12

Анонимен

преди 1 година

Golemi promeni napraviha tij ot MVR ot 10 na13 tozki s 3 trozki te napravo uplaschiha narkomani piani schiofori BRAVO nikoga nisto njma da se opravi v taj dyrzava Smeschnizi

11

Наблюдател

преди 1 година

Какво очаквате като в парковете и градинките се продава алкохол и се наливат от сутринта за пример на децата!!!Това е в НДК БОРИСОВА ГРАДИНА на градинката РАЙКО ДАСКАЛОВ тоалетната е узаконена от общината на кръчма и половината градинка е бетонирана и взета за маси и столове а не за децата и това ще е скъпи управници Терминал 2.

10

Дучев

преди 1 година

къртите ги яко това са деградирали *** с липса на морално-волеви задръжки, има неща в бивота, за които не трябва да има място милост и компромиси..

9

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са антиваксърите.

8

Анонимен

преди 1 година

38 пияни 17 дрогирани и още 100-200 минали с рушвет. Другари куки не прибирайте наркоманите от първия път, изцеждайте ги до стотинка. Да не си тръгват с пари в джобовете. Щом имат за амфети и бело ще имат и за рушвети. Искрено Ваш - един обикновен шанаджия, който също като Вас обича да дои наркомани докато ги гледа как гният в собствените си комплекси.

7

Е

преди 1 година

Как пиянат внучка на мормонс

6

Анонимен

преди 1 година

Мен не мож ме хванат, Бойко ми е приятел.

5

Николай

преди 1 година

До Анонимен Всеки трети при нормална държава не трябва да има диплома за средно обпразование. До там сме я докарали. За висшето да не говорим. Какво следва ли. Погледнете около себе си - здравеопазване държавни системи и управление и ще разберете че всичко е една измама. Една каста докопала власта живее охолен живот. Назначават ви ги. Не разбрахте ли.77 години ви ги посочват. Някой ще попита ли кой употреби Славчо и за колко!???Ама вие си ги избирате. Каквото образованието такива и политиците

4

Анонимен

преди 1 година

Тежките санкции трябва да са за такива, а не като си превишил скоростта с 10 км. На пияни и дрогирани трябва да се взема книжката и колата, той е убиец на пътя и го прави най-съзнателно.

3

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах един клип ,в който се цитираш статистика ,че всеки 6ти ученик се друса.Тонове с наркотици минават през България ,не без знанието на службите и Радев .

2

Предложение

преди 1 година

Ловите ги и им вземате колите. После ще се возят на тротинетки.НО! Ако вземат книжката на човек заради погрешен тест - КАТ да плати на човека заплатата за времето, през което е бил без книжка, ведно със загубите за транспорт (таксита), които е платил човека за да си върши работата.

1

Анонимен

преди 1 година

Май се увеличават, вмесно да намаляват. Спрете да ги ловите! И без това нищо не следва!