

9

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се завръща. Крайно време е пак да затворите държавата.

8

Анонимен

преди 1 година

Йосиф минава за две седмици. Глупостта остава за цял живот

7

Кромида

преди 1 година

Таня, в БГ са много белите престилки ламтящи за бонуси, докато крадат по клинични пътеки, изпълнявайки таргетите си за пациенти. Така е като работят в търговско дружество с цели за пациенти. Едно време му викаха болница.

6

Анонимен

преди 1 година

Моята баба я хвана много тежко и още не може да се оправи. Лежи по цял ден, лошо й е, абе ужас! Който го пусна тоя вирус, многоточие

5

Таня

преди 1 година

Хората по света забравиха за този ужасен вирус, но тук ще си върлува още 20 години заради опростаченото ни и задръстено псевдонаселение.

4

пришълецът

преди 1 година

Ердоганите и бабАта изгоряха:)))друго нема...:))))

3

силно загрижЕна

преди 1 година

Еееее......слааааабо, слабо!

2

УЖАС

преди 1 година

Ама вие продължавате , 3 години тормоз от вас